Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » BioHair Hajvágószalon. Volt már valaki ilyen üzletben? fórum

BioHair Hajvágószalon. Volt már valaki ilyen üzletben? (tudásbázis kérdés)


2016. dec. 30. 21:41

Én 4 alkalommal voltam, 4 fodrásznál. Mivel évekig rövid hajat hordtam, így a stílusomat kerestem, szabad kezet adtam az akkor már megnövesztett hajamhoz.

Mindegyik fodrásznő korrekt, minőségi munkát végzett, elmagyarázták, mit terveznek belőle vágni, mik az előnyei, esetleg hátrányai az adott frizunak. Mind a néggyel nagyon elégedett voltam, haj szempontjából most a legutóbbi a legelőnyösebb. Én megmaradok ennél a szalonnál. (Érd, Stop Shop.)

Amúgy azzal sem értek egyet, hogy ilyen fodrászatba a kezdők mennek. Itt a többség közép korosztály volt, minden alkalommal negyvenes hölgyek vágtak, szakmailag felkészültek. Nem mindenki akar vállalkozó lenni, nem olyan nagy buli az.

2016. dec. 29. 08:07
Sajnos,nekem is rosszak lettek a tapasztalataim:mindig változó arcok a fodrászok közt,ami azt jelenti újból el kell magyarázni,mit szeretnék.De a stílus időnként olyan penetráns,szerencsére nem velem,csak előttem zajlott,hogy kifordultam az üzletből.
2014. aug. 5. 19:29

Én a Wesselényi-Nagykörút sarkán lévő szalonba járok évente 2* festés töredezett részek levágása.

Meg vagyok elégedve bár mostani alkalommal érdekes volt :D Tudni kell hozzá hogy melíroztatni szoktam

szőke csíkokat szoktam kérni az alapszín pedig tűzvörös. Akihez kerültem kérdezi hogy az egészet vörösre akarom?:D mondom hogy nem szeretnék bele melír csíkokat hát ő akkor átad másnak mert ő nem tudja így :D így a régi megszokott kezekbe kerültem neki nem kellett elmagyarázni mit is szeretnék. Ezért elégedetten távoztam.

2014. aug. 5. 17:49
egyszer voltam, sürgős volt, azonnal kellett, meg voltam elégedve
2014. aug. 5. 17:47
Én dolgoztam ennek a csodás hálózatnak (igaz nem fodrászként), a munkatársaim mind nagyon szerethetőek voltak, tehát miattuk szerettem ott dolgozni. Viszont... A főnökség sajnos zsugori, minden fillért megrágó, így mindenkit ott húztak le természetesen ahol tudtak. Megnyilvánul ez abban, h nem pont olyan szakmailag felkészült embereket alkalmaznak minden esetben mint kellene, illetve a munka körülmények is érdekesek... Lelkileg kikészítenek és a fizetés sem mondható igazán fizetésnek... Úgyhogy ennek mérten végzi a munkáját is mindenki.
2014. jún. 21. 22:15
A Kökibem voltam,és nagyon nem voltam elégedett a vágással.Olyan érzésem volt,mintha egy fodrásztanoncra bíztak volna (a lányka nem lehetett több húszévesnél.)
2014. jún. 21. 20:28
XVII. kerületben a Pesti úton voltam több alkalommal. Még soha nem sikerült olyan hoszúságra vágni amire kértem. Legutóbb vettem a pléhpofát és szóltam,hogy nem ilyenre kértem és vágja rövidebbre ahogy mondtam. Azt mondta nem szeretik a nők a rövidebb hajat. Hát én átvágattam újra gondolom csuklottak a felmenők.
2014. jún. 21. 20:00
Én már hatszor voltam rövid női frizurát vágatni a budaörsi szalonjukban, idáig mindig meg voltam elégedve! (6 alkalommal, 4 fodrásznál)
20. 2100
2012. aug. 9. 11:14

Sajnos a sajat fodraszomnal, ahova jarok nem volt idopont, de surgosen szuksegem volt hajfelfrissitesre, igy az Auchanban mukodo bio hajvagdaba tertem be, sajnos. A keresem csak annyi volt, frissitsek fel a toredezett hajvegeket, azt hiszem ez nem nehez keres egy hajvagdaban. A derekig ero hajambol kisse vall ala ero lett. Borzasztoan tepte kifesuleskor es vagaskor is, amit hiaba jeleztem neki..

A beszaritaskor kerdezte milyen legyen, mondtam, lehetne loknis...a korkefet beleforgatta a hajba, visszafele is tekerte vele (amit, ha valaki kisse ert a hajhoz ezt tilos)-tehat ujra szanaszet tepte a hajamat.

A hajvagasnal a vegeket csak siman elvagta, igy sehol nem all egybe az egesz.

A hajam hullamos voltara hivatkozott, hogy azert muszaly igy megtepazni a hajam.

Mindenesetre, ha valaki keri privatban elkuldom a nevet a fodrasznak, akit nem igazan tudok ajanlani hosszu hajuaknak.

Nekem errol a fodraszrol ez a velemenyem, a tobbiek, akik itt dolgoznak nem tudok velemenyt alkotni.

Meg a heten helyrehozatom ezt a rombolast a megszokott helyen.

2012. jún. 8. 11:35
Többször voltam már náluk, nagyon kulturált, gyors. A baj, h a KÖKI-n 3 alkalomból 2x voltam az eredménnyel elégedetlen, mert telefon híjján nem tudtam érdeklődni a beosztás iránt, tehát gyakorlatilag mindig másnál voltam. Ezért mentem el ma a XVII. kerüleben a Pesti úti szalonukba. Ez is kulturált, de az eredmény katasztrófális. 10-es skálán 3-ra értékelem Timi munkáját. Szóval fodrász függő. A mai nap után kivárom a favorit fodrászomat az tuti.
2012. ápr. 26. 13:34
én is ide járok ,tényleg jók és gyorsak.
2012. ápr. 26. 08:50
Szia! Én mindig ide járok. A Blahára. Aki ott vágja a hajam 10 éve szakmában van, a másik lány pedig 7 éve. Nem kezdők, nagyon jól vágnak, és jók a termékeik is. Kedvesek, gyorsak. Csak jót tudok róluk mondani.
2012. ápr. 25. 21:53
ezekben a fodrászatokban a kezdök vannak alkalmazottként. akinek van tapasztalata nem megy alkalmazottnak kezdetnek jó tapasztalatot szerezni és épiteni a vendégkört késöbbre. Ezért nehéz jót kifogni mert a 99%-a kezdö.
15. Kupika
2012. ápr. 25. 21:11
Ma voltunk az egyik barátnőmmel és a 8 éves kisfiával a KöKi Terminál Bio Hairben és hát jót nem tudok mondani.Nem a technikával volt a probléma,hanem az ott dolgozó recepciós hölggyel.Hajmosással kezdődött az egész,a hölgy elmondta,hogy csak frissen mosott haj esetén nem mossák meg a hajat,mehet egyből a vágásra.Ezzel nincs is semmi baj.A kisfiú beült a hajmosóba és egyszer csak halljuk,hogy felkiállt és kiugrik a székből.Természetesen a barátnőm,meg én is megijjedtünk,és a kisfiú szerint nagyon meleg volt a víz.Azt tudni kell,hogy a gyerek nem ijjedős sőt szeret fodrászhoz járni,nem fél a hajmosástól.Erre persze a fodrász azt mondta,hogy nem volt meleg a víz és ,hogy fél a mosástól,mert más gyerek is félni szokott.Végül szó szót követett és nagy nehezen megengedték,hogy a félig megmosott hajat levágják.A gyerek a derekáig csurom vizes lett.Kész lett a hajvágás és a végén a fizetéskor a recepciós "hölgy" kioktató jelleggel közölte a barátnőmmel,hogy legközelebb ne hozzuk az ő fodrászait ilyen kellemetlen helyzetbe,amikor nem is történt semmi olyan dolog,hogy a gyerek megijedjen. Mi csak néztünk egyet.Tessék?Mi nehozzuk őt kellemetlen helyzetbe,amikor szegény gyerek csuromvizes volt és majdnem leforrázták a fejét.Elképesztő milyen stílusban beszélt velünk és ráadásként elkértek 1980 Ft-ot egy 10 perces munkáért,mert nem 6 év alatti a gyerek.
14. zor19 (válaszként erre: 13. - Solyomildi)
2012. márc. 29. 00:15
ma voltam a Bocskai úti "szalonban", hogy levágassam a hajam. Egyszerű fiúfrizurát kértem, semmi extra. Meglepő módon ezt is képes volt elrontani a kiscsaj. Véletlenszerű magasságig körbe felnyírta géppel a hajam, majd ollóval szép foltokat nyírt a tetejébe. Most úgy néz ki kb.,mint aki megpróbálta magának lenyírni a haját vagy akinek a haverjai részegen papírvágó ollóval bele-belenyírtak a hajába. Egyre jobban gondolkodom, hogy elmegyek fodrásznak, mert ennyi kézügyességem nekem is van.
2012. márc. 24. 09:20
Beleolvastam néhány visszajelzésbe. Ezek szerint igen nagy szerencse, ha valaki kifog ott egy jó fodrászt. Én a XVII. kerületben voltam. Úgy látszik, oda a selejtjét küldik, mert peremkerület.
2012. márc. 24. 09:17

Az a véleményem, hogy a fodrászokat futószalagon képezik. Megtanulják az alapokat, aztán bedobják őket a mélyvízbe.

A maradék pedig elmegy egy ilyen Bio hajvágószalonba, a tanultak szerint levágja a hajadat, s utána nem győzöl fohászkodni, hogy csak nőjjön meg mielőbb egy kicsit, hogy ha több pénzed lesz, elmenj a 20 éve bevált mesterfodrászodhoz.


Sajnos, nem tehetem meg, hogy havonta 10 ezer forintért frizurát csináltassak. A festést magam is meg tudom csinálni, de ha már elmegyek fodrászhoz, nem akarok otthon pepecselni vele.

Ez a frizura fésülhető, igazítható később is. Miért? Mert megtanulták rendesen a hajvágást és nem kezdő szinten. A minőséget mindenhol meg kell fizetni.


Aki azt szeretné, hogy csak rövidebb legyen a haja, nem biztos, hogy a Bio hajfodrászatba kéne mennie. Levágják, de semmi formája nincs. Fantáziátlan. Pedig én nem vagyok már fiatal, de a frizurámra igényes voltam mindig.


Összegezve: soha többet nem megyek Bio Hajvágószalonba. Szalon????? Nevetséges!

2011. nov. 28. 14:31

Sziasztok!

Végzős hallgatóként a szakdolgozatomat készítem marketing témában, és ehhez végzek egy felmérést a BioHair szalonokkal kapcsolatban. Hálás lennék, ha válaszolna néhány rövid kérdésemre.

A kérdőív kitöltése önkéntes.

Üdvözlettel:

Tamás


[link]

2011. jún. 29. 19:02

Sziasztok!

Én a Mester utcai üzletben jártam néhányszor és vegyesek a tapasztalataim. Nagyon jó a koncepció, hogy gyors, nem kell bejelentkezni és csak azt kapom amit kérek. De azt hogy az ott dolgozó 5 fodrászból kihez kerülök azt nem én választom. Aki legutóbb vágta a hajamat, éppen nem végzett jó munkát. Az még hagyján, hogy a végeredmény alig hasonlított a fotóra amit vittem, centikkel hosszabb maradt pedig konkrétan megmutattam meddig vágja. Mikor a végén megkérdezte hogy tetszik és szóvá tettem hogy hosszú, affektálva visszakérdezett, hogy "most kezdjük elölről"? Hát erre mit mondjak...

Ja és egyszer voltam beszáríttatni a hajam, a biohajlakk nagyon trendi, de semmit nem tart.

Szóval jó a szalon ha csak hajat vágatni akarsz és szerencséd van az éppen felszabaduló fodrásszal.

2011. máj. 16. 21:23

Sziasztok!Hetek óta próbálom rászánni magam ,hogy elmenjek egy ilyen szalonba ,de ma végre megtettem és nagyon nagyon örülök neki ,mert a hajam gyönyörű lett!!!Hosszú hajam van ,még mindig- miután elmentem is csak szebb:))))))A fodrászt akinél voltam Kelemen Ágnesnek hívják ,kedves ,türelemes és nem csak meghallgatott hanem pontosan azt csinálta amit kértem.A recepciós hölgy is nagyon segítőkész volt és a hajmosó lány úgy fésülte ki a hajam ,hogy meg se éreztem nem húzta nem tépte.Csak ajánlani tudom mindenkinek a Rákóczi úti szalont , én elég bizalmatlan ember vagyok ,de ez egy kellemes csalódás volt.Beatrix

2010. aug. 31. 14:51

Köszi :)


Ma voltam a XI. kerületiben. Tényleg jó, ezentúl is oda fogok járni. Kár, hogy olyan drágák a samponok, beneveznék egy sampon+balzsamra :D

7. ceci
2010. aug. 31. 13:53
Én a Jászain voltam,egy kicsit kellett csak várni,de ez belefért,tényleg ügyesen vágnak,meg vagyok elégedve velük:)))
6. Szelavi (válaszként erre: 5. - 3312f98057)
2010. aug. 30. 13:27
Köszi a választ!! :)
5. 3312f98057 (válaszként erre: 2. - Szelavi)
2010. aug. 30. 13:15

Szia!

Én már voltam az Urániánál lévőben is, meg a Sugárnál (Örs vezér tér) is. Szerintem jó fodrászat. A legjobb benne az, hogy nem kell várni, bejelentkezni és olcsó. Én a hosszú hajamat vágattam le ott vállig érőre és kivasaltattam, ez került 2.200 ft-ba. Szóval, nem pénz. És jól megcsinálták. Kultúrált a környezet is, ráadásul ösztönöznek is, ha 4x elmész vágatni, utána ajándék fejmasszázst kapsz. Érdemes kipróbálni :)

2010. aug. 30. 13:12
Olcsónak és nívósnak tűnik...
2010. aug. 30. 13:05
Ez engem is érdekelne. Egyre több nyílik.
2010. aug. 30. 13:02

Sziasztok!

Volt már valaki egy ilyen üzletben? Tényleg "más", mint a többi fodrászat?

2010. aug. 30. 13:02
BioHair Hajvágószalon

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook