Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Biocom 15 napos tisztító kúra fórum

Biocom 15 napos tisztító kúra (beszélgetés)

12. michelle.r (válaszként erre: 10. - K-né Zsóka)
ápr. 25. 13:25

Igen, valószínű. Már csak azért is, mert az ember - nyilván nem mindenki - ha már pénzt ad bármiért, igyekszik úgy tenni, viselkedni, hogy ne folyóba dobott pénz legyen.

Nem véletlenül a kedvencem Dispenza, A placebo te magad légy c. könyve. 🙃

11. 55Judit (válaszként erre: 10. - K-né Zsóka)
ápr. 25. 12:03
Ha belegondolunk, simán lehet fogyni azon az étrenden amit a fogyást segítő szerek mellé ajánlanak. Esetleg arra jók, hogy amiben van étvágycsökkentő gyógynövény, az valóban csökkenti az étvágyat, viszont ha ahelyett több fehérjét eszünk és kevesebb szénhidrátot - csak egy kicsivel - máris elérjük azt sz étvágycsökkentő hatást és ettünk is, has telik vele. Míg a bogyó inkább csak drága, egy kis hatással.
10. K-né Zsóka (válaszként erre: 9. - Michelle.r)
ápr. 25. 11:43
Van ezekben egy icipici placebo is. A barátnőm lánya 17 éves, és egy ideje kérlelte az édesanyját, hogy vegyen meg neki valami csodaszert, mert ő fogyni szeretne. A barátnőm végül ráállt, de kikötötte, hogy csak akkor veszi meg, ha a lány betartja a mellékelt étrendet. És fogyott a kislány 3 hónap alatt 11 kg-ot úgy, hogy a barátnőm egy szem gyógyszert nem adott neki, helyette vitaminokat adott, csak a kislány ezt nem tudta.
9. michelle.r (válaszként erre: 8. - 55Judit)
ápr. 25. 11:18

Igen, pont ez a lényeg, amit írsz. Életmódváltás, folyamatos karbantartás. Nekem nem volt hasmenésem ettől a tisztítókúrától. Ami jó az elején, hogy beindítson folyamatokat, de nem lehet hosszú távon elintézni azzal, hogy beveszek ezt-azt, és mindent megtettem. Szerintem szükség van a táplálék kiegészítőkre, mert ezek a zöldségek, gyümölcsök, bármilyen étel messze nem az, ami a gyerekkoromban volt.

Több embert ismerek, aki csak attól lefogyott, hogy nem evett cukrot, lisztet, és időablakban étkezett. Legutóbb pl. az egyik haverom, akit egy éve nem láttam személyesen. 38 kilót fogyott így, ahogy leírtam.

8. 55Judit (válaszként erre: 1. - Csakanya)
ápr. 25. 10:41

Az előttem szólókkal egyet kell értsek. Sajnos nem mástól tudom hanem tapasztalatból hogy igazuk van.

Nem lebeszélni akarlak, szó sincs róla, próbáljad ha erre érzed a késztetést, de szerintem is az életmódváltás a helyes út amit én is folytatok néhány éve. Azzal jár hogy folyamatosan figyelem az újabb lehetőségeket, mivel tudnék még jobban segíteni az egészségem megtartásán.

Kiegészítőket is szedek, de csak olyanokat amire tényleg szükségem van hosszútávon és találok róluk tudományos referenciákat is mert nekem a forgalmazó által írt reklám kevés.

A 70 évemhez nálam is hozzátartozik a szervezetem folyamatos tisztítása, (se hasmenés, se más brutál dolog) mert önerőből a szervezetnek ez egyre lassabban megy. A következményeit pedig mind ismerjük szerintem.

csak azért írtam le hogy ilyenben is gondolkozzál, aztán a választáshoz sok sikert kívánok és jó egészséget! Minimum mint nekem van! 😉

7. michelle.r (válaszként erre: 5. - Violet18)
ápr. 25. 10:37

Ez pontosan így van. Nem is értem, mi nem világos rengeteg embernek, hogy a dolgok addig működnek, amíg csinálják. Aztán tele hányják a netet a negatív véleményükkel.

Lakatos Péter pl. nem ad visszavásárlási garanciát a programára, és szerintem neki van igaza. Aki a programot tényleg végig csinálja, beleteszi az energiát, annak működik .

6. michelle.r (válaszként erre: 1. - Csakanya)
ápr. 25. 10:35

Szerintem jó, minden évben kétszer végig csinálom. Szintén a Biocomtól/Ökonettől veszem a KetoGreent, amit egész évben iszom.

A Regenor nem fogyasztószer, az csak egy mellékhatás. De fogyni akkor fogsz, ha betartod a mellé ajánlott étrendet. Ami egyébként elég betarthatónak tűnik.

5. Violet18 (válaszként erre: 1. - Csakanya)
ápr. 25. 10:07
Biocom, regenor es még 100 másik ilyen fantasztikus program van a vilagon. 1 ami fontos, abban a pillanatban h abbahagyod az életmódváltást és visszatérsz a régi életedhez minden visszajön. Mindegy milyen csodabogyót szedsz mellé
ápr. 25. 08:45

Sok nagy kapszula, folyamatos hasmenés, ablakon kidobott 20ezer ft.

Nem folytattam.

3. csakanya (válaszként erre: 2. - 55Judit)
ápr. 24. 21:05
Köszönöm, hogy írtál! Sajnos én sem találok tapasztalatokat vagy véleményeket a neten. Ezért gondoltam, hogy hátha találok itt valakit. :-)
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Csakanya)
ápr. 24. 20:00

Én nem, csak utána néztem mi lehet ez. Véleményt sehol nem találtam, de az olvasottak alapján nem lehet rossz. Ezt ne vedd készpénznek, csak ezt gondolom. :)

Én már leszoktam a kúrákról, rájöttem a szervezetem tisztítása, feltöltése folyamatos kell hogy legyen. Mióta ezt csinálom, az egészségem rendben van, pedig nem vagyok már fiatal.

Neked sok sikert kívánok és jó egészséget! Váljon be!

ápr. 24. 19:39
Sziasztok! Csinálta már valaki a Biocom 15-Day Body Cleanse and Detox Kit tisztító kúráját? Milyen tapasztalataitok vannak? Én 3 napja kezdtem, utána a Regenorral szeretném folytatni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook