Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkecombok hagymaágyon recept

Csirkecombok hagymaágyon recept

Elkészítési idő 60 perc

A Csirkecombok hagymaágyon hozzávalói:
4 személynek:
4 db egész comb
6 nagy fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
150 g húsos szalonna
örölt pirospaprika

bors
olaj


A Csirkecombok hagymaágyon elkészítési módja:
Combokat mossuk és szárítsuk meg.Sózzuk borsozzuk be,majd szórjuk be pirospaprikával.Serpenyöben olajon,hirtelen piritsuk meg a combok mind2 oldalát.Zsírral kikent tüzálló tál aljára tegyünk a felkarikázott fok-,és vöröshagymából.Erre jön a comb,majd a maradék hagyma.Borsozzuk be,öntsünk alá kb 200ml vizet,es lefedve süssük 30percig.Vegyük ki a sütöböl,tegyük a tetejére a szalonnaszeleteket,es vissza a sütöbe 8 percre,anélkül h lefednénk.

Víz helyett fehérbort is használhatunk.Mellhúsból is lehet.Blikk nök e heti számában megtalálod a receptet.Mi izesítetlen törtkrumplival tálaltuk. Krumplira nagyon finom a hagymás szaft.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkecombok hagymaágyon elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook