Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Bringások ide! fórum

Bringások ide! (beszélgetés)

1 2
2010. febr. 25. 20:53
Remélem holnap este is ilyen jó idő lesz, tudok este tekerni egyet, ma vendégünk volt, így elmaradt...
20. veroosh81 (válaszként erre: 14. - Angyalbaba)
2010. febr. 25. 20:52
És mire használjátok őket?
19. veroosh81 (válaszként erre: 15. - Nagual)
2010. febr. 25. 20:50
Ezt holnap kipróbálom...
18. veroosh81 (válaszként erre: 16. - Tóth Ádám)
2010. febr. 25. 20:49

Eddig még nem hagytam kellett otthagynom sehol, remélem nem kapnak le róla...

A férjem délután elvitte a gyerekhordozósat, miután hazajött azt mondta vesz egy újat, mert ez ócska...hogyne, így is kettőnknek 5 biciklije van összesen:)

17. Tóth Ádám (válaszként erre: 11. - Nagual)
2010. febr. 25. 20:36

A festés az valóban kopik, de hát ami használva van, az kopik. :o)

Magára a váz minőségére nincs panasz. :o)

16. Tóth Ádám (válaszként erre: 12. - Veroosh81)
2010. febr. 25. 20:35

Mindenképpen egy nagyon jó lakat kell, ha az ember nem csak túrázik vele, hanem közlekedik is, ergo ott is hagyja valahol akár csak két percre is.

Vagy U lakat vagy egy megbízható lánc. Ezek olyan 7ezertől felfelé vannak, viszont így nem lopják el szemed fémét! :o)

15. Nagual (válaszként erre: 13. - Veroosh81)
2010. febr. 25. 14:39
Ja akkor főleg.. :D Ha megkopogtatod a vázat, papírvékonynak érzed és sörösdoboz hangot ad ki.. Kb ez lenne.. :)
2010. febr. 25. 14:36
Sziasztok nekünk a párommal otthon Mali bicónk van és nagyon szeretjük őket és iszonyat elégedettek vagyunk vele!
13. veroosh81 (válaszként erre: 11. - Nagual)
2010. febr. 25. 13:53

Főleg ha taknyolunk vele:)

a sörösdoboz fíling az mi?Én még csak most tanulgatom a dolgokat.

12. veroosh81 (válaszként erre: 9. - Nagual)
2010. febr. 25. 13:52
Na, ez a bringalopás a halálom...
11. Nagual (válaszként erre: 6. - Tóth Ádám)
2010. febr. 25. 13:50
A merida vázakról annyit, hogy könnyen kopik a festék és sörösdoboz feelingje van, amúgy nagyon szépek és jó a hegesztésük, szerintem megbízhatóak.. :)
10. veroosh81 (válaszként erre: 7. - Tóth Ádám)
2010. febr. 25. 13:49
Egy Balcsis túrán gondolkodunk, de majd csak ha a gyerkőc nagyobb lesz, mert nem az a fajta, aki túl sokáig elvan a gyerekülésben.
2010. febr. 25. 13:49

Hali!

Tavaly fektettem be egy Merida Matts TFS850-re, már nagyon régóta szerettem volna komoly bringát(az előzőt ellopták).. A vázat megrendeltem, majd felépítettem egyedileg. Van mit cserélni rajta, de semmi se gagyi, a váltószett XT és avid juicy 3-as fékrendszer van rajta ami nem a legjobb, mert hamar levegősödik, de jól fog.. Dart 3 teló van benne ami elmegy, de ha tehetem lecserélem torára, vagy egy rebára, mert ezt is szervizzel kellett kezdeni és azóta sem mozog a legszebben, pedig zsír új volt.. Csak köröket róttam vele, hosszabb túrára vagy a hegyekbe zúzni még nem jutottam el vele.. :)

2010. febr. 25. 13:47
Nem mellesleg azért nem egy olcsó dolgok ezek, meg a tuningolgatás sem, még szerencse, hogy ezeket használtan tudtuk venni szinte újan, de azért ez az mindig kell rá...most éppen a 3-ból kettőre új gumi kell(van egy diamond back-ünk is), arról nem beszélve, hogy tavaly év végén megfeküdtem a meridával, így egy kis festés sem ártana.
7. Tóth Ádám (válaszként erre: 5. - Veroosh81)
2010. febr. 25. 13:45

Ha túra, akkor egy Balaton kört mindenképpen ajánlok nektek! Összesen 220 km, de akár lehet részletekben is csinálni.

Vagy a másik klassz túra a Fertő tó körül vezet. NA az is egy nagy élmény.

6. Tóth Ádám (válaszként erre: 4. - Veroosh81)
2010. febr. 25. 13:44
Hát nem, ez tény! :o) Kedvesemnek is Meridája van. Szerintem nagyon jó bicók. Eddig gyakorlatilag semmi baj nem volt vele, pedig párezer kilóméter már van benne.
2010. febr. 25. 13:44

Mivel tavaly ősszel vettük a bringákat, még kvázi túrázgatni nem voltunk vele, de idén tervezzük.

Most főleg zsírégetés céllal használom, ha ki tudok menni egy órára, akkor szoktam 20-25 km-t tekerni.

2010. febr. 25. 13:41
Hát passz, talán az, hogy a férjem vett magának egy csodaszép Merida tfs100 cross-t, azt jó volt tekerni:)aztán kitalálta, hogy vegyünk nekem is egyet, amit nem akartam, lett belőle egy merida kalahari 590...ezeket a bringákat nem lehet összehasonlítani egy "gyerekhordozós" schwinn csepel-lel...
3. Tóth Ádám (válaszként erre: 1. - Veroosh81)
2010. febr. 25. 13:37
Mi változott meg amúgy?
2010. febr. 25. 13:37

Helló! Én akkor kezdtem el bringázni, amikor letettem a cigit. A cigipénzből vettem részletre egy bringát. Ez egy Trek 7100-as trekking bicaj, amit azóta elég rendesen feltuningoltam. Sőt, mi több, van mellette két másik bringám is azóta.

Hogy mire használom? Városi közlekedésre (Budapesten), és túrázásokra. A túrázások általában egy-két naposak, de tervezzük már az egy hetes illetve a hónapos túránkat is. :o)

2010. febr. 25. 13:23
Nagyon sokáig utáltam bringázni, még a munkahelyemig (1km) is utáltam tekerni.Tavaly viszont ez megváltozott, minden érdekel ami a bringákkal, bringázással kapcsolatos.Írjatok, nektek milyen van, milyen felszerelés, merre jártok vele, stb.stb.stb.
1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook