Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Na itt a válasz arra kérdésre is hogy nem tudjak nem tudjatok mivel altok szembe.Gondoltam beteszek ide egy képet magamról de a feleségem lebeszélt róla.Nem vagy te vásári majom mondta hogy nezzegesenek mondjuk az egész honlap kérdésből is nagy ügyet csinált hogy nem kell ez senkit nem érdekel csak hülyét csinálok magamból. Jobban megnezuk van benne igazság.
Aki dohányzik annak nem fontos velem mi történt
így jártam mondja szívja tovább tudja hogy ez vele nem történhet meg vagy ha meg is történik majd 1x de nem most...
Igen lefogytam speciális diétán vagyok tápszereken élek ez a legjobb fogyókúra ez tragikomikum az egészbe hogy meg viccelotem is hogy fölég a nők a súlyuk miatt szívjak a cigit.
De ha megbetegszenek mint én akkor mar nem kell agodni a súly miatt az lemegy magától ugyan úgy ahogy a haj a szemöldök szempillák minden.
Egyszóval tönkre tettem a saját életem és a feleségemet meg a kislányomét is.
Igen bárki lehet beteg fügétlenül atoll hogy dohányzik vagy se
De én abban hiszek hogy ez nem történt volna meg ha nem dohányzom!
Nap mint nap esszembejutt miért nem szoktam le hamarabb miért nem olvastam utána mikor dohányoztam mik a lehetőségek lészokásra .
Holnaptól nem tudok írni válaszolni remélhetőleg egy kis ideig
Valami bonyolult szondás mintavétel következik eddig is nagyon kellemetlenek voltak az ilyenek holnap ez var rám.
Hasnyalmirigy atetem is van
Volt egy elég komoly beszélgetésem az orvosommal és mivel én nem tudok eleg jol angolul tolmácsot kertem meg fordítson.
A hölgy nagyon keszeges volt fordított mindent mikor az esélyekről kérdeztem a tolmács szolt hogy nem tud tavabb fordítani és ki ment az orvosi szobából
Nem ment hanem futott
Kossob megkerdeztem mi történt elmondta hogy 2x érte mar át ugyan eszt 1 x az apukája és utána a férje ment el
Orvos ugyan ezt mondta nekik is amit amit az ellőbb nekem.Az egyetlen fia is dohannyzik nem akarja hogy így járjon mint mi de mit tehet o mit tehet kérdezte tollem
Mit tehetne semmit a szép szó nem használ rossz se
meg a fiú nem dönti el hogy ez nem jó ut és a drog útján van addig nem tudd semmi különöset tenni.
M
Csak meg annyit szeretem volna írni aki dohannyzik és kíváncsi rá milyen lesz dohányozni ha a ch kifejti hatását az próbáljon elszívni egy nikotin mentes cigarettát!
Csodálkozni fog
Cukika67 Legjobb amit gyorsan tehetsz hogy elmegy az orvoshoz és írasd fel a ch-t.Kerd ki orvosod tanácsát és beszeld meg vele a mellékhatásokat.
De leírok ide pár dohányzás okozta mellekahatst is
hogy összevesd a kettőt
A dohányzás betegség-okozó/fokozó hatása számos megbetegedés hátterében bebizonyosodott:
tüdőrák
szájüregi rákok
gégerák
hasnyálmirigyrák
gyomorrák
húgyhólyagrák
szívinfarktus
magas vérnyomás
agyvérzés
CODP (emfizéma)
asztma
szénanátha
érelemeszesedés
Raynoud kór
cukorbetegség
immungyengeség
látászavarok
elhúzódó sebgyógyulás
fogyínyvérzés
A betegségek mellett számos esztétikai probléma is a dohányzás számlájára írható:
korai öregedés
bőr ráncosodása
bőr elszürkülése
besárgult fogak
visszahúzódó fogíny
elszíneződő ujjak
rossz lehelet
Ezek a dohányzásra vonatkoznak barmikor előjöhetnek
Igen nem féltél tőle mert eszre se vetted engem meglátnak a barátaim inkább volt barátaim hú sajnálkoznak jaj de eszébe se jutna senkinek hogy abba le tegye a cigit!
Készülőben van a weboldalam mert be akarom mutatni mindenkinek mivel jár egy ilyen betegség hogy fogytam le csont és boré mindent be akarok mutatni.
Ugye kíváncsi ember réven én is mikor megbetegedtem érdeklődtem miért hogyan és
Nagyon sok mocskos dologra bukkantam csak keresgélésél itt a neten.
Mivel Amerikában mar kiborult a billi olyan eddig titkos információk is kijöhetek a netre mint a Po210 1980 nas Tikos vizsgálata vagy az adalékanyagok hozzáadása nikotinmanipulációk minden hogy örök rabságba maradj na ezeket az infókat is folyamatosan szedem össze és fordítom le barátom segítségével magyar szövegre.
Reménykedem benne hogy azért elolvasak megnézik páran nem akarok nevetség tárgya lenni de hiszem hogy akkor amikor én rászoktam lett volna egy bizonyítékokat felsoroló oldal nem szokok rá .
De akkor meg mobil se volt nehogy internet Magyarországon
Sziasztok.
Minden vágyam, hogy letegyem a cigit. Volt már próbálkozásom tapasszal, de sajna sikertelenül.
Most a gyógyszeren gondolkodom, de kicsit félek a kudarctól és a mellékhatásoktól.
Pedig máshogy nem valószínű, hogy menni fog. Azt hiszem egy kicsit rá is vagyok görcsölve a leszokásra.
Egyetértek az előttem szolokkal csak volt itt egy nagyon jó mondat lényege a Nikotineseg most van a többi majd.Hat igen ez a legnagyobb tévedés amiben sokan ringatják magukat!Nem is ismerik meg 10% ra valójában mit csinálnak mert egy dohányos ember tudja hogy vészéjes és nem áll neki keresgetni a neten hogy hogy is van ez???Mit is okoz??Tudnak a rákról de pl a Polonium210 rol vagy a pb210 alig valamit.NINCS KORHOZ KÖTVE MIKOR BETEGSZEL MEG A CIGARETTA MIATT!
Igaz én megbettegetem a cigaretta miatt bizonyítva van és nem feltételezve ez .35 éves vagyok és én is olyan voltam mit ti élni se tudtam cigaretta nélkül ébredni aludni semmi mindenhez cigi kellet.
Mara mar több gyógyszert szedek naponta és nem gyengéket iszonyú mellékhatásai vannak és nem olcsóak de muszáj szedni ha élni akarok meg.
Aki most olvassa ezeket a sorokat és dohányzik gondoljon bele józan eszel
Mikor könnyebb a leszokás?Amikor meg nem beteg az ember vagy amikor mar beteg és mindennel akkor kell megbirkózni egyszerre.(elvonási tünet hatalmas felem stressz kiszolgaltatotsag stb)
Stevefiú remélem érthető mert nem tudsz bebújni a szegénység álarca mögé!
Tessek szépen letenni a cigarettát nem arra költeni a pénzt!
IGEN, én is így gondolom, és ki vagyok akadva, hogy előbb már nem próbáltam ki, gyógyszerböl már csak 1-et szedek, de azt is hamarosan elhagyom....
Köszi, remélem minden jól alakul nála!
Persze, hogy értem. Minden dohányos kifogást keres, én is azt kerestem folyamatosan. Egyszer úgyis meg kell halni, meg én nem akarok olyan sokáig élni, meg akik nem dohányoznak is kaphatnak tüdőrákot. Na ez a hitegetés. Magunkat hitegetjük!!!Azért ez durva nem?Milyen hülye az ember.Csak akkor mikor meg közlik az emberrel, megváltozik a dolog.Nagymamám kb.40 év dohányzás után szívinfarktust kapott, szerencsére nem halt meg, de olyan szarok az erei(érszűkület miatt), hogy komplett szívműtét szükséges.A családnak és neki sem rohadtul nem mindegy, hogy mi lesz vele..
Igen a nikotinhiány rohadtul szar, tudom én is,de ez a gyógyszer elviselhetővé teszi.
Gondoltam, hogy nem erre gondoltál, csak durva példát akartam mondani:D Ezek szerint sikerült.
Egyébként 25. napja nem cigiztem, ami még nem sok, de nekem óriási siker, előtte 1 órát nem bírtam ki, szóval még az elején vagyok, de remélem sikerül!!
Azt hiszem a 11. napot fejeztem be eddig CH elött/ 1nap 2 dobozzal szívtam, most meg 1 doboz 2 nap.
Ha sokat ükök autóban sajna csak elszívok 2-3 óránkét 1-1 szálat. Reggel 06,30h-kor első a gyógyszer! Ma reggel kávé 2 szál cigi /több most nem esett jól/ jövök öltözni..és szó szerint hányingerem volt, ez már jó jel:) Egyébként én is hülyeségeket álmodok... apropo még a hálóingem pántja is leszakadt valamikor, szóval gondolom én is hánykolodok éjszaka, gyakran felébredek, de rögtön vissza is alszom. Ha két hónpig kell szedni a ch-t szedem addig, ha a zsebembe kell, hogy tartsak egyet ott tartom csak legyen már vége egyszer.
Sziasztok !
Sajnos nem sikerült leszokni anyagilag nem készültem fel és nagyon elbiztam magam h hamar fog menni januárra tuztem ki az időpontot amikor megint megpróbálom egybe veszem meg a 3 havit ......de egy érdekesség h egy hónapja nem szedem a gyógyszert de nem megyek 1doboz fölé lecsökkent az adag és maratt azon a szinten .
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák