Campleaders-es tapasztalatok? (beszélgetés)
sziasztok! csatlakozom a fórumhoz!:)
valaki 06.12-én frankfurton át nyc? camp chinqueka, connecticut?
visszafelé pedig 15.09. nyc, na meg aztán addig hogyan is? :)
Ha Miami-ban akartok szállást(máshol is) akkor érdemes szétnézni a bookit.com-on,gyakran hostelt ,,verő" áron kínálnak hoteleket.
Egyébként a ,,The South Beach Hostel" teljesen jó Miamiban, Washington Ave 235,2-3 percre az óceántól,van reggeli+ingyenes reptéri shuttle és árban is egész baráti. A szobák ugyan kicsik és zsúfoltak de aki ,,budget" akarja megúszni annak teljesen ok.
Egyébként a helyetekben én még semmi esetre sem foglalnék most,elég lesz júl. elején vagy közepén megtenni azt,nem olcsóbb lényegesen ha most foglaltok(korábbi tapasztalatok alapján).
Ha már Miami-ban vagytok érdemes ,,leugrani" a Bahamákra,félórányi repülőútra van Ft. Lauderdale-ből és rt. 160-180usdból meg lehet úszni.
Én megkérdeztem tájékoztató után, azt mondták hogy a legdrágább a felnem használt repjegy vagy szállás.szerintük tábor 3ik hetében elég foglalni. Mondták, hogy most olcsóbb, de ha valami a tábor miatt változik, akkor így jártunk.
Én jól körülnéztem már, kinéztem dolgokat, hogy ne kint kelljen a tábori nettel, és majd onnan foglalok.
:D
még szerencse h fel tudtunk menni a pályára, különben ott álltunk volna egy jó darabig
Nagyon sokan már a hotel foglalásokról beszélnek. Ez is olyan mint a repülőjegy,hogy ha hamarabb foglalsz akkor olcsóbb? Vagy mi? Én még nem látom értelmét,mert bármikor változhat a program...
Hol érdemes nézegetni a hosteleket,hoteleket? Eddig ajánlották a motel 6 láncot és a hostel.com-ot.
Sziasztok!
Egy Boston-Washington-Phily-NY túrához keresünk útitársakat aug15-szept2 között. Akit érdekel az dobjon egy mail-t.
+1 a gurulósra.
Most látom, Rácalmási vagy, melyikkel jöttél fel tegnap? :D
szandált nem viszek, mivel azom nincsen. de a többinek megegyezik a darabszáma :)
hálózsákot én viszek, orientáción is tegnap azt mondta az Iza h az fontos, inkább veygél ki ruhát de hálózsákod legyen.
és szerintetek gurulós bőrönd vagy túra hátizsák?
Helló! Mennyi ruhát érdemes kivinni?
7 póló, 2pár cipő+szandál+papucs, 3 pár farmer..?
1 heti cucc elég, vagy még annyi se, mert tuti inkább vásárlás lesz ott? Hálózsákot érdemes vinni?
Ha valaki utazni akar, akkor biztos nem fog sokat hazavinni, sőt!
Nekünk a retúr repjegy 230$, ehhez jön még a szállás 6 napra (Hostelban 20$/éj, szállodában 40), plussz a programok (Everglades-túra, városnézés,Nasa központ, Key West-i kirándulás), és persze a bulik, ill. a kaja.
Olyan 1000$, alsóhangon.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?