Bulgária- Napospart! Vélemények, beszámolók :) (beszélgetés)
Huh, hát ez árban mindenképp jobb, mint, amit én néztem.
Tudnál linket küldeni? Megnézném én is!
06.18-tól például 7 éj, reggelivel, repülővel, 2 ágyas légkondícionált szobában 54.700 Ft. Erre a repülőtéri illeték 17.900 Ft (budapesti indulással Burgaszig), illetve 3000 Ft/fő/hét idegenforgalmi adó....
szerinted?
Én is Bulgáriát tanulmányoztam ma, sokan ajánlották, de kb. ugyanennyi rossz véleményt is kaptam már én is....:(
Voltam kint 1-2 hete az utazás kiállításon, ott egy csomó prospektust összeszedtem, és ami a legszimpatikusabb (ár-érték arányban is) eddig, az a Robinson Tours katalógusa. Sem én, sem a párom nem szeretjük az ilyen utazási irodás ajánlásokat, mindig magunknak szervezzük az utakat, de ez most jónak tűnt. Azon belül is Szozopol üdülővárosa, és a Hotel Morska Zvezda...erről vkinek vmi véleménye van esetleg?
Sziasztok!:)
Én 9 évesen jártam Bulgáriában,Burgas,Napospart...akkor még minden más volt,hisz ennek már 21 éve,de feledhetetlen 3 hét volt:)
Mint utazási irodai dolgozó jártam végig 2006 tavaszán a bulgár tengerpart szállásait. Vannak egyszerű, átlagos, jó és természetesen szuper szállodák. Ha az 5*-os Nobel szállodát választod... még az állad is leesik... 24 karátos stukkó díszítések...
850 millió €-t költöttek el a felújításra.
Mi szemben a Zefír-ben voltunk, a Neckermannal.
All in.-ellátásban, 3 gyerkőccel. Repülővel mentünk,a Wizz air-nak nagyon jó árai vannak.(Jó időben kell megvenni, állandóan lesni a netet: 7000/fő oda-vissza, ha adsz fel utipoggyásztkb.: 4000/út/fő.De sok minden elfér egy nagyobb kézipoggyászban is.) Gyönyörű a tenger, finomak, bőséges az étel, barátságos emberek. És nincs drágaság!!!
Bulgária,csak ajánlani tudom!!!!!!
A Hotel Balaton-ba mennénk. Helyileg 2 csillagos, a magyar utazási irodák szerint 3 csillagos. Hát nem tudom. :S
Mindenképp tengerpartra szeretnénk menni, és ezt látjuk legolcsóbb megoldásnak. Csak vajon megéri-e..
Én a szállásokról olvastam sok rosszat, hogy koszosak, a 2 csillagos hotelek tele vannak idiótákkal, a személyzet is rossz... Meg írták többen, hogy algás nagyon a tenger..
Akkor ezek nem igazak?
Én repcsit néztem, azzal 115 e június végén, all inclusive.
Csak sok rosszat olvastam a szállásokról, személyzetről... ezért vagyok bizonytalan.
én még nem voltam,de haverommal tervezzük.
Fiatalos,bulizos csapattal,busszal apartmanba oda vissza asszem kb 54ezer juli elején közepén 1 7re
Sziasztok!
Már nagyon rég tervezgetjük, hogy tengerparton szeretnénk nyaralni, csak hát a pénz.. :S Horvátországba csak kocsival tudnánk menni, ami sajnos nincs.
Találtam pár utazási irodát, akik Bulgária Napospartjára szerveznek utakat elég jó áron.
Járt már valaki ott? Mi a véleményetek róla?