Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. fórum

Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)

2009. szept. 11. 19:14

sziasztok,

itt kííííínlódok már egy ideje, nem tudom a kinézett képet betenni ahova szeretném :((((

visszaolvasok mizu erre :))

47160. anuszika@freemail.hu (válaszként erre: 47159. - Vereskati)
2009. szept. 11. 18:18

Szia, de jó látni Téged !!!!!

Én lázasan ismét...((

47159. vereskati (válaszként erre: 47158. - Anuszika@freemail.hu)
2009. szept. 11. 18:07
Szia drága Barátném:) Hoogy vagy?
2009. szept. 11. 18:06
Sziasztok!!!
47157. vereskati
2009. szept. 11. 18:04
Sziasztok, sok puszi Mindenkinek:)
47156. vereskati (válaszként erre: 47131. - Katinkaboszi)
2009. szept. 11. 18:04

Én csak kíváncsifáncsi voltam, elolvassátok-é amit reggel magamban beszélgetek:) :DDDDDDDDD

Hát persze, hogy péntek van:)

És én már haza is értem:)

47155. szimre
2009. szept. 11. 13:56

Szép délutánt, szeretett Hölgyeim!

Mosolyfakasztó, szieszta előtt:

A NASA az első Mars-expedíciót szervezi, azonban a nehézségek miatt az űrhajósokat nem tudnák visszahozni, így elhatározzák, hogy csak egy embert küldenek. Nekiállnak hát önkéntest keresni az öngyilkos akcióra.

Jön az első jelentkező, egy mérnök:

- Én egymillió dollárt kérek cserébe, ezt az egyetemre hagynám, hogy ezzel is hozzájáruljak az emberiség fejlődéséhez!

A második jelölt egy orvos:

- Én kétmillió dollárt kérnék. Egymilliót hagynék a családomra, a másikat pedig a kórházra hagynám, hogy ezzel is segítsek az emberek szenvedését csökkenteni.

Végül, a harmadik önkéntes egy ügyvéd:

- Én hárommillió dollárt kérek!

- Hogy-hogy hárommilliót?

- Nézzék, egymilliót adnék maguknak, egymilliót megtartanék magamnak, a harmadik millióért meg menjen a mérnök!

47154. csibiusz
2009. szept. 11. 13:36

Szép napot !

Nemrégen jöttünk meg az orvostól két törppel, most fektettük le őket aludni.

A receptekkel az a gondom, hogy én sem találom soha amit keresek, már van egy csomó olyan amit ki is nyomtattam, mert úgy gondoltam, azt már biztosan elkészítem, na de annyi van, hogy most meg azért kell keresgélni.A vége aztán hogy keresek itt, ott, az idő telik, és készítek egy egész más ételt, vagy sütit mint amit eredetileg elterveztem.

2009. szept. 11. 13:19

látom elég sokan jártatok erre,

viszont én meg most megyek :D

majd jövök estefelé, addig is rosszalkodjatok rendesen :DDDDD

2009. szept. 11. 11:27
hali, én most elmentem, mert elég sok időt itt töltöttem szóval csinálni is kell valamit, utána ebéd, aztán még benézek. puszi addig is.
47151. barai (válaszként erre: 47147. - Anuszika@freemail.hu)
2009. szept. 11. 10:51
:))
47150. Katinkaboszi (válaszként erre: 47149. - Anuszika@freemail.hu)
2009. szept. 11. 10:44

és még emellett van ugye a kedvenc hoxás receptek :(

már megint el fogok veszi, nem fogom tudni, mit hol láttam :((

47149. anuszika@freemail.hu (válaszként erre: 47148. - Katinkaboszi)
2009. szept. 11. 10:35
Köszi, én is pontosan így vagyok, aztán, ha valamit el akar készíteni a lányom órákat keresem, mire megtalálom..
47148. Katinkaboszi (válaszként erre: 47146. - Anuszika@freemail.hu)
2009. szept. 11. 10:29

én itthon már annyi határidőnaplót, meg egyebeket kezdtem el, itt is olvasom a sok jó receptet, és közben mondom, nah ezt majd megcsinálom, de utána elfelejtem kinél láttam, ezért nyitottam én is,

már be is jelöltem a Tiédet :)

47147. anuszika@freemail.hu (válaszként erre: 47143. - Barai)
2009. szept. 11. 10:28
Tudod, Lepsénynél még meg volt.....))
47146. anuszika@freemail.hu (válaszként erre: 47142. - Katinkaboszi)
2009. szept. 11. 10:27
Vannak, csak már azt se tudom mit hová raktam...
47145. anuszika@freemail.hu (válaszként erre: 47141. - Katinkaboszi)
2009. szept. 11. 10:26
Az utóbbi...
47144. Katinkaboszi (válaszként erre: 47140. - Anuszika@freemail.hu)
2009. szept. 11. 10:25
nem zavartál, csak kóricálunk :DDD
47143. barai (válaszként erre: 47138. - Anuszika@freemail.hu)
Hol van? Valahol lemaradtam...
47142. Katinkaboszi (válaszként erre: 47139. - Anuszika@freemail.hu)
nem ártott, biztosan Neked is van sok jó recepted, legalább tudjuk cserélgetni egymásét, én is ezért nyitottam egy újat :)
47141. Katinkaboszi (válaszként erre: 47135. - Anuszika@freemail.hu)
2009. szept. 11. 10:24

hát persze, nem is emlékezhetsz mindenre, nyugi, engem itt kavart meg valami :))

most fáradt vagyok, nincs nagy kedvem csinálni semmit, főleg mert délután vásárolni megyünk, jön a család megint, kell még ez-az az ebédhez, no meg vannak leárazások, meg kell nézni :)

akkor én is boldog vagyok, hogy örömet okozhattam, jól vagy már? esetleg jobban legalább?

2009. szept. 11. 10:16
Na, most én nem akartam elzavarni senkit.....
47139. anuszika@freemail.hu (válaszként erre: 47134. - Katinkaboszi)
2009. szept. 11. 10:08
Köszönöm a recipét, erre mi történt ??? nyitni kellett egy naplót......))
47138. anuszika@freemail.hu (válaszként erre: 47137. - Barai)
2009. szept. 11. 10:06
Nagyon szívesen, én a képemre ráírtam, hogy az utolsó "munkanap" az az péntek, jön haza a fiam.....DDDDD
47137. barai (válaszként erre: 47135. - Anuszika@freemail.hu)
2009. szept. 11. 10:03
Köszönöm Neked a sok szép képeslapot. Igazán kedves Vagy, ha tudnék Neked segíteni....
47136. barai (válaszként erre: 47131. - Katinkaboszi)
2009. szept. 11. 09:58
Biztos voltam a péntekben, azután meg nem:))
47135. anuszika@freemail.hu (válaszként erre: 47134. - Katinkaboszi)
2009. szept. 11. 09:57

Bocsánatot kérek, én nem emlékeztem, hogy a péntek is szabad, mert mindig dóga vót .....

'piros arc sűrű pislogás'

Én boldog vagyok, hogy itt vagy !!!!!:-))

47134. Katinkaboszi (válaszként erre: 47133. - Anuszika@freemail.hu)
2009. szept. 11. 09:53

Tisztázzuk, mert én is megkavarodtam a kérdésedtől.

Péntek van ugye? Akkor a szokásos módon, itthon :DD

Még hétfőn is :)) szóval 4 nap pihi :DD

jah, megírtam a naplóba a tegnap ígért spenótos tésztát.

2009. szept. 11. 09:51
Sziasztok! Boszikám, Te hogy, hogy itt.....?????
2009. szept. 11. 09:15

áthoztam a szomszédból, remélem már elolvasták

és nem fog hiányozni :DDDDD

Napsugi60 2009-09-11 06:37

Kos (március 21. - április 20. )

péntek

Az akadékoskodókat, a rosszindulatú áskálódókat szereld le, óvd tőlük magadat és környezetedet is. Ha vigyázatlanul semmibe veszed a támadást, utólag nehéz lesz helyrehozni. Ne hamarkodj el semmit, győződj meg róla, hogy csak a rosszat támadod, és azt is csak az elkerülhetetlen mértékben. Sportszerű küzdelmed meghozza a kívánt hatást.

Bika (április 21. - május 20. )

Minél nagyobb szépséget, harmóniát teremtesz magad körül, annál jobban érzed magad, s egyre kiegyensúlyozottabbá válsz. Ezért érdemes erre időt áldoznod. Valósítsd meg szépítő-díszítő ötleteidet, akár sajátkezűleg. De azért belső világodat se hanyagold el, mert ha ott rossz érzések dúlnak, semmilyen pazar külső nem ad vigaszt és megnyugvást.

Ikrek (május 21. - június 21. )

Ha az elméletekben kigyönyörködted magad, térj át a gyakorlati megvalósításukra. Válaszd ki azt, amelyik legjobban megfelel céljaidnak. Legyen használható is nagyszerűsége és újdonsága mellett. Gyors felfogásod segít, hogy hamar eligazodj ismeretlen környezetben vagy területen. Ennek hasznát veszed, ha hirtelen kell döntést hoznod.

Rák (június 22. - július 22. )

Őrizd egész nap derűdet, nyugodt lelkiállapotodat. Ha némiképp hullámzik is kedélyed, ne engedd, hogy a végletekig csapjon. Persze a hullámvölgy után emelkedés jön és hullámhegy, de mégis jobban jársz, ha csökkented ezeket a kilengéseket. Ha vihar dúl körülötted, állj biztosan, kősziklaként az elemek harcában, s ne engedd, hogy bármi is megrendítsen.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22. )

A praktikusságot emeld magasabb szintre azzal, hogy ami körülvesz, az ne csak jól használható legyen, de kellemes külsejű is. Igényességed így teret kap, és emeled környezeted fényét. Barátaid is biztos gyönyörködnek benne. De a hivalkodásig, a kihívó pompáig semmiképp se menj el, mert az már öncélú fényűzés, és nem válik javadra.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22. )

Ne keseredj el, ha túl lassúnak látod haladásodat. Tökéletességvágyad persze arra ösztönöz, hogy minél előbb elérd a megálmodott teljességet. De sokkal több buktató áll előtted, minthogy egyetlen ugrással átszökkenhetnél rajtuk. Minél jobban tágítsd látókörödet, hogy a lehetőségek szélesebb skálája tárulhasson eléd.

Mérleg (szeptember 23. - október 22. )

Mivel körültekintően és józanul képes vagy felmérni egy helyzet jó és rossz oldalát, a lehető legpontosabb döntést hozhatod. Ez persze nem könnyű, mert állandóan érvek és ellenérvek merülnek föl, erősödnek, majd elhalványulnak. Az ember ide-oda dülöngél a lehetőségek között. Mégse halogasd túl sokáig a választást, mert csak az idődet apasztod.

Skorpió (október 23. - november 22. )

Amennyire csak tudod, fegyelmezd kitörni vágyó érzelmei hullámaidat. Ne fojtsd el őket, hanem találj nekik olyan kivezető utat, mely nem fullad botrányba. A veszekedés, különösen, ha életed párjával teszed, csak mérgezi napjaitokat és kapcsolatotokat. Inkább hozd felszínre rejtett értékeidet, képességeidet, melyek eddig a mélyben pihentek.

Nyilas (november 23. - december 21. )

Ha munkahelyi bántalom ér, igyekezz mielőbb tisztázni az ügyet. Minél nyitottabban és elfogadóbban állsz hozzá, annál könnyebb lesz megoldást találnod. Lehet, hogy egyedül maradsz, ami rémesen megnehezíti a dolgodat. De ha kiállsz a jó döntés mellett, hamarosan támogatást nyersz. Avasd be barátaidat, hogy tisztában legyenek a részletekkel.

Bak (december 22. - január 20. )

Ellenállóképességed megvéd, bármilyen külső támadás érne is. De erre igen kicsi az esély, különösen akkor, ha szeretetteljesen és megértően bántál a környezetedben élőkkel. Néha utadban áll makacsságod, és megakadályozza, hogy olyan helyzetekben engedj, ahol pedig nem ellenállásra, hanem elfogadásra lenne szükség.

Vízöntő (január 21. - február 18. )

Ahogy csak tudod, szerettesd meg barátaiddal, kollégáiddal azt az értékrendet, melyet Te képviselsz. A legátütőbb erejű maga a személyes példa. Ha jónak és követendőnek tekintik azt, ahogyan élsz, nem merülnek föl bennük ellenérvek és kifogások. Persze mindenkinek megvan a saját élete, nem kell hát a magad módszereit másra erőltetned.

Halak (február 19. - március 20. )

Dönts önállóan, s aztán szilárdan tartsd is magad ehhez a döntéshez. Minél határozottabb és céltudatosabb vagy, a környezeted annál inkább engedi, hogy a magad útját járd. Ez persze nem jelenti azt, hogy egyedül kéne menned. Ha minden jól alakul, hű kísérőkkel és barátokkal oszthatod meg helyedet, segítsétek egymás lépteit.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook