Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Csokikrém-mikróban recept

Csokikrém-mikróban recept

Elkészítési idő 30 perc

A Csokikrém-mikróban hozzávalói:
6 dkg Rama
10 dkg keserű csokoládé
3 tojás
1 ek. nescafé
3 ek. cukor
2 ek. konyak
2 dl tej
1 tejszínhabpótlópor (Coop)
1 ek. reszelt csokoládé


A Csokikrém-mikróban elkészítési módja:
A csokoládét a margarinnal megolvasztjuk a mikróban. Utána habosra keverjük. A tojássárgáját összekeverjük a nescaféval, cukorral és konyakkal. Utána az egészet a margarinos csokoládéhoz adjuk. 4 percre mikróba tesszük. 2 perc után alaposan megkeverjük. Ezután a tojásfehérjét felverjük és az előírás szerint elkészített tejszínhab felével együtt a csokoládéhoz keverjük. Tálkákba öntjük, hűtőbe tesszük, majd amikor kihűlt, a maradék tejszínhabbal és csokireszelékkel tálaljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A csokikrém-mikróban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook