Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Kata...Én állandóan itthon ülök..:)
beülnek ketten a fiával a hűtőbe :)
Ettől a multkor is ki voltál bukva :)
szia egyébként :)
Nem mondod!!! Akkor mit csinálsz majd nyáron?
Neked melyik hétvége jó?
Nekem is Kata! :) A hideget jobban bírom!:)
Óóóó, így már érthető. Már nem is szép:(
Örülök, hogy használ a gyógyszer. Remélem az étvágya is megjavul.
Oké, vettem. A péntek nekem nem jó, Daninak estig tart az edzése, meg dolgozok....
Vasárnap már mindenki készül a hétfői sulira, melóra...
Szóval szerintem szombat lesz.
Igen Kata tenyleg szep latvany, csak a rokak bemennek a lakasokba is, es megtamadjak a gyerekeket, Londonban is volt tobb ilyen eset, amig nem tudtuk ezen "jo tulajdonsagukat, mi is orvendeztunk nekik, de igy mar kevesbe.
Sziasztok, aranylag ma szep ido volt. Igaz teli dzsekiben voltam, de itt rengeteg ember mar rovidgatyoban, poloban szaladgal, a legtobb no mar harisnya nelkul, engem a hidegraz, ha csak rajuk is nezek. De nekik ez a termeszetes.
éééértem :)
nem néztem még soha, így nem is tudhatom :)
Alkonyat,és hajnal hasadás között,valóban van,de én a filmről beszéltem,aminek a címét így írják:ALKONYAT:Hajnal hasadás.:)
Tünde, van valami ajándék :D
Jaj, de jó :)
Majd megjön az étvágya is :)
Ma, vasárnap van édesem :)
májusba még dolgozok,de ha már el van döntve hogy mikor lesz a tali,én alkalmazkodok.
Lackónak használ a gyógyszer. Iskolában nagyon szépen tud dolgozni. Az étvágya picit csökkent reggelente a gyógyszer miatt,de nem vészes.
A találkára nekem nem jó ma szombat,csak délelőtt :( Drágám szomszaton veszi fel a munkát pihi után,4-kor kel,fél 5-kor indul dolgozni. Csak péntekenként csavaroghatok.
Részemről, alkalmazkodom :)
Oké, akkor várom mindenkitől az infót, hogy mikor nem jó neki, melyik szombat. Összegzem és akkor kijelölöm a napot!
jah, erre nem is gondoltam :)
(ugyan má Boszi, honnan tudhatná aki egész nap alszik??????) @@@@
kivárunk, amikor mindenkinek jó lesz :)
Futink május elején még dolgozik, szóval Eniss iskolába jár még, suli van mindenhol, azaz, el kellene mindenki mondja, neki mikor lenne jó :)
Szi,
az alkonyat és a hajnalhasadás között némi különbség is van :)
Még egy részét se láttam, szóval nem csoda, ha nem ugrott be....
További ajánlott fórumok: