Boldog házasság - nyitott kapcsolattal (beszélgetés)
Pedig hidd el a szamárfül, vagy inkább a szarv viselője te vagy, csak ezt nem látod, mert nem akarod látni. Inkább hitegeted magad, hogy számodra így a jó.
Ha szeretnél igazán valakit, akkor rájönnél, hogy eddig mekkora hülyeséget csináltál.
Nem áltatod?
Ha én szeretek valamit, legyen az akár egy bakelit lemez, azt nagyon fájó szívvel adom kölcsön, mert féltem, hogy talán nem úgy kapom vissza, ahogy én védtem, óvtam, hogy minél tovább legyen számomra.
Te a párodat pedig teljes nyugodt szívvel odaadod más csajoknak henteregni.
Ez szerelem?
Ugyan már....
áááááááá, késő van... alszom inkább... az a tuti
:)
Majd, ha meg tudjátok különböztetni ezeket a dolgokat, és a társasággal elmentek múzeumot látogatni valamint kirándulni, a párotokkal pedig szexelni akkor lesztek szerelmesek.
Addig ez csak egy szexen alapuló kapcsolat, amiben annyi érzelem van, mint Surdában a vérnyomás. :-)
Nem , nem áltatod, csak más az értékrended...
Van olyan, amihez senkit nem engedsz nyúlni, mittomén szgéped, spéci erősítőd, akármid
(L) Miért más? Ja, az emelkedett szellemiség és a swingerbeli "hentergés" nem emlegethető egy napon? Pedig dehogynem.
Én szeretek amúgy itthon lenni, Mici eljár a barátnőihez, de az nem szex. Régebben külön járt buliba, mert én itthon ülős voltam akkor is, de azt mondja, sokkal jobb így, hogy együtt megyünk.
További ajánlott fórumok:
- Házasság és gyerek nélkül miért tekintik céltalannak a kapcsolatot?
- Mi a jó párkapcsolat titka? Miért van ennyi válás....hosszú kapcsolatok után házasság, aztán válás....miért van ez? Mi az oka?
- Te melyikre "esküszöl", a házasságra, vagy az élettársi kapcsolatra?
- 10 éves kapcsolat, 4éves házasság, szülés 3 hét mulva és az apa iszik, kártyázik heti3szor.
- Élettársi kapcsolat vs. házassag
- Hogyan viszonyultok a párotok előző kapcsolatából/ házasságából született gyermekhez?