Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Champix, a segítő!! fórum

Champix, a segítő!! (beszélgetés)

2237. aed525becb (válaszként erre: 2236. - Bed Bug)
2012. szept. 29. 21:37
Igazad van, aki szívta eddig eztán is fogja. Én még tavaly télen leszoktam, de még most is megrémít ami veled történik. Nálunk nincs családi halmozódás, még hajlam sem, de akkoris. 3 évvel vagy idősebb tőlem a fenébe is! Figyelj! Ne pazarold honlapra az energiád, aki nem akar leszokni eztán sem fog, hanem inkább gyógyulj meg nagyon!!!
2236. Bed Bug (válaszként erre: 2234. - Aed525becb)
2012. szept. 29. 21:09

Na itt a válasz arra kérdésre is hogy nem tudjak nem tudjatok mivel altok szembe.Gondoltam beteszek ide egy képet magamról de a feleségem lebeszélt róla.Nem vagy te vásári majom mondta hogy nezzegesenek mondjuk az egész honlap kérdésből is nagy ügyet csinált hogy nem kell ez senkit nem érdekel csak hülyét csinálok magamból. Jobban megnezuk van benne igazság.

Aki dohányzik annak nem fontos velem mi történt

így jártam mondja szívja tovább tudja hogy ez vele nem történhet meg vagy ha meg is történik majd 1x de nem most...

Igen lefogytam speciális diétán vagyok tápszereken élek ez a legjobb fogyókúra ez tragikomikum az egészbe hogy meg viccelotem is hogy fölég a nők a súlyuk miatt szívjak a cigit.

De ha megbetegszenek mint én akkor mar nem kell agodni a súly miatt az lemegy magától ugyan úgy ahogy a haj a szemöldök szempillák minden.

Egyszóval tönkre tettem a saját életem és a feleségemet meg a kislányomét is.

Igen bárki lehet beteg fügétlenül atoll hogy dohányzik vagy se

De én abban hiszek hogy ez nem történt volna meg ha nem dohányzom!

Nap mint nap esszembejutt miért nem szoktam le hamarabb miért nem olvastam utána mikor dohányoztam mik a lehetőségek lészokásra .

Holnaptól nem tudok írni válaszolni remélhetőleg egy kis ideig

Valami bonyolult szondás mintavétel következik eddig is nagyon kellemetlenek voltak az ilyenek holnap ez var rám.

Hasnyalmirigy atetem is van

Volt egy elég komoly beszélgetésem az orvosommal és mivel én nem tudok eleg jol angolul tolmácsot kertem meg fordítson.

A hölgy nagyon keszeges volt fordított mindent mikor az esélyekről kérdeztem a tolmács szolt hogy nem tud tavabb fordítani és ki ment az orvosi szobából

Nem ment hanem futott

Kossob megkerdeztem mi történt elmondta hogy 2x érte mar át ugyan eszt 1 x az apukája és utána a férje ment el

Orvos ugyan ezt mondta nekik is amit amit az ellőbb nekem.Az egyetlen fia is dohannyzik nem akarja hogy így járjon mint mi de mit tehet o mit tehet kérdezte tollem

Mit tehetne semmit a szép szó nem használ rossz se

meg a fiú nem dönti el hogy ez nem jó ut és a drog útján van addig nem tudd semmi különöset tenni.

M

2235. M.àgnes (válaszként erre: 2234. - Aed525becb)
2012. szept. 29. 18:57
Hát remélem én is, elég durva lenne....
2012. szept. 29. 18:25
Én is tovább fogom adni. Bad Bug! Remélem nem azt akarod mondani, hogy már lefogytál csont és bőrré!??
2233. M.àgnes (válaszként erre: 2232. - Bed Bug)
2012. szept. 29. 18:09
Szerintem szuper, hogy csinálnál egy honlapot, én biztosan reklámozni fogom a dohányosok körében!!!!
2232. Bed Bug
2012. szept. 29. 15:53

Csak meg annyit szeretem volna írni aki dohannyzik és kíváncsi rá milyen lesz dohányozni ha a ch kifejti hatását az próbáljon elszívni egy nikotin mentes cigarettát!

