Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Rakott csirkemell ananásszal recept

Rakott csirkemell ananásszal recept

A Rakott csirkemell ananásszal hozzávalói:
1 filézett csirkemell (pulykamellel is kiváló)
15 dkg sonka
1 doboz ananász konzerv egész
15 dkg trappista sajt
3 dl tejszín
só és gyömbér a fûszerezéshez


A Rakott csirkemell ananásszal elkészítési módja:
A friss csirkemellett szeletekre vágjuk, a sóval és gyömbérrel beszórjuk. Egy közepes tûzálló tálba rétegesen rakunk egy sor húst, egy sor ananászt és egy sor sonkát, amíg tart a hozzávalókból. A rétegelés sonkával fejezõdik be, melynek tetejére elrendezzük a felszeletelt sajtot. Nyakon zúdítjuk a tejszínnel, és a sütõben - közepes lángon - addig sütjük, amíg a sajt szép pirosra pirul. Petrezselymes rizzsel tálaljuk. Gyors és rendkívül finom étel.


Kategória: Húsételek receptjei


A rakott csirkemell ananásszal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook