Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Szép délutánt kívánok, nálunk egész nap gyönyörűen süt a nap, az utcán még pólóban is mászkáltak, igaz volt aki téli kabátban.
A dió fánkról, ez a ház belsőudvarán van, a levelek 80 %-a lehullott napközben, már négy nagy zsákkal van, jól megtömve, de még legalább annyi lesz.
A gyümölcsfákat nem is néztem,az a kertben van, biztosan ott is hasonló, de azt csak holnap tudom összegereblyézni, meg zsákolni.
Ma nem fájt már a fejem, azért tudok is egy kicsit tüsténkedni.
Szép napot Mindenkinek!:))
Itt esik az eső:((
Szép jó reggelt Csevisek....:-)))))
Nálunk most bújik elő a napocska a fák mögül....:-)))
Remélem ma hosszan a vendégünk marad (tegnap alig láttuk....-((()
Reggel a Dunántúlon változóan felhős, keleten erősen felhős, borult égboltra tekinthetünk fel. Elsősorban a Tiszántúlon többfelé várható eső, zápor. Főként a Duna-Tisza közén élénkülhet meg a szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A minimum 7 és 14°C között alakul.
Napközben északnyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, több órás napsütésre készülhetünk. Eleinte még a keleti hatászélen előfordulhat kisebb eső, de később már sehol sem kell csapdéktól tartanunk. A nyugati és középső országrészben többször megélénkül az északnyugati szél. A csúcshőmérséklet 13 és 18°C között várható.
Jó reggelt:)
Köszönöm a kávét, a virágot:)
Szép, jó reggelt, drága Hölgyeim!
A lógyilkosom máris az ágyatok mellett gőzölög! Az illata varázsolja mosolygóssá az ébredéseteket a Krizantémok hetének második napján! :)))
hááát igazság szerint már tudjuk, megszoktuk és nem is zavar bennünket :))
csak az, hogy megint nem jól vagy :(((
minden esetre próbálj aludni és vigyázz magadra.
jó éjszakát
Jó éjszakát, és pihenést ! Szép álmokat !
Megyek vissza fekszem az ágyikómba, remélem, reggel már nem fáj a fejem.
/ igazatok van, mindenkinek az fáj, ami a leggyengébb :-))))))))))/
Nahát, megint eltévedtem, én voltam itt, a lányomnak néztem a dominóit, és nem jöttem vissza az én oldalamra, nem figyeltem oda, csak írtam.
Le is feküdtem, egy kicsit, talán picikét már jobb a fejem.
Elnézést, hogy időnként megtréfállak Benneteket akaratlanul is.
Szép estét,
én is megjöttem újra, bár fáradtan nagyon :(
Szép estét !itt vagyok, de minek, nagyon fáj a fejem, a szememmel is alig látok !
Igaz ez csak a szokásos, de akkor is !
Kukuuucskaaa :-)
Szép estét mindenkinek :-))))
az elég nagy gond!
hátha mégis el tudod kerülni!
ki nem utálja? ...((
én sem szívesen megyek... minek, legtöbbször ugysincs pénzem gyógyszerre..
de ha mégis nagyon fáj, jó volna tudni az okát!
az én hátam pl. szokott az epém miatt fájni, átsugárzik a fájdalom..
szia!
én is pont ezt akartam Adélnak elmondani, csak közbe elbódorogtam..::))
te hogy vagy?