Campleaders-es tapasztalatok? (beszélgetés)
Hotel előtti kupola/szobor rész?
Nekem jó.
Sztem itt van egy kis félreértés, kint volt a bolton a Visa matrica, az orbitz is visa kártyát fogad el....de mikor lehúzták a kártyám mégis hibaüzenet jött....és az orbitz is azt írta ki, hogy nem érvényes kártyaszám...mert nem fogadja el a bankot!
Azért lenne jobb, ha inkább mindenki a tapasztalatait írna le és nem általános "igazságot", mert azzal komoly gondot okozhat másnak....pl az én swiss jegyem világosan le van írva,be is másoltam... hogy 1 csomag...lehet másén 2van!De ha ebből levonjuk a következtetést, hogy 2 csomag lehet, és valaki ez alapján csinál valamit lehet 50euro+50usd-be kerül neki!Vagy valaki kimegy MKB-s kártyával mert itt az olvasta minden jó, csak visa matrica legyen a bolton...és mégsem sikerül...akkor mi van??????????
Hát aki el akarja adni, az nyilván azt írja hogy jó...:)
De mindenki olyan kértyval megy,amilyennel akar...
Teljesen mindegy melyik banknál váltasz Visa kártyát,azt mindenhol elfogadják kiállító banktól függetlenül,ahol látod az ajtón a Visa logót.
Ha nem hiszed akkor:
Visa.com
Azért én tanácsolom, hogy vigyetek, mert mi az első héten nem igen jutottunk ki sehová és jó hogy volt!De hostelban, táborban vezetékes számról telefonász és 25ft /perc....
Bár én fülkéből is hívtam, nem tudom mennyit vett le...de mindenképp telefonkártya, ne mobil....
Telefonálás:
Ha viszel laptopot akkor Skype-al: vezetékes 5-6ft/perc gyakorlatilag bárhová; mobil kb 50-60ft/perc
Laptop nélkül:bemész a Dollar General-ba(www.dollargeneral.com) és 10usd-ért vehetsz international phone card-ot(fehér alapon kékes-sárgás színű feliratokkal-ábrákkal),amivel vezetékes számot kb. 4órát hívhatsz.
Vagy: bemész bármelyik benzinkútba és veszel international phone cardot,azonban érdemes tájékozódni mielőtt megveszed,hogy az adott kártyának mi a call policy-ja(azaz mennyi a lebeszélhető).
nekem 2 vagy 3 boltban nem fogadták el, lehúzták, csak elutasította a tranzakciót!De az dombornyomott volt, az electron az nem az...x!Fizetni nagy valószínűséggel jó lesz,de nem mindig,neten tuti nem működik!
Neophont mi postán vettünk, tuti nem volt 250 ft/perc!Az 5000es kártyát el sem használtam, csak vezetékes számot kell hívni, nem mobilt!
Azt tudom, csak itt: [link]
Azt írja hogy fülkéből 250 ft/perc plusz még az alap percdíj. Gondoltam hátha valaki használta már és tutit tud mondani. Persze én is megveszem, csak bekavart, amit a honlap ír.
azt mondták hogy kb 2000FT és kb 2 órát tudsz haza telefonálni vele!
orientáción elmondták
Szia!
Haverommal ketten szintén szeptember 2.-án jövünk haza.
Gellért tér sztem megfelelő lenne.
Mindenki ismeri, vannak padok is :) és közel van az egyetemhez.
Mi tavaly kaptunk Cd-t,nem tudom most hogy van...azon volt utazási rész és regjegyfoglaló honlapok is. Az orbitz meg a kayak volt nekem jó, az expedia kicsit drágább volt!(de ez csak konkrét jegyre volt igaz persze...)szállásra hostel.com!
a jegy árak és a helyek tényleg percenként változnak!
És igen a multicity jegy sokkal olcsóbb, mint az egyesével megvett jegyek!
JÖN MÉG VKI CONNECTICUTBA???IVORYTON
INCARNATION CAMP!!!!??????
Akkor leszünk egy páran fórumosok. :)
Esetleg előtte összefutni vhol?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?