Csodálkozni fog

2231. Bed Bug
2012. szept. 29. 15:12
Cs
2230. Bed Bug (válaszként erre: 2226. - D878fb6317)
2012. szept. 29. 15:05

Cukika67 Legjobb amit gyorsan tehetsz hogy elmegy az orvoshoz és írasd fel a ch-t.Kerd ki orvosod tanácsát és beszeld meg vele a mellékhatásokat.

De leírok ide pár dohányzás okozta mellekahatst is

hogy összevesd a kettőt

A dohányzás betegség-okozó/fokozó hatása számos megbetegedés hátterében bebizonyosodott:

tüdőrák

szájüregi rákok

gégerák

hasnyálmirigyrák

gyomorrák

húgyhólyagrák

szívinfarktus

magas vérnyomás

agyvérzés

CODP (emfizéma)

asztma

szénanátha

érelemeszesedés

Raynoud kór

cukorbetegség

immungyengeség

látászavarok

elhúzódó sebgyógyulás

fogyínyvérzés

A betegségek mellett számos esztétikai probléma is a dohányzás számlájára írható:

korai öregedés

bőr ráncosodása

bőr elszürkülése

besárgult fogak

visszahúzódó fogíny

elszíneződő ujjak

rossz lehelet

Ezek a dohányzásra vonatkoznak barmikor előjöhetnek

2229. Bed Bug (válaszként erre: 2228. - Aed525becb)
2012. szept. 29. 14:56

Igen nem féltél tőle mert eszre se vetted engem meglátnak a barátaim inkább volt barátaim hú sajnálkoznak jaj de eszébe se jutna senkinek hogy abba le tegye a cigit!

Készülőben van a weboldalam mert be akarom mutatni mindenkinek mivel jár egy ilyen betegség hogy fogytam le csont és boré mindent be akarok mutatni.

Ugye kíváncsi ember réven én is mikor megbetegedtem érdeklődtem miért hogyan és

Nagyon sok mocskos dologra bukkantam csak keresgélésél itt a neten.

Mivel Amerikában mar kiborult a billi olyan eddig titkos információk is kijöhetek a netre mint a Po210 1980 nas Tikos vizsgálata vagy az adalékanyagok hozzáadása nikotinmanipulációk minden hogy örök rabságba maradj na ezeket az infókat is folyamatosan szedem össze és fordítom le barátom segítségével magyar szövegre.

Reménykedem benne hogy azért elolvasak megnézik páran nem akarok nevetség tárgya lenni de hiszem hogy akkor amikor én rászoktam lett volna egy bizonyítékokat felsoroló oldal nem szokok rá .

De akkor meg mobil se volt nehogy internet Magyarországon

2012. szept. 29. 13:54
Igazán nem értem miért de amikor dohányoztam, akkor nem paráztam ezektől a dolgoktól.
2227. aed525becb (válaszként erre: 2225. - Bed Bug)
2012. szept. 29. 10:15
Frankón összeugrott a gyomrom, pedig már leszoktam.
2012. szept. 29. 08:25

Sziasztok.

Minden vágyam, hogy letegyem a cigit. Volt már próbálkozásom tapasszal, de sajna sikertelenül.

Most a gyógyszeren gondolkodom, de kicsit félek a kudarctól és a mellékhatásoktól.

Pedig máshogy nem valószínű, hogy menni fog. Azt hiszem egy kicsit rá is vagyok görcsölve a leszokásra.

2225. Bed Bug
2012. szept. 28. 22:39

Mindenkinek ajanlom főként azoknak akiknek gyermekük van!

[link]

2224. Bed Bug
2012. szept. 28. 22:29

Egyetértek az előttem szolokkal csak volt itt egy nagyon jó mondat lényege a Nikotineseg most van a többi majd.Hat igen ez a legnagyobb tévedés amiben sokan ringatják magukat!Nem is ismerik meg 10% ra valójában mit csinálnak mert egy dohányos ember tudja hogy vészéjes és nem áll neki keresgetni a neten hogy hogy is van ez???Mit is okoz??Tudnak a rákról de pl a Polonium210 rol vagy a pb210 alig valamit.NINCS KORHOZ KÖTVE MIKOR BETEGSZEL MEG A CIGARETTA MIATT!

Igaz én megbettegetem a cigaretta miatt bizonyítva van és nem feltételezve ez .35 éves vagyok és én is olyan voltam mit ti élni se tudtam cigaretta nélkül ébredni aludni semmi mindenhez cigi kellet.

Mara mar több gyógyszert szedek naponta és nem gyengéket iszonyú mellékhatásai vannak és nem olcsóak de muszáj szedni ha élni akarok meg.

Aki most olvassa ezeket a sorokat és dohányzik gondoljon bele józan eszel

Mikor könnyebb a leszokás?Amikor meg nem beteg az ember vagy amikor mar beteg és mindennel akkor kell megbirkózni egyszerre.(elvonási tünet hatalmas felem stressz kiszolgaltatotsag stb)

Stevefiú remélem érthető mert nem tudsz bebújni a szegénység álarca mögé!

Tessek szépen letenni a cigarettát nem arra költeni a pénzt!

2223. M.àgnes
2012. szept. 28. 16:51
Az orvos által előírt adagot kell szedni, mert annak nem betartása csökkenti a gyógyszer hatékonyságát meg a leszokásét.De én is lecsökkentettek napi kettő 1mg-osról napi egy 1mg-ra.Több helyen olvastam, már másoknak is bevált, de ezt ténlyeg érezni kell, ha nem megy, akkor be kell venni!!
2222. aed525becb (válaszként erre: 2221. - Colanut)
2012. szept. 28. 15:45
Hát ezt neked kell érezned. Kísérletezgethetsz magadon, igazából nincs mit vesztened. Hiszen ha nem úgy alakul csak utánadobsz egy bogyeszt oszt kész. Csak ne azt figyeld egész nap, hogy vajon mikor lesz hiányérzeted, hanem éld a napodat. Ha meg trágyára fordul a helyzet, akkor menj az ablakhoz, vegyél három nagy levegőt, vagy igyál egy pohár vizet és folyt.köv. Csak a legvégső esetben szedd be a gyógyszert. Ilyenkor azért jusson eszedbe, hogy 3 dologra van csupán szükséged: levegőre, élelmiszerre és folyadékra. Füstre végképp nincs. Azelől még a legbutább állat is elszalad.
2221. colanut
2012. szept. 28. 14:34
igen. nagy a csend. én azon gondolkodom, hogyivel napi felet eszek reggel és meglepően kevésszerer jut eszembe a cigi, lassan abba kéne hagynom. még jövő hét pénteken fogy el és addigra 21 nap lesz cigi nélkül. ki kéne próbálnom holnap, hogy nem veszem be. mi a véleményetek?
2220. aed525becb (válaszként erre: 2219. - M.àgnes)
2012. szept. 28. 12:01
Nagy csönd van... Most biztos elgondolkodás van a dolgokon :)
2219. M.àgnes (válaszként erre: 2217. - Aed525becb)
2012. szept. 28. 06:40

IGEN, én is így gondolom, és ki vagyok akadva, hogy előbb már nem próbáltam ki, gyógyszerböl már csak 1-et szedek, de azt is hamarosan elhagyom....

Köszi, remélem minden jól alakul nála!

2012. szept. 27. 22:08
Ja, és nagymamának jobbulást kívánok!
2012. szept. 27. 22:07
Hú hát te nagyon úgy gondolod mint én. Tudod mi az érdekes? Amikor ez a téma szóba kerül nem hiszik el nekem, hogy én már sosem fogok dohányozni. Pedig elég nyomós okom van, hoga ne tegyem, és ez az ok élethosszig tart. Különben azt vettem észre, hogy egyre többen rakják le körülöttem, aztán meg mintha valamiféle versengés is beindult volna e téren. Szavaidból azt vettem ki, hogy te már érted a lényeget. A 25 nap már nagyon jó, én ilyenkor már ch-t sem szedtem. Nekem csak kezdőlöket kellett.
2216. M.àgnes (válaszként erre: 2215. - Aed525becb)
2012. szept. 27. 21:01

Persze, hogy értem. Minden dohányos kifogást keres, én is azt kerestem folyamatosan. Egyszer úgyis meg kell halni, meg én nem akarok olyan sokáig élni, meg akik nem dohányoznak is kaphatnak tüdőrákot. Na ez a hitegetés. Magunkat hitegetjük!!!Azért ez durva nem?Milyen hülye az ember.Csak akkor mikor meg közlik az emberrel, megváltozik a dolog.Nagymamám kb.40 év dohányzás után szívinfarktust kapott, szerencsére nem halt meg, de olyan szarok az erei(érszűkület miatt), hogy komplett szívműtét szükséges.A családnak és neki sem rohadtul nem mindegy, hogy mi lesz vele..

Igen a nikotinhiány rohadtul szar, tudom én is,de ez a gyógyszer elviselhetővé teszi.

Gondoltam, hogy nem erre gondoltál, csak durva példát akartam mondani:D Ezek szerint sikerült.

Egyébként 25. napja nem cigiztem, ami még nem sok, de nekem óriási siker, előtte 1 órát nem bírtam ki, szóval még az elején vagyok, de remélem sikerül!!

2215. aed525becb (válaszként erre: 2214. - M.àgnes)
2012. szept. 27. 20:38
Juj. Én azért ettől életszerűbb dolgokra gondoltam. Már úgy értem, nem ez lenne az első gondolatom unaloműzésként. Oda ne menjen az ember még látogatóba se. Sajnos én voltam, ahogy Bad Bug írja teljesen igaz, szörnyű dolgokat láthatsz ott, és mintha még jobban dohányoznának mint máshol. Természetesen értem mit akarsz ezzel mondani, de az a helyzet, hogy úgy tűnik elrettentésnek ez is kevés. Az a helyzet ezzel a kockázattal minden dohányos tisztában van, de azért nem segíti a leszokást, mert sokan prioritások szerint élünk és a leszokás alatt fellépő nikotinhiánnyal most kell megküzdeni, a kialakuló betegséggel meg majd csak egyszer valamikor. Tehát a mostani kellemetlenség elkerülése (nikotinhiány), elsőbbséget élvez a majdani betegség problémájával. Nem tudom érted-e mire gondolok. Egyébként van egy olyan sztorim is, amikor egy srácnak spontán ptx-e lett (kilyukadt a tüdő), szépen helyrehozták, aztán utána ugyanúgy szívta a cigit és szívja most is. Hát ha ez nem elég rettentő, akkor az ilyen ember mehet akár hova is, meg nyomtathatnak neki bármit a dobozra.
2214. M.àgnes
2012. szept. 27. 18:52
El kell olvasni Bed Bug írásait, ugyanis ö orvoshoz jár a dohányzása miatt(már leszokott), csak most derültek ki nála dolgok.Ö látott 1-2 dolgot. Unalomüzésként mondjuk el lehet menni pl. a tüdögondozóba, ott vannak csúnyaságok...
2012. szept. 27. 17:35
Úgy gondolod a bagó elűzi az unalmat? Te, és azon gondolkodtál már nagy unalmadban, hogy mit csinálnak vajon a nemdohányosok amikor unatkoznak? Elfoglalják magukat valamivel, vagy egyszerűen unatkoznak tovább. De hogy lehet az, mert olvastam én olyat is itt a fórumon, hogy idegességében gyújt rá. Akkor most élénkít és unalmat űz meg felpörget, vagy megnyugtat a cigi. Mikor mire kell, vagy mi? Az ilyesmit placebonak hívják, te meg jól megetted. Ha már kiürült belőled a nikotin onnantól már csak a saját hülyeséged, hogy milyen okot keresel magadnak, hogy rágyújts. Miért nem jojót vettél a trafikban. Azt is mozgatni kell, meg ha elrontod lehet sóhajtozni is. Olvasni biztos tudsz, nem csak írni. Olvass ebookot, vagy normál könyvet. Ráadásul akkor tényleg csinálsz is valamit. Számtalan unaloműző tipp van, a többi csak kifogás. Mi az hogy otthon nem zavar? A cigarettázás azokat szokta zavarni akik nem bagóznak. Fordítva gondolkodsz. Már leírtam, de az eredeti normál állapot az amikor nem dohányzol. Tehát nem "leszokni" kell, hanem abbahagyni és visszatérni az eredeti állapothoz. A szervezeted tuti meghálálja. Gondold át azért újra, hogy tényleg megtettél-e mindent, tanulj a hibádból! Ismerd meg az ellenfelet alaposabban és taposd el! Sok sikert.
2212. Stevefiú (válaszként erre: 2211. - Aed525becb)
2012. szept. 27. 16:56
Szia nem sertodtem meg nem szokásom tudom hogy senkinek sem könnyű mint régebben mondtam otthon nem zavar ha nem gyujtok rá viszont meloba igen 24 óra hihetetlen unalmas ez az elsőszámú probléma
2211. aed525becb (válaszként erre: 2208. - Stevefiú)
2012. szept. 27. 16:15
Szia. Sajnálom, hogy nem sikerült abbahagynod, de mielőtt belekezdenél az önámításba újra, csak finoman jelezném, hogy tök mindegy mennyivel nem mész egy doboz fölé, ha csak napi két szálat is fogsz szívni, akkor is DOHÁNYZOL! Tudod az a helyzet, hogy én úgy hagytam abba, hogy megvettem a ch-t, szedtem 3 (!) hétig, aztán pont. (Majd most jön az a rész, hogy jó nekem, mert nekem tök könnyű volt...) Túróst. Nekem sem volt könnyű, csak tudtam mit akarok. Úgyhogy 16 év után napi egy dobozról 3 hét ch után is le lehet szokni, ha valaki le akar, de ha jól emlékszem te a pénz miatt, meg a barátnőd miatt akartad nem pedig magad miatt. Ha majd úgy gondolod, akkor próbáld meg újra. Addig élvezz minden kátránnyal nikotinnal és még több ezer káros vegyülettel teli slukkot, mert lehet januártól nem teheted és akkor majd hiányozni fog. Hogyhogy nem készültél fel anyagilag??? A cigi jobban megéri, vagy nincs több hely a pénztárcádban napi kb ezer forintnak? Ha megsértődtél akkor sajnálom, ne haragudj, csak próbálom feltépni a szemed.
2210. Erika1969
2012. szept. 26. 22:39

Azt hiszem a 11. napot fejeztem be eddig CH elött/ 1nap 2 dobozzal szívtam, most meg 1 doboz 2 nap.

Ha sokat ükök autóban sajna csak elszívok 2-3 óránkét 1-1 szálat. Reggel 06,30h-kor első a gyógyszer! Ma reggel kávé 2 szál cigi /több most nem esett jól/ jövök öltözni..és szó szerint hányingerem volt, ez már jó jel:) Egyébként én is hülyeségeket álmodok... apropo még a hálóingem pántja is leszakadt valamikor, szóval gondolom én is hánykolodok éjszaka, gyakran felébredek, de rögtön vissza is alszom. Ha két hónpig kell szedni a ch-t szedem addig, ha a zsebembe kell, hogy tartsak egyet ott tartom csak legyen már vége egyszer.

2209. Erika1969 (válaszként erre: 2208. - Stevefiú)
2012. szept. 26. 22:30
sajnálom:( A semminél azért ez is jobb, hogy csökkent az adagod.
2208. Stevefiú
2012. szept. 26. 20:45

Sziasztok !

Sajnos nem sikerült leszokni anyagilag nem készültem fel és nagyon elbiztam magam h hamar fog menni januárra tuztem ki az időpontot amikor megint megpróbálom egybe veszem meg a 3 havit ......de egy érdekesség h egy hónapja nem szedem a gyógyszert de nem megyek 1doboz fölé lecsökkent az adag és maratt azon a szinten .

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook