Boldog házasság - nyitott kapcsolattal (beszélgetés)
Akkor csináljuk azt mint az állatok. A férfiak minden szembejövő nőre ugorjanak rá, és a nők is viszont.
Ez sokkal természetesebb és boldogabb, mint ha van két fél, illetve a gyermekek, akik nyugodt körülmények közt élnek otthon.
A gyerek meg majd megkérdezi, hol van apuka /vagy anyuka/ arra jön majd a természetes válasz, hogy valakivel elment dugni.
Hiszen így kerek a világ.
Érdekes mindig azoknak van a legmarkánsabb véleményük akik sosem próbálták :D de nagyon értenek hozzá.
Én ugyanazzal az emberrel éltem nyitott és jelenleg "zárt" kapcsolatban (de még az is lehet újra nyitunk), nem tudom megmondani mikor voltunk boldogabbak. A nyitott időszak sokkal felhőtlenebb volt, de nem a nyitottság miatt. Egyszerűen változtunk, változott az életünk, azóta gyerekünk van, dolgozom reggeltől reggelig nincs időm, energiám 3. 4. 5. x-edik ember nyavalygását is tolerálni... amúgy is azért zárult be a dolog, mert a külsősök nem tudták azt hozni amit elvártam... párom nevében nem nyilatkozok, de szerintem nála is valami ilyen volt. Jó volt akkor is, jó most is.
A szexet meg nem kell túlmisztifikálni, az csak egy nagyon kellemes időtöltés ha megtalálja az ember azt a partnert hozzá, aki ugyanabban leli kedvét, örömét mint ő (és senki nem "sérül") akkor senkinek nincs joga beleszólni, győzködni őket hogy higgyék el ők mégsem boldogok, pláne nincs senkinek joga betegnek titulálni emiatt senkit.
Meddig tarthat? Ki tudja....
Én emlékszem egy ilyen hófehér ruhás, nagylagzis, szűzen férjhezmenős, holtomiglan-holtodiglan topikra, ami pont hat hétig tartott.
Egy homoszexuális ember is lehet normális, csakúgy, mint az akit a párja cipője, harisnyája, kardigánja izgat fel szexuálisan.
Mégis valamilyen szinten beteg emberek, mert van bizonyos deformáltság bennük. Úgy gondolom ez azokra az emberekre is áll, akinek nem elég az, ha a szexuális életüket kettesben élik, hanem nagyobb társaságban teszik.
Pedig látod ezek szerint mégsem vagy az :)
lehet csak azért értünk meg, mert a google-fordító fordítja, amit írsz :P
Tudom rohadtul nem vagyok modern ehhez a topikhoz :)
De volt régen egy tábla, rajta 10 parancsolat, na abból érdemes elolvasni a hetediket. De ne legyek már erkölcscsősz.
Általában nagy igazság, hogy mikor valamit nagyon hangoztatunk ( boldog vagyok) akkor az nagyon de nagyon nincs úgy.
Így van, nehéz meghatározni. De nem is kell.
Mindig voltak emberek, akik máshogy éltek, gondolkodtak, mint a többség. De nem biztos, hogy rosszabbul. Vagy boldogtalanabbul.
Ameddig a te életedet nem befolyásolja, neked nem mindegy?
"Egyszerűen egymásban már nem találják meg azt ami kell, így keresnek máshol."
Hát ja!
Egymás mellett élnek és boldogok egy mással.
Ez nem boldog házasság...
Meddig tarthat?
Egyébként én is elhiszem hogy nekik jó így, és boldogok... nincs is ezzel gond
Csak próbáltam magam beleképzelni, és nem menne ...ennyi
:)
Az a betegség, ha meg vagyunk győzödve arról, hogy csak nekünk lehet igazunk.
Hogy mi van? Magyar ember nem tesz ilyet? És ha mégis, az nem is magyar?
Én nem vettem észre, hogy a topiktársnak ilyen gondjai lennének, hogy ő nem normális. Honnan vetted ezt?
