Bodza keresztnevű babák anyukái, segítsetek! (beszélgetés)
a bodza szó nekem is tetszik nem csunya szó
csak amikor egy nevet választasz azt majd egy ember viselni fogja 2 évesen 10évesen 20 évesen ... 70évesen is
és erre gondolva nem biztos hogy a különleges a nyerő, én max második névnek adnám hogy majd tudja azt használni később ami neki tetszik:D
A kérdésre sajna nem tudok válaszolni,csak szeretném megjegyezni,hogy bármennyire is ellene vagyok a virág neveknek a Bodza név nagyon szép!!
A napokban hallottam először és a kislányt Bodza-Rózának hívták:)
jaja, es Bodza szep. mivel lehetne azt csufolni?
nem ertem. Ovodaban amugy is kicsinaljak egymast a gyerekek. :)
A nem egyedi,hagyományos nevekbe is belekötnek...akkor meg már úgy vagyunk vele,hogy ne menjen szembe az utcán vele több száz névrokon! :)
Mi egyébként is az egyedi,különleges neveket szeretjük,a mi neveink sem hétköznapiak!
az eredeti kérdésre válaszolva pedig, nézd meg hogy a családba melyik időpont körül van kevesebb ünnep és oda tedd:D
pl a mi családunkban mindenkinek majdnem mindene decembertől februárig van, utána meg a nagy semmi
anyagilag nagyon megterhelő minden egyebe mikelástól valentinnapig nyáron meg semmi ünnepelnivalo:(
hát végülis, de van ami nem ennyire egyedi:D
nekem inkább a hagyományos nevek tetszenek
Csak arra gondoltam,h van-e hivatalos...
A csúfolástól nem félünk,mert ennyi erővel az összes nevet ki lehet figurázni!
uha ilyen név is van?
nem félsz hogy csufolni fogják?
Sziasztok!
Szeretném megtudni,hogy mikor van Bodza névnap!?Utánajártunk,kettőt is találtunk...melyik az igazi?Ki mikor tartja?