Cluster-fejfájás (beszélgetés)
Szia!
Valentin 11 kezelést kapott ,február 12-én volt utoljára.A kezelések alatt kétszer fájt,azóta máig teljesen jól volt(suliba járt,tanult).Ma olyan tíz órától délután ötig fájt,Szekeres úr azt mondta ma hogy várjunk holnapig és megbeszéljük hogyan tovább.Nagyon örült hogy szóltatok hozzá,és Szekeres úr is nagyon kedves volt vele.Most találkozott először olyan emberekkel akik hasonló fájdalmat éreznek mint ő.
Vége, hála akárminek...
Pont január elsején kezdődött, és ötödik napja már nem jelentkezik. Háromszor volt nagyon durva, amiket semmivel nem tudtam kezelni, a többit fekvőtámasszal kiütöttem. Aminek örülök, hogy nem kellett durva gyógyszereket szednem, megelőzésre sem. Legapróbb jelre vény nélküli fájdalomcsillapító és egy kávé, majd fekvőtámasz. Éjszakai rohamokra csak fekvőtámasz. Fájdalommenteset mindenkinek!
Sziasztok,
Novemberben léptem be utoljára, gondoltam most megosztom mi történt azóta...
Karácsony előtt jött vissza a cluster (majd másfél év után). Persze jól megijedtem, hívtam is Janit két ünnep közt, hogy jajaj... Gyenge 2-3-as fájások az ünnepek alatt, épp csak arra jók, hogy felébresszenek éjjel, és ezeket vagy egy 600-as spedifennek, vagy 400 ibuprofénnel leállítottam. Jelentem mostanra ért véget, napi egy-két, 2-3-as (talán kétszer 4-es), a korábbiakhoz képest harmatgyenge, és max. 15-20 perces rohammal. Végül el sem kellett mennem Janihoz, mert ahogy előre jelezte, nem lesznek erős fájások a múltkori kezelés miatt.
Menjetek... kérjétek a segítségét...
De legalább ilyen fontos lenne, ha a "hagyományos" orvoslás is foglalkozna a módszerrel, ezáltal még többen jobban lehetnének...
Üdv. mindenkinek
Szóval kedves Turpifalva,köszönöm a soraidat,meg hogy megírtad hogy mosolygott...mert már meg akart halni,és én most nem vagyok vele...Mi nyíregyháziak vagyunk és nincs már szabadságom,a testvéremék hordják Szekereshez,ők budapestiek.
Hétfőn kapta az első kezelést,és 15 órát aludt utána,azóta jól van...a jó Isten legyen velünk..
Szia!
Én vagyok a "fiatalember",nevezzük nevén Valentin édesanyja.Kilenc éve küzdünk...most elmarad az érettségi,de sebaj...
Január másodika óta egész napos rohamokkal küzdött,felvette a debreceni neurológia osztályra,körbefotózták,koponya MR stb.Kapott egy lökésszteroidot,két napig jól volt,aztán jártuk a poklot tovább.Haza engedték,mondván mélyagyi stimulátorral tudnak segíteni...
Egy kicsit belehaltunk ebbe a januárba...
Az egyik sorstársunk hívta fel négy év után ismét a figyelmemet Szekeresre(mert már négy éve is kérte az egyik beteg hogy keressük őt).De én mindig jobban bíztam a gyógyszerekbe.
Sziasztok! Régen jártam itt.. Sajnos 3,5 év után 21-én megint előjött ez az átok! Persze nem voltam rest azonnal egyeztettem Janival, és meg is kezdtük a kezelést. Hétvége kivételével mindennap megyek hozzá, eddig 7x voltam. Elég változó az állapotom, az első pár kezelés után, egyik nap semmi, mintha sosem lett volna, aztán iszonyatosan megkínzott. Most a 6-7-ig kezelés után csak 15-20 perces rohamok vannak,és bár az eleje elég intenzív, nagyon hamar visszavonul 2-3-as erősségre és utána hamar meg is szűnik! Remélem a már nem kell sokat várni a végső visszavonulójáig!
Mai kezelésen Janinál találkoztam egy fiatalemberrel, aki oici kora óta küzd ezzel az átokkal, és mára sajnos már krónikussá vált az állapota. Ahogy én tudom a fiúcska már minden létező nyugati borzalmat kipróbált a javulás reményében, sajnos azonban az állapota nem javult. Hétfőn volt először kezelésen. Már éppen indultunk Janitól amikor megérkezett, én nem voltam rest, és azonnal rákérdeztem hogy érzi magát, jobb-e egy picikét? Egy parányi mosoly átsuhant az arcán, és azt mondta igen az éjszakát átaludtam!! Óriási örömöt éreztem, pedig nem is ismerem őt,csak a fórumon olvasom, Janitól hallok az állapotárol, és mégis őszintén örültem, mert ez a mocsok azonnal reagáltJános kezelésére! Persze nyílván lesznek rosszabb,és jobb napok, de nagyon remélem, hogy a kezelés itt is hatásos lesz! Szorítok hogy így legyen, ehhez képest az én rohamaim a fasorba sincsenek.. Tényleg minden kétkedőnek ajánlom próbálja ki, hisz rosszabb nem lehet!
Sziasztok!
Gyógyultnak tekintem magam :)
Szekeres féle terápia 6 alkalommal és kész! utánna még elég sok tenziós fejfájás volt, de a rohamok eltüntek!!! Én fehérvárról jártam fel minden nap még a kari előtt, de nagyon nagyon megérte!
Novemberben reklamáltam a neurológusomnál, hogy most már adjon valamit, mert halok megfele. Írt immigram orrsprayt. aham. egy pár éve már nem lehet kapni. kiváló. mind hozzáállás, mind szaktudás terén...
Szóval úgy gondolom, hogy aki évek óta SZENVED, az keresse bátran Szekerest! nem ugorhatsz ki úgy a tizedikről egy brutál roham közepén, hogy volt megoldás csak nem hittél benne!!!!!! én itt tartottam már..
de most már vigyorgok :))
Sok sok fájdalommentes napot mindenkinek!
Szia AgiB!
Megkérdezhetem, hogy mennyibe került a kezelés?
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Novemberben írtam először a fórumra, szeretném megosztani Veletek az azóta történteket.
Itt találkoztam a többiek korábbi írásában a Szekeres féle terápiával. Úgy gondoltam, elcibálom a páromat, aki tizenéve küzd ezzel a borzalommal. Nem krónikus, de minden évben előjött neki kb. 2 hónapra. Jánosnál voltunk első héten 5, második héten 3 napot, akkor úgy volt, többet nem kell /azon a héten már csak napközbeni "ijesztgetés" volt/. De aztán szombatra jött egy brutál roham. Ezután a harmadik héten még 4 alkalommal elmentünk a kezelésre. Azóta SEMMI! Nem mertem eddig írni, nehogy ... azt gondolom, ez mindenkiben benne van. De most már leírom, mert remélem, hogy másoknak is segít. Úgy ahogy én is megtaláltam ezen az oldalon, hátha más is ennek hatására jut el a terápiára. Próbáljátok ki, veszíteni nem tudtok vele! Mindenkinek a legjobbakat kívánom!!
Sziasztok!
December elején kezdődött a mostani periódusom,verapamil,oxigén,fogamzásgátló,imigram orrspray,minden bevetve,a múlt héten kezdett tarthatatlan lenni az állapotom,gyakorlatilag egy hétig nem aludtam semmit,ahogy elaludtam,abban a pillanatban keltett a roham.
Itt olvastam a Szekeres terápiáról,gondoltam kipróbálom,nulla vesztenivalóm ugyebár,ennél már szarabb nem lehet.
Csütörtökön voltam először,az az éjszakám is maga bolt a pokol.
Pénteken voltam másodszor,este jött is a roham,de az éjszakát végigaludtam.
A hétvégén volt egy pár kisebb,reggel este.
Vasárnap csak néha éreztem egy kicsit,de ahogy jött,úgy ment is.
Tegnap volt a harmadik kezelésem,gyakorlatilag 2.napja rohammentes vagyok.
Hiszem,hogy működik.
Ma megyek megint,kiváncsi leszek a folytatásra,szerintem rendben vagyok :)
Szóval egy próbát megér mindenkinek,nekem úgy néz ki,hogy bejött.
Fájdalommentest Mindenkinek!
Üdv: Mák Adrienn
"Ha ezeket a gyakorlatokat rendszeresen elvégzitek biztos, hogy hamarosan megszűnik a fejfájás."
Szerintem ez a mondat verte ki a biztosítékot sokaknál.
Olvastam,hogy a te problémád is elég nagy,minden jót kívánok neked.
Tudod az én fiam lassan 10 éve él ezzel az átokkal,közel öt éve a krónikus fajtával,ha most megállnék a szobája ajtajában és elmondanám neki ezt a mondatot a teknősbéka gyakorlattal elküldene a büdös francba...
Elkeseredett,dühös,fáradt,depressziós...ezek a betegek tudják,amit most a 18 éves fiamtól idézek "anya ennek soha sem lesz vége..."