Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Szedem még a gyógyszert.
Naponta 1 szemet veszek be,reggeli után 9 órakor.
Kb.én is 4 hét után.
Ez meg lemaradt és azok Nak szol akik fel ettől a gyógyszertől
Egy idézet a Dohanyzas.hu rol
A statisztikai adatok s a számítások figyelembevételével kijelenthető, hogy 6 másodpercenként 1 (egy), naponta 13 500, évente pedig 4,9 millió világpolgár hal meg a dohányzás következményeként.
Hazai vonatkozásban az elemzések azt mutatják, hogy 19 percenként 1 (egy), naponta 77, évente pedig 28 000 honfitársunk halála hozható összefüggésbe a dohányzással.
colanut úgy beszelsz arról az utolsó szálról mintha valami nagy dolog lenne ne erőltesd tovább mint ahogy jimmy200 mondta 1 mg mellet rossz tud lenni a cigi! Nálad kifejette hatását a gyógyszer én amint rosszulesett la is tettem>Ne úgy tekints ezekre a dolgokra mint mellékhatások hanem mar élvonássí tünetek kevesebbet szívól és épp most tisztul a szervezeted. Jönnek majd hullámok erősek rossz almok de szeppen ritkulnak és éltűnek.
Többen írtak meg te is az 1 mg rol hú de felek tőle meg biztos sok ez.Ezek lehet ezek betuthatok a a betegtájékoztatónak is, De az a mondat alja meg a helyet amit mar én szállóigévé tettem és meg senki nem tudott visszavágni ra:
ha napi 2 doboz cigitől nem vagy szarul, akkor ebbe sem fogsz belehalni.Viszont amiről most próbálsz leszokni az egy halálosztó.De mi is a Lényeg 05 mg vagy 1 mg mal tok mindegy A Lényeg ne gyutsatok rá soha többet kívánom mindenkinek sikerüljön
Szia Colanut!
A mellékhatások enyhülni fognak!De nem egyik napról a másikra!Fokozatosan.Nálam kb 2-hét.Ha cigizel az 1mg-os mellett,nagyon rossz is tud lenni.
Kitartás!!!!!
Üdvözletem,jimmy
Sziasztok. Látom gondoltok rám. Köszönöm. Ma kezdtem az 1 mg-os adagot, de sokat romlott az alapközérzetem gyenge vagyok erőtlen. Még van pár cigim, eröltetem igen hiszen szeretném ha holnap este nyomhatnám el az utolsó szálat. Már mindentől undorodom, kávétól, ételtől. Nem lehet, hogy sok nekem az 1 mg? Sajna az orvosom elment 2 hét szabira nem tudom megkérdezni.
Nagyon izgulok hogy fogom ezt bírni: cigi nélkül. A mellékhatások enyhülni fognak?
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Menni fog!
Én a 15.napra tűztem ki!
A 14.nap estéjén söröztem,és cigiztem.Olyan rosszul lettem,mint még soha.A 3/4-énél elnyomtam...
Azóta sem szívtam,egy slukkot sem.51.napom.
Sok sikert!!!
Szia!
Ne félj, menni fog, sose gondoltam volna hogy én i smegcsinálom, és íme sikerült, pedig én néha bűnöztem is, de baromira nem esett jól, beleszívtam és eldobtam, később már nem is próbálkoztam, egyre kevesebbet kívánok rá, az a baj hogy másra is, a gyógyszer mellékhatása lehet? :DDD
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák