Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Csernus doki - én bevállalnám! És Te? :) fórum

Csernus doki - én bevállalnám! És Te? :) (beszélgetés)

1 2
7. jstefan (válaszként erre: 1. - Bloody Mary)
2011. okt. 31. 17:30
A média csinált belőle sztárt.Általában tapasztalható hogy bárkiből sztárt lehet csinálni csak megfelelő kapcsolatok kellenek hozzá.Az hogy tényleges tudás mennyi van mögötte az egyáltalán nem számít, fontos az ingyenreklám ,és kell a milliónyi néző aki elhisz mindent mert a TV.-ben látta. Utána dől a megbízás, és a pénz a "sztár" számlájára.Az ilyen "sztárok" sikeréhez kellenek a lúzerek akik fizetnek, ezért megérdemlik a sorsukat.
6. spinneli (válaszként erre: 5. - 36f04c14f7)
2011. okt. 31. 16:33

Nem mindegyik személyiségtipusnál jó ez a módszer...a függő heroinistáknál akikkel anno. dolgozott egyébként általában ez a kicsit agresszívebb terápia a megfelelő.

Csernus nem kókler szerintem de nem is univerzális bölcs, az mindenesetre pozitív, hogy az átlag emberek a könyvei által legalább egy hajszálnyival többet kezdtek el magukkal foglalkozni.

5. 36f04c14f7 (válaszként erre: 24. - Sercegnő)
2011. okt. 31. 16:06

Akkor nem dőlne a zsé ;)

Az is hülye aki fizet 30 ezret, hogy leordítsák a fejét. Nekem elkezdene kiabálni, kapna egy olyan maflást, hogy na!

2011. okt. 31. 15:29
Nekem nem jön be a stílusa,sajnálom, de ez a véleményem.
3. a0c1361e44 (válaszként erre: 16. - Sercegnő)
2011. okt. 31. 15:26

Én nem ismerem a magánéletét, de miért baj az, hogy többször elvált? Többen elválnak többször, de sokan nem házasságból. Szerintem egy szakítás is válás...

Általában az emberek nagy része csak mások hibáit ismeri fel, nem? Ő is így van ezzel, és még tanácsot is tud adni, illetve elterel a megoldás felé.

Csak azoknak kiabálja le a fejét, akik elmennek hozzá, ha te nem mentél, akkor megúsztad:) Ez a lényeg nem? Aki nem kíváncsi az ilyen terápiára az ne menjen.

2. sercegnő (válaszként erre: 31. - Nana06)
2011. okt. 31. 14:14

nem az a baj, hogy elvalt legutobb, hanem ahogy NEM vette eszre, hogy a felesege nem boldog, es meglepett egy masik ferfival! Mikozben errol tartott eloadast, eppen akkor is, amikor a felesege kibutoroztt a kozos hazbol!

Nem a valassal van a baj!

Hanem az ellentmondassal!

De teoriaban en is egyetertek azzal, amit mond!

1. 83ff5144bd (válaszként erre: 31. - Nana06)
2011. okt. 31. 14:08
és biztos nem ő az egyetlen pszichodoki közülük.. lehet az elváltak 10%a pszichodoki..:D
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook