Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Boldogság egy idősebb férfi oldalán fórum

Boldogság egy idősebb férfi oldalán (beszélgetés)

1 2
7. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Lolka17)
2019. aug. 2. 07:59
Ne megfelelni akarj, légy boldog!
6. 5236d12e25 (válaszként erre: 5. - R.Eszter)
2019. aug. 2. 07:55

Teljes mértékben egyet kell, hogy értsek.

30 évesen még fiatal, pláne ha szeretne gyereket is.

Sosem tudtam elképzelni magam idősebb pasival legyen akármilyen mézes mázos. Valahol mindig apám jut eszembe 🤷‍♀️😅

5. R.Eszter (válaszként erre: 1. - Lolka17)
2019. aug. 2. 06:34

Érezd jól magad, élj úgy, ahogy neked jó.

Az eszeddel - ha komolyan elgondolkodsz rajta - te is tudod, hogy a problémák később fognak jelentkezni.

Nem csak a biológia törvényeire gondolok, hanem az élet összes területén fog jelentkezni probléma.

Persze lehet, hogy a "később" időszakig el sem jutsz vele, akkor meg elkönyveled az életed egy szép időszakának.

2019. aug. 2. 01:14
Csak az érdekeljen, ami Neked jó! Nem a család van vele kapcsolatban, hanem Te. Azt meg az idő ugyis eldönti , hogy mennyire fog működni a kapcsolat!
3. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Lolka17)
2019. aug. 1. 23:19
Szerintem csak az érdekeljen neked jó e ez.A családod is elfogadja majd ha látják hogy neked tényleg ő kell . A fizikális oldala azért elgondolkodtató : egy 30 éves nő meg egy 48 éves ffi potenciálja egész más és az évek múltával csak nagyobb lesz a különbség.
2. Bözsi néni (válaszként erre: 1. - Lolka17)
2019. aug. 1. 23:13

30 évesen már tudnod kellene eldönteni, hogy mit csinálj, mi a jó neked.

A családnak lehet véleménye, de neked kell döntened. Más tapasztalata meg mit számít, ők nem ti vagytok, hanem teljesen más emberek.

2019. aug. 1. 23:03
Sziasztok. Megismerkedtem egy nálam 18 évvel idősebb férfivel, és olvastam pozitív és negatív hozzá szólásokat is hasonló fórumon. Majdnem egy évig ha mondhatni így a mai világba, udvarolgatott, ami megkell hogy valljam nagyon tetszett, egyre többet beszélgettünk, egyre több közös programot tervezünk ,úgy érzem értjük egymást, szeretünk egymással lenni, boldogok vagyunk egymás társaságában. Így mondhatni 30 évesen az első olyan FÉRFI akitől azt kapom amit várok, és NŐként kezel! Mondanom sem kell a családom ellenzi a kapcsolatot, és így azért nehéz a boldogság kiteljesedèse.....Feleljek meg a családnak is, de a boldogságom az idősebb férfi oldalán találtam. Felettébb érdekes élet helyzet....volt már valaki hasonló helyzetben? Tapasztalatok?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook