Callanetics tapasztalatok. (beszélgetés)
Gabi,már csak mi ketten tartjuk a lelket ebben a fórumban?Hol vannak a többiek?
Az este megint cardio callanetics(hetedik)+20 perc kar-váll erősítés 2, 3 kg-os súlyokkal.Nagyon tetszik a súlyzós edzés,mondtam is a férjemnek hogy ha lenne időm elmennék edző terembe edzeni,biztos tetszene!Nagy vigyort kaptam válaszul!
Igyekszem,mégha neha vannak megingasaim, akkir is.
Biztos is,nagyon kitartó vagy!!
17. óra!!! A jövőhéten meg lesz a 20. is. Ez tuti!!! ☺
Akkor összegezzünk:hatodik cardio callanetics és a 29. egyórás,az egy óra 20 perc!És 10 fekvőtámasz levezetésként!A 69 nagyon motiváló tud lenni!
Gratulalok, nagyon ügyes vagy. Gondolom a meretek a callan jotekony hatasai is egyben. :-)
Ma belenéztem a mérlegelőmbe és nagyon érdekes dolgot fedeztem fel:2012 júniusában 67.4 kilósan majdnem ugyanazok a méreteim voltak mint most (combom volt csak 1 cm-rel vékonyabb)és most 69,4 vagyok(mert áll..ás áll..)!
Ma este cardio callanetics+20 perc kar-váll erősítés 2,3 kg-os súlyokkal,innen:
[link]
Nagyon jól esett!
..térd emelést..elírtam:))
Az este se voltam tétlen: cardio callanetics,majd megnéztem a délelőtt-délután 20 perces DVDt.Hát nem lett a kedvencem,úgy hogy visszatérek az régire.Nem is tudom számoljam-e,inkább nem!
Az ajtóra szerelt rúdon pedig már 10 téremelést végeztem..és hősiesen dolgoztam azon hogy némileg emeljem is magam.Utána kell nézzek hogy is kell helyesen némi karizom fejlesztésnek,mert azért izom sérülést nem szeretnék magamnak!
Túl vagyok a 16. órámon. A Szuper callant csináltam. És zumbáztam is ma 20 percet és kb. ugyanennyit sétáltam is.:)
Sajnos a link már nem működik,a lap le van blokkolva...:(((
Nagyon jó!!Én sem álltam tétlenül,a zumba scilpt and tone-t csináltam a tegnapelőtt és a cardio callant!Egymás után !Nagyon hatásosak voltak!És napközben,legalább egyszer használtam az újdonsült felhúzós eszközömet. Háát..elég durva érezni hogy minden porcikád kinyúlik !Nem is beszélve arról hogy emelgetni is kellene a saját testemet!Egyenlőre örülök annak is hogy a térdeimet már hétszer feltudom emelni!!
Estére cardio callan lesz plussz az egy órás callan!!
Hajrá lányok!
Na pirinek vége, és megcsináltam a 15. callan órámat és 45 percet zumbáztam is!!! :)
Én is használom a callen dvd-ket, a régi "kék" könyvből tanultam meg az alapokat. Viszont még nem hallottam a cardio callenről. Letöltésben tudnál segíteni? Köszönöm.
Igen,priviben elküldöm ,ha akarod,a linket.Angol nyelvű.
A cardio callant le lehet valahonnan tölteni?
Te aztán igazán elörelátó vagy, hogy már beszerezted a karácsonyi ajándékokat! De igazad van:)
ÁÁÁÁ nem lustaságról van itt szó. Most zumbáztam. A pocikámnak most nem hiányzik a callan.
Az este megvolt-végre-a második cardio callanetics és a 28.Pinckney órám is!!Nagyon szuper volt!
Hol vagytok,lányok?????Azt hittem én vagyok itt a leglustább!
Ügyes vagy,csak így tovább!
Jó pár napja semmi mozgás sem volt-a karácsonyi ajándékozás böngészése,választása stb elrabolták az időmet.Most már mindenkinek megvan ,az este le is nyomtam egy gyors zumba cardio-t,kellett egy kis intenzívebb mozgás .Ma jöhet a callan is!
Bizony, hogy van változás. A belső combomon látszik a karcsúsodás. A hasamon elől kezd már látszani a "horpadás", a derekam is vékonyabb. A nyakm is szerintem és kisebb a tokám.
Most nem tudok fotózni, mert menses előtt állok, és be vagyok dagadva, vizesedve. Majd a naplómba teszek fel fotót kb. 18-20 óra után.
Szia! És vettél észre változást magadon?
14. órámat csináltam meg! :)
További ajánlott fórumok: