Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Ananásszal rakott csirkemell recept

Ananásszal rakott csirkemell recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Ananásszal rakott csirkemell hozzávalói:
1 adaghoz:

1 filézett csirkemell (pulykamellel is kiváló)
15 dkg sonka
1 doboz ananász konzerv, egész
15 dkg trappista sajt
3 dl tejszín
só és gyömbér
rizs
apróra vágott zöldpetrezselyem


Az Ananásszal rakott csirkemell elkészítési módja:
A friss csirkemellet szeletekre vágjuk, a sóval és gyömbérrel beszórjuk. Egy közepes tűzálló tálba rétegesen rakunk egy sor húst, egy sor ananászt és egy sor sonkát, amíg tart a hozzávalókból. A rétegelés sonkával fejeződik be, melynek tetejére elrendezzük a felszeletelt sajtot. Nyakon zúdítjuk a tejszínnel, és a sütőben - közepes lángon - addig sütjük, amíg a sajt szép pirosra pirul. Petrezselymes rizzsel tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


Az ananásszal rakott csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook