Csernus doki - én bevállalnám! És Te? :) (beszélgetés)
Nem mindegyik személyiségtipusnál jó ez a módszer...a függő heroinistáknál akikkel anno. dolgozott egyébként általában ez a kicsit agresszívebb terápia a megfelelő.
Csernus nem kókler szerintem de nem is univerzális bölcs, az mindenesetre pozitív, hogy az átlag emberek a könyvei által legalább egy hajszálnyival többet kezdtek el magukkal foglalkozni.
Akkor nem dőlne a zsé ;)
Az is hülye aki fizet 30 ezret, hogy leordítsák a fejét. Nekem elkezdene kiabálni, kapna egy olyan maflást, hogy na!
Én nem ismerem a magánéletét, de miért baj az, hogy többször elvált? Többen elválnak többször, de sokan nem házasságból. Szerintem egy szakítás is válás...
Általában az emberek nagy része csak mások hibáit ismeri fel, nem? Ő is így van ezzel, és még tanácsot is tud adni, illetve elterel a megoldás felé.
Csak azoknak kiabálja le a fejét, akik elmennek hozzá, ha te nem mentél, akkor megúsztad:) Ez a lényeg nem? Aki nem kíváncsi az ilyen terápiára az ne menjen.
nem az a baj, hogy elvalt legutobb, hanem ahogy NEM vette eszre, hogy a felesege nem boldog, es meglepett egy masik ferfival! Mikozben errol tartott eloadast, eppen akkor is, amikor a felesege kibutoroztt a kozos hazbol!
Nem a valassal van a baj!
Hanem az ellentmondassal!
De teoriaban en is egyetertek azzal, amit mond!
További ajánlott fórumok:
- Negyedik gyermek! Ti bevállalnátok?
- Ti bevállalnátok egy nyaralást Horvátországba 3-4 hónapos csecsemővel?
- Szerintetek merjem bevállalni? Légyszi segítsetek!!!
- 2 nagysúlyú baba, és 2 nehéz szülés után bevállalnál még 1 babát?
- Repülőút egyedül egy 2, 5 éves ikerpárral? Ráadásul hajnali gép (6:25). És Ryanair, ahol ráfutással kapsz jó helyet. Bevállalnátok?
- Ti ilyen körülmények között bevállalnátok egy babát?