Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
El voltam egy kicsit, hűtőbe tettem a kihűlt ételeket, mert hogy este még csináltam 2 kg paprikából lecsót, ma már nem, de holnap reggel lefagyasztom adagokra bontva.
Télen nagyon jó lesz, igaz már tettem el, ezt használom a szaftos húsokhoz is az alapba pl., tehát jöhet belőle sok.
ezek szerint még is nyertél :)))
tapasztalatot, jó mégis, hogy nem vettél :DDDDD
nem árulnak,,még csak az hiányozna..elég az itteni ...
ugyan már, túl messze vagytok...::(
ő mindig utólag mondja: Ez az én számom, ez a mamáé..ez a tatálé..s így tovább... mármint a születésnap..s ilyenek..:)))
Szia Nuszikám, kicsit megijedtem, a gyerekeim is aggódtak, a fiam is kijött tegnap Pestről, a lányaim is meglátogatták.
Ma már muszáj volt vele mennem boltokba, mert nem voltunk még a héten, és ő egyszer szokott menni hetenként.
óóóóó, szegény gondolom búskomor lett :((
na de majd legközelebb :))
Nálatok nem árulnak itteni lottót?
vagy nem jön senki ide?
Kedves Boszikám!
Elkérhetem (másolhatom) a marcipán receptedet???
ma este a férjem nézte,az 5 lottó sorsolást a tiéteket, s azt búsulta, hogy ha megvehette volna a számokat..akkor nyert volna...! volna ...volna...
a gond az, hog a legközelebbi város is legalább 55o km..
még nem csináltál gombával töltött káposztát?
finom nagyon :)
kaparóssal szoktam nyerni általában, de csak annyit, amennyit máris eljátszok, így a játék öröme marad csak :DDD
szokott hármasunk, négyesünk lenni, de főleg a hatos és hetes lottón.
Ötösöm is volt, a hetesen :DD de volt :DDD
finom, csak kéne belé húsika is..nem csak mutatóba..::))
nálunk se szeretik a lányok...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem is vette észre olyan halk voltam, bár reggel azt mondta nem aludt egész éjjel egy szemhunyásnyit sem.
ismerjük (egy család lévén),
de töltött káposztát mi jobban szeretjük, Csibikéról nem tudok nyilatkozni, de én szoktam nyáron kaprosan készíteni édes káposztából, hmmmmm :)))
Én igen, de biztosan a többiek is, csak nem szoktam főzni /nem volt odáig érte a családom/, anyukám amikor még gyerek voltam főzött többször.
Szerintem finom.
szegény :( :))
nem volt neki elég a baja, még egy kóbor szellem is ott matatott :DDDDDD