Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kiszállitási díjat felszámoló vendéglátóegység futárjának ti adtok borravalót? fórum

Kiszállitási díjat felszámoló vendéglátóegység futárjának ti adtok borravalót? (tudásbázis)

ápr. 9. 12:10
Ha van rá keretem, bárkinek adok, bárhol, ha nincs senkinek, sehol. :)
ápr. 9. 11:23
én nem adok
12. Sirga (válaszként erre: 7. - Regin_a)
ápr. 8. 12:28

Hasonlóan gondolkodom.

Utálom, hogy elvárják a borravalót. Annyi ember van, akinek lehetősége sincs borravalót kapni!

11. ,zumba
ápr. 8. 08:25
Nem.
ápr. 8. 03:17
Én a minap csak utólag fogtam fel, hogy nem adtam jattot. De otthon alapban van a szervizdij.
9. fenevigye (válaszként erre: 8. - Regin_a)
ápr. 7. 23:41
Háááát, sokmindent választottam, de azt nem. Ez az ürge disszidált kb. 53-éve.
8. Regin_a (válaszként erre: 5. - Fenevigye)
ápr. 7. 21:06

Ja ha ti a szocializmust választottátok :)

Én motoros pizzás is voltam, tisztán a jattért. A világ végére is elmotoroztam hogy keressek valamit. Alig volt megrendelői köre a cégnek

7. Regin_a (válaszként erre: 4. - Gica66)
ápr. 7. 21:04

Visszavettem volna a számla végét/visszajáró?/ Aztán elhajtottam volna és egy emilt azonnal megeresztettem volna a cég ügyfeleségnek

Sofőrszolgálat, mondja a végösszeget és a jatt. Addig semmit nem szóltam, adtam volna jattot

Akkor most kérem a számlát, mondtam, és semmi jatt nem volt

Pofátlanságot nem szeretem

ápr. 7. 20:43
Arról én nem tehetek
ápr. 7. 20:34
20 % a divat. Annyit várnak el, de hát a fizetésük nagyon alacsony.
ápr. 7. 20:32
Vissza akarta adni a számla végét és azt mondta ezt vissza szoktuk adni .Borravalót szokták adni. 420 forintról van szó amit kevesellett. Szerinted ?
3. Józsibirka (válaszként erre: 2. - Gica66)
ápr. 7. 20:27
Miért mit mondott, vagy milyen volt a reakciója?
2. gica66 (válaszként erre: 1. - Gica66)
ápr. 7. 20:25
A számla végét és a kiszállítási díjat adtam ami meghaladta jóval a 10 százalékot és kevesellette.
ápr. 7. 20:20
Kiszállitási díjat felszámolo vendéglátó egység futàrjának ti adatok borravalót

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook