Főoldal » Receptek » Vadételek receptjei » Fácán-sült recept

Fácán-sült recept

Elkészítési idő 80 perc

A Fácán-sült hozzávalói:
1 db 2 kg-os fácán
10 dkg füstölt szalonna
1 kk majoránna

10 dkg zsír
2 dl pecsenyelé


A Fácán-sült elkészítési módja:
A fácánt feldaraboljuk, szárnyait, lábait, nyakát, belsőségeit, eltávolítjuk, majd megmossuk, és mindent befűszerezünk. Beirdaljuk a fácánt, és a résekbe szalonnadarabokat teszünk, és zsírral bélelt tepsibe kevés víz hozzáadásával arany barnára sütjük. A szárnyas levébe keverjük a pecsenyelevet, és a húsra öntjük. Néhány percig együtt sütjük. Sült krumplival a legfinomabb.


Kategória: Vadételek receptjei


A fácán-sült elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook