Boldog házasság - nyitott kapcsolattal (beszélgetés)
szerintem nincs ezzel a swinger dologgal semmi gond, amíg nincs meg az, akitől mindent megkapsz..
lehet hülyeség...
de amíg szex csak dugás, addig belefér minden(ki) más...
de ha már nem szex, hanem szerelem, akkor az már intim, kettőre tartozó, oda már ne pofátlankodjon be senki
Én azt gondolom az állatok csinálják ezt. Édesanyámék kandúr macskája egyik nap megdugja az egyik szomszéd nőstény macskáját, utána a másik szomszédét, majd hazamegy és az otthonit is.
De mi emberek talán fejlettebbek kellenénk, hogy legyünk az állatoknál.
Nem baj, ha én válaszolok, Mici?
A swinger az a szélhámosok, sexuálisan kielégületlen emberek gyülekezete.
Lehet menni oda - de minek?
pont ezt a legnehezebb elfogadni, az ész nélküli szex, csak vágyak kiélése, amit pl te nem adsz meg...De ha pl beleszeret egy másikba?
És miközben veled van, titkon róla fantáziál...?
Nekem nem lenne ekkora önbizalmam, hogy ezt elviseljem
de mégis, mi az elképzelésed egy Swinger buliról?
(Öszintén mindennel, érzelmek, félelmek akármi amit te gondolsz)
Boldog házasság - nyitott kapcsolattal.
Röhögtetsz, vagy elgurult a gyógyszered?
nekem volt egy régi exem, akinek az volt az álma, hogy több nő, min 2
én azt mondtam, oké, ha megszervezi...erre ő azt mondta, hogy én mennyire szerethetem őt, hogy ezt hagyom...
nekem pont ellenkezője volt a gondolatomban, hogy nem eléggé, mert nem izgat, ha mással van...
Érted? Ezért fura nekem elképzelni a hőn szeretett embert más karjaiban... (lába között... :))
Régen rossz, ha egy párnak ilyen helyre kell járni, hogy megtalálja a boldogságot.
Hogy milyennek képzelem el arra pedig egy szóval tudnék válaszolni: undorítónak.
just sex...
de akkor, ha nincs párom, csak és kizárólag akkor tudom elképzelni, vagy ha egy olyan párom van, aki just sex
Én azért kérdezem ezt tőle, merthogy én lány vagyok, és én ezt nem tudom megérteni, engem sértene...
Lehet önző vagyok, de így gondolom...
Ezért kérdeztem, de nem mondja meg nekem :(((
További ajánlott fórumok:
- Házasság és gyerek nélkül miért tekintik céltalannak a kapcsolatot?
- Mi a jó párkapcsolat titka? Miért van ennyi válás....hosszú kapcsolatok után házasság, aztán válás....miért van ez? Mi az oka?
- Te melyikre "esküszöl", a házasságra, vagy az élettársi kapcsolatra?
- 10 éves kapcsolat, 4éves házasság, szülés 3 hét mulva és az apa iszik, kártyázik heti3szor.
- Élettársi kapcsolat vs. házassag
- Hogyan viszonyultok a párotok előző kapcsolatából/ házasságából született gyermekhez?