Campleaders-es tapasztalatok? (beszélgetés)
Sziasztok!
Jön vki haza augusztus 31-én EWR - DUS - BUD???
Akkor most miről is beszélünk?
Tavaly én is 2 bőrönddel utaztam swissel visszafelé,de odafelé is engedtek volna kettőt ferihegyről.
Szerintem hagyjuk már ezt a kérdést hogy 1 vagy 2 bőrönd. Aki mindenáron szeretne 2 bőröndöt feladni és a swissel utazik az hívja fel Ferihegy-i központot és kérdezze meg hogy az adott foglalási számmal lehet 2 bőröndöt free of charge vagy csak 1-et.
Pont.
A paypallt ne keverjétek a netes fizetéssel, azért az kicsit másképp működik!
"part of your confidentiality agreement with your card issuer" vagyis nem fogadja el a bankodat!Tök mindegy, hogy visa vagy nem!ugyanez lesz kint is, erről beszéltünk már jó ideje.Nem visa matrica számít....
jogos:D bár a végére halasztottam a bőrönd vásárlást h ne keljen cipelni:)
tavaly volt egy külföldi csaj aki 5böröndel ment ki, de csak 2vel érkezett meg:D és a táborban mikor dolgozott, elköltöztették másik szobába a tudta nélkül, és akkor is eltűnt egy bőröndje:D így maradt neki 1:D
SWISSesek:
asszem rájöttem miért van 1 bőrönd a jegyetekre írva
nos,mivel csatlakozással mentek ezért az addig az európán belüli baggage policy él,majd onnantól kezdve él a két bőrönd.
visszafelé: usa-európa:tengertúli járat ezért a tengerentúli baggage policy él,azaz 2x23kg,de mivel európába megérkezve már nem kell feladni ismét a checkin pultnál a csomagot ezért nincs hol és nem is kell fizetnetek semmit.
Szerintem
Bár továbbra is kitartok amellett hogy 2x23(mivel egy foglalási szám alatt lett lefoglalva a tengerentúli járat),de osztom az előttem hozzászólót,hogy kifelé egy bőrönddel kell menni,és majd visszafelé fog kellene a két bőrönd,sőt lehet még elég lesz.
Bőröndöt pedig nem föltétlen a China town-ba lehet venni olcsón,hanem bemész bármelyik Walmartba és ,,fillérekért" kapsz bőröndgarnitúrát és vagy néhány dollárért házhozszállítják.
pl:
KLM Royal Dutch Airlines(KL)3202 Economy (Q)
Flight Operated By: MALEV HUNGARIAN AIRLINES
Melyik társaság alapján nézzem a csomag súlyát? KLM: 1x23kg vagy Malév 1x20kg?
Nekem K&H-s dombornyomott Visa kártyám van,azzal minden további nélkül tudtam foglalni.
Nem lehet,hogy Visa electronnal próbáltad(bár tudtommal az electron részben internetes vásárlásokra lett kitalálva)?
Habár..ha paypalon keresztül az ebayes cuccokért szoktál ezekkel fizetni,akkor mindenképp visa classic(dombornyomott) kártyád van,mert mást a paypal nem enged.
Ez esetben passz,fogalmam sincs.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?