Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Csajok, akik már megtaláltátok az igazit! Honnan tudtátok, hogy Ő az? fórum

Csajok, akik már megtaláltátok az igazit! Honnan tudtátok, hogy Ő az? (beszélgetős fórum)


1 2 3
2013. ápr. 1. 12:34
Igazi csak a filmekben van....
80. d503ab3cd4 (válaszként erre: 57. - Zizisicc)
2012. máj. 21. 23:08
Kedves Hölgyek! A Szerelem es az Igazi Barmikor eljöhet es azt megerzi Mindenki.. :) DDD
2010. júl. 24. 07:24

én 7 éve taáltam meg a msáik felemet. Egy buliba mentem és mikor belépett szinte vonzotta a szememet. Aztán a buli alatt osszeismerkedtunk és az elso csók után nem is beszéltuk meg, hogy mi akkor most járunk-e, vagy mi lesz, automatikus volt, hogy egyutt vagyunk. Egy héttel késobb azt mondta reméli egy nap én leszek a felesége és a gyerekei anyja.

Azóta van egy csodaszép kislányunk és a mai napig imádjuk egymást.


A réggebbi hozzászólásokhoz csak annyit, hogy attól még, hogy magvan a nagy O, még nem klappol minden. Mi a párommal alapjaiben eltéro személyiségek vagyunk, minden nap megdolgozunk a boldogságért és talán épp ettol olyan izgalmas és jó.Szép napot

78. Fedo
2010. júl. 24. 07:01
én megtaláltam, tudom, hogy ő az igazi, de sajna nős:(
2010. febr. 5. 19:40

..... megismertem, lassan úgy éreztem, hogy ő a másik felem, megszerettem, összeházasodunk, Csajszi megszületett majd 2 éves házasként jöttem rá, hogy végleg és mindent elsöprően beleszerettem a férjembe. Ma is libabőrös leszek, ha hozzám ér, ha elutazik, belebújok a köntösébe és itt még sok satöbbit írhatnék..... és ennek már több, mint 10 éve ....

Nem akarom tudni, hogy ő az igazi, nehogy elbízzam magam. Kicsit minden nap meg kell dolgozni Őérte. És ha Ő is dolgozik érted egy kicsit minden nap, AKKOR jó. :)

2009. szept. 2. 11:38

Én nem tudom, hogy lehet e ezt tudni. Lassan 21 éves házasok vagyunk és 22 éve ismerjük egymást a férjemmel. Én már az első randinkon úgy éreztem mintha ezer éve ismerném. Nem voltam feszélyezett a társaságába, nem gondolkodtam, hogy kell e nekem ez a kapcsolat, ellentétbe az előtte lévő barátaimmal. Náluk mindig zavart, ha már komoly dolgokról kezdtek beszélni, ekkor szakítottam is velük. A férjem, amikor megkérdezte, hogy feleségül mennék e hozzá rögtön azt mondtam, hogy és ezt 10 perc múlva sem és ma sem zavar.

Na ebből nem derült ki, hogy honnan tudtam.:)

2009. ápr. 1. 12:35

Én egy látó nőtől tudtam meg hogy Tamás az Igazi, de inkább kezdem az elején...

A párom házas ember volt, amikor megismertem. Egyáltalán nem kezdtem ki vele, eleve nem is volt az esetem, 8 évvel idősebb nálam, meg hát alapvetően nem kezdek ki még olyannal sem, akinek barátnője van, nemhogy egy nős emberrel. Ő aztán nagy udvarlásba kezdtett, és a hosszas próbálkozása után beleszerettem. Mivel még 2 év után sem volt hajlandó lépni, más fiúval próbáltam új kapcsolatot kezdeni. Ekkor, valami hirtelen ötlettől vezérelve felhívtam egy jósnőt, akinél már rengeteg ismerősöm járt, és mindenki el volt tőle ájulva, hogy milyen jó. A jósnő nem ismert engem, semmit nem tudott a körülményeimről, mégis a következőt mondta: "Van most az életében egy fiatalember, aki el fog tűnni, de Önnek már a múltjában van az a férfi, aki az Igazi. (magyarul már ismerem) Ez a férfi egy mackós testalkatú, fekete hajú ember, aki nagyon szereti magát." Persze rögtön tudtam, kiről beszél, Tamásra illet a leírás. És azt mondta, el fog válni, blablabla. Erre visszakérdeztem, hogy akkor is, ha én ezt nem akarom??? Mert akkor már örültem, hogy kezdtem túllépni rajta. Erre azt felelte, hogy nem tudom kikerülni, mert újra és újra vissza fog térni.

Nos, azóta egy kétéves kisfiú boldog szülei vagyunk, és szeptemberre várjuk a második babánkat. És érzem, hogy a jósnő nem tévedett. Én biztosan az Igazi mellett vagyok.

A legjobb szívvel ajánlom Nektek ezt a jósnőt, ha valakit érdekel, szívesen megadom az elérhetőségeit. (Jászberényben él, Bp.től 1 óra autóval)

74. c1e9612cd3 (válaszként erre: 59. - Citromostea)
2009. ápr. 1. 01:25

Én megcáfollak, ha nem baj :) Nekem, az elsöprő szerelem az a 20as éveim végén jött. Előtte azt se tudtam, hogy van ilyen is. Elkönyveltem, hogy én nem vagyok szerelmes típus, ezért már nem is a szerelemre utaztam párválasztáskor, viszont arra gondosan figyeltem, hogy maximálisan a legjobb barátom legyen a párom, és ha nem is szerelemmel, de szeressem. Aztán lassan már 3 éve, megismertem a mostani párom. Álmomban sem gondoltam volna, hogy létezik ilyen szerelem is, az az igazi naív, rózsaszínfelhős, stb, szerelem, ami a tinikre jellemző! És nem az a fajta, ami fellobban, majd ugyan olyan gyorsan ki is alszik. Én ebből tudtam, hogy Ő az...

Amúgy szerintem, később is lehet az ember ilyen szerelmes. Az egyik ismerősöm apja pár éve megözvegyült. Utána összejött 1 nővel, akivel olyanok, mint a tinik! Rájuknézel, és elmosolyodsz, mert szemmel látható a rózsaszín felhőcske :)

2009. ápr. 1. 00:30

Egyébként szerintem az nem feltétlen van úgy, hogy az az igazi, akivel minden klappol. Az az igazi, akivel "dolgotok van" egymással. És ez nem biztos, hogy abszolút sima, zökkenőmentes éveket jelent. És itt nem arra gondolok, hogy minden kapcsolatban előfordulnak kisebb nagyobb nehézségek.

Az az igazi, aki számodra "rendeltetett", de ez nem biztos, hogy tökéletes kapcsolatot jelent. Legalábbis (nem) a mi fogalmaink szerint tökéletest.

72. Csipkerózsika (válaszként erre: 70. - Citromostea)
2009. márc. 31. 23:34
Ha tényleg minden passzol, akkor az az igazi...
2009. márc. 31. 11:35
Lehet hogy megérzed hogy ő az igazi de nem biztos hogy meg is kapod.
2009. márc. 31. 11:02
Sokatoknál úgy veszem ki a szavaitokból, hogy az, hogy tudjátok, h ő az igazi, az végülis egyfajta gondolatmenet vége. Szóval kár várakozni egy lehet, h nem is létező belső hangra, h ő az igazi, amikor egyébként minden passzol?
2009. márc. 31. 10:29

sziasztok,

en a valas utan talatam meg az igazit:)

most 8. eve elunk egyutt a dragammal,es tole kapom meg mind azt, amire 1 no csak vagyik.

en mar nem vagyok, mert megkapom.

sose keso az igazit megtalalni...

legyen az ember akar hany eves.

ps:kohi meg szep, hogy fiatalnak erzed magad, hisz fiatal vagy !!!

nem csak a 20 eveseke a vilag:DD

2009. márc. 31. 10:25
Sziasztok.19 évesen jottem ossze a mostani párommal.Tobb mint 2 éve vagyunk egyutt.Volt benne sok jo,sok rossz is,veszekedés,szerelem.Amiota túl vagyunk a legnehezebb ponton a kapcsolatunkban,azota tudom,hogy nekem igenis o az igazi.
67. kohi
2009. márc. 31. 07:05

Sziasztok,én sem a 20-as éveimben lettem igazán szerelmes. 30- felett voltam, mondhatom hogy első látásra szerelem. Igen is fiatalnak érzem magam.

Nőnek érezhettem(érzem) magam mellette maximálisan,összeházasodtunk-gyönyörű 8 hónapos kisfiúnk van.CSODA.... :-))))))

2009. márc. 31. 04:45

[link]


Éppen ez a jó ebben a kapcsolatban, hogy nem AKAROK vagy követelek dolgokat. És pont most megkapok mégis mindent, amire vágytam. És ez kölcsönös.

Paradox, de egy jó kapcsolat alapja a szabadság.

65. 1f59823251 (válaszként erre: 64. - Csipkerózsika)
2009. márc. 31. 04:07

[link]


oda kell figyelni a másikra...anélkül nem megy...ha neki csak te vagy és neked csak ő, akkor és csakis akkor, teljes elfogadás mellet működik


Én, mint hapsi így látom

2009. márc. 31. 04:00

Az úgynevezett Igazi pedig az az ember, aki megadja nekünk azt az érzést, amit egy kapcsolattól elvárunk.

Azért nehéz ezt megfogalmazni, mert mindenkinek más a fontos. Tökéletes ember nincsen, ezt nem szabad elfelejteni.

De olyan van, aki számunkra tökéletes.

Viszonylag friss a kapcsolatom (3 hó), de ha ő nem az igazi, akkor nekem olyan hogy igazi, nem is létezik. Pontosan azt kapom tőle, és mindenben pontosan olyan, amire mindig is vágytam, amit elképzeltem.

63. 1f59823251 (válaszként erre: 62. - Csipkerózsika)
2009. márc. 31. 03:59
Ez igy igaz...
62. Csipkerózsika (válaszként erre: 42. - Citromostea)
2009. márc. 31. 03:55
Az a szerelem, amikor úgy érzed, hogy szükséged van a másikra.
61. spinneli (válaszként erre: 58. - Citromostea)
2009. márc. 31. 00:18

Én nem vagyok rózsaszín ködös ember, nem hiszek az első látásra szerelemben.

Ahhoz, hogy IGAZI-nak érezz valakit persze kell már az elején egy nagyfokú egymásra hangoltság, utána már csak rajtatok áll, hogy mit tudtok kihozni egymásból.

Én nem vagyok régóta együtt a párommal, de a mindennapjainkban is észreveszem, hogy miért vagyunk jól együtt, és mennyi mindent nyújtunk és fogunk nyújtani még egymásnak.

Ez egy idézőjeles érettebb szerelem, ami mögött nemcsak láng van, ami az első széltől elalszik.

60. Zizisicc (válaszként erre: 59. - Citromostea)
2009. márc. 31. 00:13
Khmm ... megcáfollak ... ;o)))))))
59. Citromostea (válaszként erre: 57. - Zizisicc)
2009. márc. 31. 00:04
Hát igen, mindenki annyi, amennyinek érzi magát, de az a naív szerelem, az a tényleg lángoló, az max. a 20-as évek elején van szerintem is. Legalábbis az én megfigyeléseim alapján :) De cáfolj meg! ;)
58. Citromostea (válaszként erre: 56. - Spinneli)
2009. márc. 31. 00:02
Igazából arra lennék kíváncsi, hogyha már elmúlt az a nagyon rózsaszín köd, és reálisan látjuk a dolgokat, akkor mi az, amitől úgy érzi az ember, h ő az igazi?
57. Zizisicc (válaszként erre: 55. - Citromostea)
2009. márc. 30. 23:43

Mit értesz az alatt, hogy nem fiatalon? Ki Neked a nem fiatal?

Szerintem ez bármilyen életkorban szólhat a szerelemről.

56. spinneli (válaszként erre: 55. - Citromostea)
2009. márc. 30. 23:42
nem értem a kérdésed, a kor nem zárja ki a szerelmet, csak másképpen értékeljük és éljük meg egyes életszakaszokban, ennyire akartam utalni.
2009. márc. 30. 23:41
És ha nem fiatalon találkozol a nagy Ő-vel, és már nem annyira a szerelemről szól a dolog, akkor honnan tudod? :D:P
54. spinneli (válaszként erre: 50. - Citromostea)
2009. márc. 30. 23:24

a nagyon jó értelembe vett naívat többnyire igen.

nincs is ezzel baj.

:)

2009. márc. 30. 23:20
Hűű, összevontak! Azért remélem még idetaláltok, igaz szerelemben élők! :)
52. Kyra_Owens (válaszként erre: 46. - Citromostea)
2009. márc. 30. 23:12
Igen. Mi több, mint 2éve vagyunk együtt. Fél év után hozzá költöztem, s még ma is érzem azt a lángoló, már-már mindent elemésztő szerelmet iránta. Pedig olyan (családi) dolgok álltak közénk az elmúlt pár hónapban, hogy erősen benne volt a pakliban, hogy szakítunk. De nem adtuk fel. Együtt mindent képesek leszünk megoldani, mert tudom, míg velem van senki se bánthat. Különben érdekes mód nálunk egy hónapnak kellett eltelnie ahhoz, hogy kialakuljon a szerelem. Mondjuk lehet az is benne volt, hogy mindketten szakítás után voltunk. De ez már a múlt :)
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook