Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Huh, de meglepődnél, ha megjelenne pár korban hozzád illő facér katonatiszt :)
Nem én futnék el, hanem más :D
Hát hiába no, aki tud, az akar :D
Néha nekem is ráül Laci a hátamra, lehet most zsunk is így van. még ide sem jön :(
Bennünk már nem, de mi van, ha úgy megijedek, én teszek kárt benned ?:DDDD
Anyósom vágott úgy szájon egy nagyon fárasztó utazás után éjjel, horkolt, én átmentem hozzá, hogy forduljon meg, mert hárman nem tudtunk aludni tőle, erre megijedt és képen vágott :)
Ugyes vagy, a gyerek meg mindig oszinte, mint a reszeg.
Boszi nem tud orulni semminek, en csak akkor megyek ha valami jokepu egyenruhasok is jonnek. Na nem huszonevesekre gondoltam. :DD
Rendes kis csaj vótam ma!
Metszettem,petrezselymet vetettem,árvácskákat ültettem,eldumáltam kis Zsuzsival(majd meg szakadtam rajta!!!!:DDDDDD) Mondom neki:Zsuzsikám,hát te hova baktatsz? Mire Ő:Csabiért az oviba.Kérdeztem:Aztán a jó anyád miért nem emeli meg a se..ét,és megy ő? Mire Zsuzsi:Hát mert ő számítógépezik!:DDDDDDD
Hát aludni se hagyott,mikor beteg voltam! Azt mondta,éjszaka aludjak,akkor kell! :DDDDDDDDDDDDDD
Majd megzabáltam!:DD
Elültettem az imborkákat,kicsi poharakba(Ha nem jön ki,természetesen szabot a hibás!!)Átültettem az aloémat,és maj' megvesztem örömömben,mert kibújt a tavaly ültetett macihagyma!!!!Már régen lemondtam róla!:DDDDDDDDD
Szia :)
Hpkati szervezi, náluk lenne :)
Mondtam, hogymi ketten nagyon messze lakunk, de közölte, reggeltől mehetünk folyamatosan. :)
Ez majd később lesz, ha már jó az idő, szerintem meg sem érjük :D
Helyes, futópadjál csak :DDD
Óvatosan a munkával azért, még két hónap és kész :D
Sziasztok!
szervezitek a talit???
én is menni szeretnék.hol lesz, és mikor????
javulok,de ez az idő már megőrjít.
esik, rusnya idő van.hiába van fagypont fölött fázunk,csontig hatol nálam a hideg.
Eniss az aranyeső nálunk se bomlik még .sőt a rügyek se pattannak, a ribizlit látom, meg a az egrest.
ma vettünk egy futópadot.gyaloglásra kell nekem.muszáj.ha nincs meg a mozgás teljesen berozsdálok,és még rosszabb.
futás nemigen lesz rajta, de a séta az jólesik rajta.használtan vettük 15 ezer volt,nagyon örülök neki.
ma már megyek dolgozni,remélem fogom bírni.
Itt minden szürke, esik, hűvös van :(
holnapra is ilyet mond :(
Attól is függ, ki kergeti, vagy ki, kit kerget, mert ha aptyuk éccakás volt, inkább Szabóté a Zurát, mint fordítva :D
Majd megpucoválja a hagymáját :DDDD ha utol éri :DD
Szia, jobban van már a kis beteg csapat?
Felétek milyen idő van?
Szia Drága!
Nektek is:) Jobban vagytok már?