Bringások ide! (beszélgetés)
Eddig még nem hagytam kellett otthagynom sehol, remélem nem kapnak le róla...
A férjem délután elvitte a gyerekhordozósat, miután hazajött azt mondta vesz egy újat, mert ez ócska...hogyne, így is kettőnknek 5 biciklije van összesen:)
A festés az valóban kopik, de hát ami használva van, az kopik. :o)
Magára a váz minőségére nincs panasz. :o)
Mindenképpen egy nagyon jó lakat kell, ha az ember nem csak túrázik vele, hanem közlekedik is, ergo ott is hagyja valahol akár csak két percre is.
Vagy U lakat vagy egy megbízható lánc. Ezek olyan 7ezertől felfelé vannak, viszont így nem lopják el szemed fémét! :o)
Főleg ha taknyolunk vele:)
a sörösdoboz fíling az mi?Én még csak most tanulgatom a dolgokat.
Hali!
Tavaly fektettem be egy Merida Matts TFS850-re, már nagyon régóta szerettem volna komoly bringát(az előzőt ellopták).. A vázat megrendeltem, majd felépítettem egyedileg. Van mit cserélni rajta, de semmi se gagyi, a váltószett XT és avid juicy 3-as fékrendszer van rajta ami nem a legjobb, mert hamar levegősödik, de jól fog.. Dart 3 teló van benne ami elmegy, de ha tehetem lecserélem torára, vagy egy rebára, mert ezt is szervizzel kellett kezdeni és azóta sem mozog a legszebben, pedig zsír új volt.. Csak köröket róttam vele, hosszabb túrára vagy a hegyekbe zúzni még nem jutottam el vele.. :)
Ha túra, akkor egy Balaton kört mindenképpen ajánlok nektek! Összesen 220 km, de akár lehet részletekben is csinálni.
Vagy a másik klassz túra a Fertő tó körül vezet. NA az is egy nagy élmény.
Mivel tavaly ősszel vettük a bringákat, még kvázi túrázgatni nem voltunk vele, de idén tervezzük.
Most főleg zsírégetés céllal használom, ha ki tudok menni egy órára, akkor szoktam 20-25 km-t tekerni.
Helló! Én akkor kezdtem el bringázni, amikor letettem a cigit. A cigipénzből vettem részletre egy bringát. Ez egy Trek 7100-as trekking bicaj, amit azóta elég rendesen feltuningoltam. Sőt, mi több, van mellette két másik bringám is azóta.
Hogy mire használom? Városi közlekedésre (Budapesten), és túrázásokra. A túrázások általában egy-két naposak, de tervezzük már az egy hetes illetve a hónapos túránkat is. :o)