Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Nyersen még én sem ettem, igaz megkóstoltam, nem volt rossz, csak a csikó fogaknak nem tetszett, mert úgy haraptam mint az almát.
Szóval én is a mikróban párolom, főzőm meg, mint nagyon sok minden mást.
Amikor készítek néha, akkor ugyanígy készítem el, én is.
A megfőtt céklát, én az uborkagyalun szeletelem, van amin tudom egy kicsit bővíteni a rést.
én elvonulok lefeküdni..
kívánok nektek jó éjt és szép álmokat!
az eleje okés,
de mi csak felszeleteljük simán és úgy készítjük,
viszont sokszor csak a mikróban főzök párat, mert elég a salátához, viszont eltenni is szoktuk télére.
nemmondod :)))
jó, megírom :DDD
oké, addig is jó pumkát, pihenést, ahogy szeretnéd :))
csentem ám Tőled egy fini recipét :)))
sziaaaaa
hogy vagy már?
az idő, drágám most egy órát kapunk ajándokba :DDD
én a céklát megfőzőm..s készitek rá ecetes..cukros levet, teszek bele köménymagot, s ha van reszelt tormát..
a megfőtt céklát vagy lereszelem..vagy felkockázom..
Szia !
Jó munkát, de ne sokat, elvégre vasárnap van.:-))
Persze, de nem nagyon szereti a család, csak én, sokszor főzök egy-két kisebb darabot és csak úgy natúr megeszem.
Egy tojásból szoktam csinálni a nokedlit annyi liszttel amennyit felvesz , és kávéskanállal szaggatom bele.
Nagyon laktató, és finom.
Azt hiszem Futi, vagy Vargakatica szokott ilyet csinálni.
én még sose csináltam nokedlivel! ki kéne probáljam!
mi ma céklával ettük..szoktatok enni céklát?
A paprikás krumplit, mi is nagyon szeretjük,kicsit több lével, nokedlivel, esetleg egy kicsi füstölt kolbász, csak az íze miatt./tényleg nem kell sok/
Ha erős egy kicsit, akkor kovászos uborkával, ha nem akkor csípős ecetes almapaprikával szoktuk enni.
A nokedli fel is veszi a levet, teljesen besűrűsödik, nyami...........
szia!
ne törödj az idővel, úgyis ma éjjel van egy plusz óránk..:))
Sziasztok !
Szép estét, óóóóó most nézem, már 21,22 óra van !
azt hittem még fiatalabb az idő, de nagyon hozzám igazodott !:-)))))
rendben :))
közben voltam itt-ott :))
nagyon jó dolgokat lehet olvasni és barátok is vannak a Konyhai fortélyok című fórumon, meg van hozzá másik :DD
Szia!
Ezen az oldalon azt hiszem meg tudsz egy kicsit többet.
Van könyvesboltjuk, ahol többféle kazettát is lehet vásárolni, ami segíti az agykontroll elsajátítását !
Persze, ott lenni személyesen végig hallgatni, és végezni a gyakorlatokat, az az igazi.
s akkor majd képet is készítönk...
akkor ha kereskedelmi kinézete lesz!..:))
ha Hoxa leveszi, előtte szólni szokott, lehet valami történt, ki tudja ezek a gépek néha miért úgy működnek, ahogy :(
mond neki, hogy múkodj, de így :))
remélem találsz társakat valahol a hoxán, bízom benne.
mi a fórumod címe? talán megtalálom