Normalitás, illetve abnormalitás...Nehéz meghatározni, általában normális az amit az adott társadalom elfogad.
Nem gondolnám ezt betegségnek. De meg vagyok győződve róla, hogy ló-artt van ott igazi szerelem, ahol önként és dalolva adom át a férjemet egy másik nőnek. Lehet itt magyarázni a bizonyítványt, hogy ilyen meg olyan liberális és szabadelvű házaspár vagyunk. Egyszerűen egymásban már nem találják meg azt ami kell, így keresnek máshol.
Tényleg?! Nem mondod...
Már azt hittem rólam...
jajjj
Van, aki csak ilyesmivel tud feltűnő és "különb" lenni. Még el is meséli...
A gyereke mit szól majd hozzá, remélem neki is elmeséli a hódításokat.Vagy valaki más... :((
Na jó, ez a halálom. Amikor valaki jön, és közli, hogy "én normális vagyok, de te nem." EZ nem fér bele a "normális" vitába. Ki dönti el, hogy mi a normalitás határa? Te?
Tudod, a homoszexalitás ténye sem korlátozódik a hálószobára. A homoszexuálisok homoszexuálisok a nap 24 órájában. Nemcsak a hálószobában. Ha tetszik neked, ha nem.
Ez betegség. Normális ember a maygar, vagy az európai társadalomban nem csinál iylet. Nem élvezi azt, ha a párja mással szexel és ő sem teszi mással, ha szereti. Pont.
Az ilyen morcykák el vannak tévelyedev. De ebben az esetben is megtalálja a zsák a foltját. Ne hogy már azt hidd, hogy te vagy nem normális. Ő az.
Te!
Dehát itt nem rólad van szó. Hanem egy másik párról, akik másként éreznek és gondolkodnak.
De miért csak a szexet nem csinálhatja mással?
Akkora nagy szenzáció a szex? Mindenek felett való?
A pénz az egy kicsit más. Miért adná másnak a pénzét, ha nem annak, aki RÁ is FORDÍTJA? Mert hát abból eszik ő is, abból van melegben, abból lát este. Meg, gondolom, abból öltözködik is.
És igen, helyes, hogy a gyerekedet te akarod nevelni. De ha már felnőttkorában is nevelni akarod, nem helyes.
Nézd, én sem tudom elképzelni, hogy így éljek. Mint ahogyan sok más életformát sem tudnék elképzelni magamnak, ami másnál szépen működik. És mindegy hogy szexualitásról ban szó, vagy bármi másról.
Azt viszont minden esetben el tudom képzelni, hogy más más. És azt is, hogy az én életformámat sem tudná mindenki megélni.
De nem is kell! Csak azt kell elfogadni, hogy nem vagyok egyformák.
Ha meg mással kell neki a szex, akkor velem ne kelljen...
Mert az már nekem nem ugyanaz az érzés, én onnantól már nem tudok úgy nézni rá...
Nem úgy értem, hogy csak az enyém, hogy semmi mást nem csinálhat nélkülem, de a szexet ne mással csinálja, pl a pénzét is hazaadja, nem mindenki másnak...
tudom ez is hülye hasonlat, de...
vagy pl van a gyerekem, az se az enyém, de ÉN akarom nevelni, nem adom ki minden nap másik szomszédnak...
További ajánlott fórumok:
- Házasság és gyerek nélkül miért tekintik céltalannak a kapcsolatot?
- Mi a jó párkapcsolat titka? Miért van ennyi válás....hosszú kapcsolatok után házasság, aztán válás....miért van ez? Mi az oka?
- Te melyikre "esküszöl", a házasságra, vagy az élettársi kapcsolatra?
- 10 éves kapcsolat, 4éves házasság, szülés 3 hét mulva és az apa iszik, kártyázik heti3szor.
- Élettársi kapcsolat vs. házassag
- Hogyan viszonyultok a párotok előző kapcsolatából/ házasságából született gyermekhez?