Bromocriptin tabletta vélemények (beszélgetés)
tettem fel két képet
4D-s még nincs,de hamarosan az is lesz
sok sikert a babásodáshoz :)
Majd raksz fel uh képet??
Olyan kiváncsi vagyok!
Mikorra van kiírva?
Jaj de édiiii, ha kívánhatnék, ez lenne a kívánságom!
Nekem átjárható a petevezetékem, szóval már csak a bromo bogyónak kell megtennie a hatását és beköltöztetni 3 kis babát:)
Inszem azért kellett,mert az egyik petevezetékem el van/volt záródva.
Hááááát 3 fiú??? Az lehet túl SOKKK lenne :),de persze az a lényeg,hogy ne legyen semmi bajuk. Egyébként eddig úgy tűnik 2 fiú,1 lány. Ezzel ki is egyeznék. :)
JAJ nagyon nagyon gratulálok, hát ez csodálatos.
Rögtön hármasikrek??Hát én hirtelen nem tudnám hogy sírjak vagy nevessek örömömben:)Csodálatos érzés lehet.
Sok egészséget és kellemes babavárást kívánok nektek!
Mikor derül ki hogy kik laknak bent??3 fiúhoz mit szólnál?:):)
Egyébként miért került sor inszemre?Mi volt a gond??
Mégegyszer nagyon sok boldogságot DUBADRI!!!
Sziasztok!
Nekem a fog.gátló abbahagyása után kb 1, 5 évig nem volt mensim. :(
kb. 4. hónap után kaptam norcolutot, attól egy picit megjött, ekkor el kellett mennem 3x vérvételre, és ott derült ki, hogy iszonyat magas volt a prolaktin szint a véremben. Ezután endokrinológushoz jártam havonta, ő Bromocriptint írt fel, fokozatosan emelve (reggel 1/2,eset1-el kezdev)az adagot napi 2x1-ig. És kb 1, 5 év után megjött!!!! :)
Ehhez képest eltelt 7 hónap, csomó orvosi vizsgálat, és 1 inszemináció, aminek az eredménye HÁRMASIKREK!!!!! :)
Most vagyok 19 hetes! :)
Tehát kitartás mindenkinek!!!
Uuuuu nagyon gratula!!!
Melyik intézetben volt az inszem?
Szia!
Én is szedtem és egyidejüleg elkezdtük az inszeminációt is.Elsőre sikerült!Szerintem a Bromonak is köze van hozzá.9 hetes terhesen kellett abbahagynom és már a 30.héten tartok.
Remélem segítettem.
Senki olyan aki terhes lett a szedése után????
Nem túl jó kilátások....
Néha már annyira magamba zuhanok....kb mindenki terhes körülöttem, nincs olyan ember aki nap mint nap ne jelentené be hogy babát vár...
Tejelapasztáshoz kaptam a gyermekem 1 éves kora után. Az első 1/2 szem után bedugult az orrom és szédültem, így nem is szedtem be.
Talán fontos lehet: a védőnőm azt mondta, hogy ezt a gyógyszert be akarják tiltani, csodálkozott, hogy ezt írta az orvos.
igen, persze! szeretnénk kisbabát, ő az első babánk volt. éppen ma 4 hete, h császárral "megszületett". előző nap tudtam meg, h megállt a szíve. 4szer volt rajta a köldökzsinór. valószínűleg "meghúzta" magát. nagyon fájdalmas, de mindenképpen szereténk neki kistestvért.
de most nem szeretnék itt nagyon off-olni.
én 4x1-et szedtem a tablettából, de hál'Istennek, nem volt mellékhatás. sok sikert kívánok neked a leendő kisbabátokhoz!!!!
Még mindig szeded?
Nekem csak ez a bajom van, minden más eredményeim jó lett, szóval remélem meghozza a várva várt babót!
Nagyon nagyon sajnálom ami történt, nem értem ilyen miért történik, de nagyon sok erőt kívánok hozzá.
Bár ezt teljesen feldolgozni nem lehet, de majd jön a következő kis angyal és sok sok örömet, boldogságot fog nektek adni.
Már 1 hónapja szedem, nálam volt hányinger, kis fejfájás, baba sajnos még érkezett, eddig napi fél szemet szedtem, amit pár napja 1 egészre emeltük.
Hát majd meglátjuk, hogy nekem meghozza-e a hatását.
Próbálkoztok újra babával?
Szia!
Én 2 hónapig szedtem, mert picit magasabb volt a prolaktin szintem, de inkább stimulálásra kaptam. De sajna igy sem sikerült. Én este 1-et szedtem mindig lefekvés előtt. 1. nap volt egy kis szédülés, hányinger, de utána semmi több. De nekem PCO-m van, most megyek dr.-nőhöz. Remélem neked segít és sikerülni fog.
szia! az én esetem ugyan teljesen más, de két hétig én is szedtem. várandós voltam, és a 39.héten meghalt a babám. megcsászároztak, és a tejelválasztás elindulása ellen írták fel. persze 1 hét szedés után megindult a tej, de csak egy hétig, aztán "szépen" elapadt. mellékhatását én nem éreztem, bár mondták, h az első napon ne egészeket szedjek, csak feleket, mert h lehet tőle szédülés, stb... nálam nem volt mellékhatás. tudom, h többmindenre is ezt a tablettát szokták felírni, szerintem, ha az orvosod ezt javasolta, akkor fogadd el a véleményét.
gondolom, úgyis mndent megteszel, h sikerüljön a kisbaba, úgyhogy csak fel a fejjel! szorítok neked!
hát nem segítettem vmi sokat, és nem is teljesen a témához kapcsolódóan írta, ne haragudj!
remélem, kapsz válaszokat!
üdv,b
Sziasztok!
Lassan 2 éve próbálkozunk a babával, de sajnos sikertelenül.
Átestünk mindenféle kivizsgáláson, ahol kiderült, hogy nekem picivel magasabb a prolaktin szintem, és bromot írt fel a doktor úr, amit 1 hónapja szedek.
Kérdésem az lenne hogy sikerült e valakinek így teherbe esnie, illetve milyen pozitív, negatív hatását tapasztalta??
Kérlek segítsetek!
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek a Bromocriptin [parlodel 2, 5 mg] gyogyszert?Menyi ideig lehet szedni?
- Neuroptim tabletta: vélemények?
- Polybé tabletta szedése kullancsok ellen! - tapasztalatot, véleményeket kérnék
- Oxytarm tabletta vélemenyek
- Mi a véleményetek a zsírégető tablettákról, porokról? Használ?
- Szedett-e valaki Claritine (allergia ellen) tablettát, és mi a véleménye róla?