Bizalomhiány és érzéketlenség egy kapcsolatban (beszélgetés)
Jaja :)))
Én is szoktam. Nem vagyok irígy a nőtáraim adottságaira és ha szépnek látok valakit megkérdezem tőle, hogy Ő is szépnek látja-e.
ez annyira tipikus gyenge női viselkedés, már meg ne haragudj...
"kicsim, te nem vettél engem komolyan, sírtam, üvöltöttem, hisztiztem, hallgattam, nyeltem, kedves voltam, undok voltam. Akkor menj a jó büdösbe, drágám. Mivel a gyermeknek nyilván az anyjával a helye, ezért most csomagolj, tűnj el, viheted a kedvenc számítógéped is, és esetleg akkor könyörögd vissza magad, ha úgy gondolod, hogy meg tudnál becsülni és erről meg is tudsz győzni- egy csokor virág nem lesz elég, előre szólok"
na, ez talán határozott fellépés lenne.
Ez a pasi egy idióta!!!!!
Komolyan.Nem éredemel meg se téged se a gyereketeket...
Azt meg végképp nem hogy tönkre menj miatta,és ha inkább hallgatsz akkor tönkre fogsz.
Vagy szép lassan találsz valakit akinek kedves vonzo aranyos vagy,beleszeretsz(ha akarod ha nem) mert hiányzik neked a törödés.
Akkor majd nézhet....
Nálunk pont fordítva van. Az én férjem is gépezett sokat, de mióta megszületett a kisfiunk (most 10 hónapos), hazajön munkából és minden percet együtt töltenek, ő fürdeti, én csak öltöztetem utána. Ha lefeküdt a kisfiunk, kicsit odaül a gép elé, meg hétvégén. Ennyi.
Szerintem ha ilyen veszekedések vannak, az már nagyon gáz.
pont ez a helyzet, nemcsak a nőkkel hazudik, inkább más kisebb apróságokban, ami idővel naggyá fajult. Olyan lassú víz partot mos eset... Lassan elérte h nem bízok benne, szeretnék, de neki tennie is kéne, mert mindenhez, nemcsak a vitához, de a béküléshez is két ember kell..
Sajnos csajok én többször próbáltam vele beszélni, de nem érdekli. Sőt képzeljétek, szülés után kissé meghíztam, jó 65 kg körül mozgok, 168 cm-hez nem vagyok nagyon kövér, kicsit erősebb, szóval még így is sokan mondják h hát jó alakom van, nem az a csont sovány.. értitek. MEgmondtam neki, h annyira nincs önbizalmam, kérem, h ne nézze a nőket utcán, meg tv-ben mert rosszul esik. Ő erre: oké kicsi, nem néztem eddig sem.. Hát egyszer csak kilsetem a másik szobából, h a tv-ben egy nőt mutattak, meztelent, a fiammal kellett volna játszania, és ő lesekedett, nézte h jövök e, majd a tv-t, szóval ennyit a bizalomról, h nem lehet benne megbízni. Őgy h otthon voltam, és tudta h neke mez mennyit jelent.
Nálunk is ugyan ez a helyzet! Már számtalanszor csalódtam a páromban! Mindig kiderültek kis hazugságok, bár ezek nem nő ügyek voltak, de az én bizalmam felé már elveszett! És ezt meg is mondtam neki! Az utolsó esetnél megmondtam neki, hogy ha kiderül még 1 hazugsága, akkor kész, ott befejeztem vele! Azóta nyugi van.. remélem nem hauzdik a szemembe! Sőt! Volt olyan is, h lebukott, és a szemembe hazudott, h nem ő volt, és ha nem hiszek neki, akkor vessek magamra..
A számítógépezéssel kapcsolatban pedig annyi, h a párom is (munkájából adódóan is, informatikus) ott ül egész nap a gép előtt! Ha arról van szó, h kész a vacsora jöjjön enni, akkor a válasz "egy pillanat", na ezt elmondja 20x, akkor begurulok, és már nem finoman mondom, h jöjjön már, nem hiszem el, h ennyire nehéz elszállni onnan! Ez a mai napig így van...
Ne keseredj el, próbáld meg elfelejteni a múltat, és beszéld meg vele komolyan, h neked ez így már nem megy! Én pl megzsaroltam:D
"HA látja rajtad hogy gyengébb vagy mint ő attól csak erősebb lesz,és azért ilyen.. "- ez nagyon is igaz! Ne mutasd ki, hogy gyenge vagy!
Van egy idézet, ami vhogy így szól, hogy: mindig az az erősebb, aki csendben van, nem pedig az, aki tombol.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?