Callgirl vagyok (beszélgetés)
régen a volt férjem mellett rengeteg titkos elhallgatott vágyam volt, soha nem mondtam el neki, mindent más pasival képzeltem el, legfőképp a szexet...
Madách szinházban jelentkezz felvételre...bizti siker:D
Ugyanis akinek valóban problemája van/volt a multjában, az nehezen, vagy abszolút nem tud beszélni a dolgokról. Te viszont túljátszod a szerepedet...szegény pasik, hányat ráztál már át? Én sokra saccolok:DDDD bocs a nyiltságért, de ami a szívemen, az a számon.
Persze, hogy nem a tulajdonunk, de számomra a házasság alapja a hűség a tisztelet és a bizalom. Ha egyszer ez megtörik soha nem lesz "tiszta" a kapcsolat, ott maradnak a sérelmek és a tüskék.
Pedig jó játék:)))
Egyet te-egyet ő!:DDDD
Én már öregtyúk vagyok-koromat tekintve-és nem hiszek a mesékben:DDDD
hogy nem szép a mellem, hogy ki hogy bántot meg, hogy taposott belém, hogy az anyukámnak csak kolonc voltam... most már megy a dolog de ez nem igy volt....
Én hiszek neked,bár nekem is vannak olyan vágyaim amit páromnak nem mondanék el :O) kell mindenkinek egy kis titok :O)
ne utánozz!!!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a lelki gubancaimat mondtam el a sérelmeimet, mi bajom magammal, milyennek találom magam, és ezeket nehezebb volt kimondani, mint a szexi vágyaimat...
Így legyen lottó ötösöm!:)))))
szexuális vágyaimban ő szerepel, lehet, hogy ez furcsa... de igaz...
A nyuszik nagyon nagyot tudnak ugrani:DD Lészen az akár nő, akár ffi...
...és olyant is amiben esetleg ne ő szerepel?:))))))
én is fiatalabb szeretnék lenni...
Én meg úgy gondolom,hogy a férjünk sem a tulajdonunk,sem testileg ,sem lelkileg.
Én meg mondom, hogy nem szeret szívből.
Ha szeretne: azonnal kérne, hogy hagyd abba.
:)))))))))) Az a fontos, hogy hogy nézel ki, nem pedig a szám a papíron!
Csak általában nem derül ki :)és amiről nem tudunk az nem fáj.Ha szerető van az talán kiderül.
Te elmernéd mondani neki a legtitkosabb vágyaidat?
A legtöbb házasságban ,még azt se vallják be mennyibe került a legújabb cipőjük!:))))
ennyire baj, hogy teljes mértékben megbizom benne???:)
Szerintem az is baj, hogy a nők túlságosan elnézőek és megbocsátóak. Ha a férj tisztába lenne azzal ha kiderülne, hogy máshol ürít és ennek következtében az ajtó előtt találná a cuccát hazaérve, biztos jobban meggondolná, hogy hova dugja a cerkáját. Ha egy férj tiszteli és becsüli a feleségét akkor nem fogja kockára tenni a kapcsolatukat egy dugás miatt, mert egy figyelmes nő ezt úgyis kiszagolja. Én kiraknám a férjem szűrét ha megtudnám, hogy ilyenért fizet. Persze aki egyedülálló és nincs komoly kapcsolata az járjon nyugodtan.
:) és a nevem helyén mi áll?
nem tudom, azt gondolom most, hogy akkor vége lenne bennem valaminek ha megcsalna , akár egy prostival, akár mással...
Nagyon szemérmes visszahúzodó, kedves halk ember, nem tudom elképzelni... de soha ne mond, hogy soha!:)
További ajánlott fórumok: