Campleaders-es tapasztalatok? (beszélgetés)
Szia!
Te mikor repülsz és mikor mész vízumozni?
Valaki International Riding Camp?
Sziasztok!
Engem ma helyeztek el a Winadu-ba és szeretném kérdezni, hogy lesz-e még valaki ott? :)
Utazással kapcsolatban lenne még pár kérdésem a tapasztaltaktól. Hogyha egy Los Angeles-Las Vegas-Washington-New York féle útvonalat terveznék az körülbelül mennyi pénz és idő lenne? Augusztus 16-án végzek, onnantól gondoltam volna és nagyon szívesen várnám az ajánlatokat, hogy ilyen végzési dátummal és hasonló tervekkel ki van még...
Bármelyik kérdésemre előre is nagyon köszönöm a választ!
A nemzetközi jogsi tényleg csak 3 hónapig érvényes?Mennyi idő alatt csinálják meg?
Köszi
21, orientáción ezt mondták.
Ahogy hallottam, a rendőrségi ellenőrzés olyan mint a filmekben... gondolnak egyet és sündörgés 1000rel, ha elkapnak, az ciki, nem érdemes kockáztatni.
Helló!
Tényleg 23 év alatt tilos vezetni az USA-ban?
Én 22 vok, szal feleslegesen csináltattam a nemzetközi jogsit? xD
Vagy nem nagyon ellenőrzik?
mármint miért nem mehetek? tavaly nem egy ember volt bahamákon cl-esek közül!
nah de most olvastam a levelet hogy ugy beszoptam a faszt ahogyan az a nagy könyvbe megvan irva! nem elég hogy bahamákra nem mehetek de még egy rokonomat se tudom meglátogatni kanadában! ........
Abba a rendszerbe kell belépni, ami a minta jegy tetején volt, és onnan kell kinyomtatni az első gombra kattintva az útvonalat. Arra kell ráírni a tábor címét és telefonszámát!
(Vagyis ne legyen rajta az electronic ticket number)
1. Amit e-mailben megkaptunk, csatolt HTML file, az maga a repjegy.
2. Ami a csomagban volt, az is repjegy, azért osztották ki, mert sokan nem kapták meg a postafiókjuk miatt.
3. Ha belépsz abba a viewtripes valamibe, akkor
a, itinerary: útvonal-kb ugyanugy néz ki, de rajta van plusszban, a megengedett csomab
b, electronic ticket: ez is maga a jegy, kicsit másképp néz ki, de ugyanaz!
Szóval a lényeg, az elmondottak alapján: ha rajta van a jegyszám, akkor az repülőjegy!
És igen, gondolom azért kaptuk ősszel a tokot, hogy abba bele tudjuk tenni.
A repjegyet neked kell kinyomtatni!
Amit kaptunk az más..szerintem
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?