Célt érni nem javallott -(tiltott)- módszerrel (beszélgetés)
Elizabeth, mindenképp iktass be fehérjeforrást a diétádba, mert tényleg izomból fogsz fogyni, és nem zsírból. Nagyon fontos, hogy vigyél be fehérjét, csak úgy tudod elérni, hogy az izmaid ne épüljenek le. Ha táncolsz, akkor mindenképp kell, hiszen ott is az izmaid dolgoznak. Nézz utána, mi biztosít elegendő fehérjét.
Én azért azt mondom, nem ártana, ha az első tíz nap is ennél szilárdat. A léböjt (mert ez az végül is tíz napon át) ilyen hosszú ideig veszélyes. A méregtelenítés beindul, de sok ásványi anyagot szilárd táplálékkal vihetsz be, nem beszélve a rostokról, zsírban oldódó vitaminokról. Csak óvatosan!
nem kötelező fórumot nyitni se :9
főleg nem olyan címmel, ami szinte hívja a neked nem tetsző kommenteket, élvezed te azt h na most forog körülötte a világ a fórummal, azért nyitottad meg ilyen cimmel :)
TB? Ki beszélt itt tb-ről? Bejárok a rendelésére ennyi. Ehhez senkinek semmi köze.
Azért csinálom, mert így akarom. A negatív hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi. Azért kezdtem el mert így akartam, azért írtam ide hogy figyelemmel követhesse AKI SZERETNÉ. Nem kötelező kommentálni.
Nem javallot - tiltott, mégis csinálod?
Ezzel az erővel akár a nullkalóriát is csinálhatnád.
wow, köpni nyelni nem tudok.
nekem van egy jobb módszerem, ne egyél 30 napig, akkor lefogysz garantáltan.
minek az izom nem? végulis tancosok is akkor neznek ki jól ha lötyög a börük.. ehhh no komment
Örülni fogsz,mert valóban fogyni fogsz,csak nem zsírból,hanem izomból.A diéta végére pedig meg fogsz döbbeni,hogy milyen gyorsan vissza jön majd akár 1-2 hét alatt....
Tartós,egészséges eredményt hónapok alatt lehet elérni,úgy hogy közben komoly változtatások is szükségesek az életmódod terén amikor visszállító diétát elkezded.
Zero fehérje. 10 napig no kaja? Orvos miért enged ilyet?
10 kiló felesleget kb 2-2,5 hónap alatt le lehetne adni szépen zsírból. Ehelyett most le fogsz adni 7-8 kiló izmot kb..
Le fognak az izmaid épülni a fehérjehiány miatt. Aztán félő, hogy szépen jön a jojó-effekt
De ahogy látom, úgysem téríthet el senki az elhatározásodtól.
Lelked rajta.
További ajánlott fórumok:
- Ülőidegzsába!Volt már valakinek?Milyen módszerrel lehet kigyógyulni?
- Fogyjunk együtt a Weight Watchers módszerrel, tartsatok velem
- 2 és fél éves kisfiamat semmilyen módszerrel nem tudom leszoktatni a ciciről. Tanácsokat várok.
- Nektek mennyi volt a legtöbb súly, amit 1 hónap alatt leadtatok és milyen módszerrel?
- Ki milyen módszerrel fogyott le?
- Milyen módszerrel fogytál, mennyi idő alatt és hány kilót?