Bika férfiak! Mivel lehet levenni Benneteket a lábatokról? (beszélgetés)
Az én férjem Bika 16 évesen ismertem meg, és már 20 éve együtt vagyunk, imádom és Ő is imád engem.
Számára a család és a családi béke a leg fontosabb, tiszteletben tartja az én életemet is azaz nem birtokol, nem kell elszámolnom az időmmel.
Örülök, hogy Ő van mellettem!
Egyébként én mérleg vagyok!
Azt hiszem, hogy te még nem találkoztál igazi bika pasival! :-)))
Mert szerintem ennek pont szöges ellentéte...
Szerintem a 2-ik szamu hozzaszolas stimmel !
Azonkivul nagyon csaladcentrikus , nagyon tud szeretni , rendkivul kedves , johumoru.
Viszont a bika-ferfi elvarja hogy , a nö NÖ legyen.Hazassagban , kapcsolatban a bika hordja a "nadragot!"
Az 1-sö es az utolso szo mindeg az öve ! Ha egy bika elhatarozta magat barmire pl hogy Teged megszerez ! ? AZ EL VAN HATAROZVA !
Kar vele vitatkozni , gyözködni mert az elhatarozasat semmi es senki meg nem dönti.
Én nem hiszek benne, de 1-2 esetben tényleg tipikusan igaz az, amit 1-1 jegyről írnak.
Egyébként meg unatkozom és legalább van miről/kikkel beszélgetni. X-D
Nem vagyok horoszpókos egyébként. Csak kedvem támadt csatlakozni. :-))))
Hát, minekünk csak annyi mennyiségű pasink volt, hogy követni tudtuk, hogy mindenkire illik a csillagjegye :DDDDDDDDDDDDDD
Nézd. Akárkivel sodort össze az élet eddig, mindenkire jellemző volt a jegye, és a többi jegy nem, hát nem furcsa?
Igen, ezt én is megtapasztaltam, hogy volt, amikor magától választott, nekem a többivel van a probléma.
Engem ne soroljon a barátai és a sport közé, és én NEM fogadom el. Legyen neki más, ne csak én, igen....de elméleti szinten akkor is legyen a kedvese a legfontosabb, csak úgy, elméletileg. DE NEKI EZ SEM MENT:(((
:))))))) Igen :))) A bika és a halak össze is illenek :)
Az első kedvesem Halak férfi volt, azt mondta, még soha nem szerette így senki. És remek volt minden, csak vége lett, mert fiatalka voltam :)
Az én párom meg pont Vízöntő és NAGYON SZERETEM. :-)
Ő legalább nem hagyja rám a hülyeséget, kijavít. De viszont ez fordítva is igaz.
És eddig működik tökéletesen. :-)))
Hm....
A halak nagyon érzékeny, és a biztonságot és érzelmeket, lelki mélységeket egy bika maximálisan megadná :)
Na ez igaz.
A bikának első a szerelme, a kedvese, nincs nála fontosabb, előrébb valóbb.
Amit a párja mond, az szent és sérthetetlen.
Én is ilyen vagyok, de NEM VAGYOK PAPUCS nő.
Egyszerűen ilyen vagyok. Mindent megteszek, hogy éreztessem a komolyságát annak, amit érzek és akarok.
De nem lennék papucs feleség!!
Most szakítok egy vízöntővel, mert nem én vagyok neki a legfontosabb, csak az EGYIK legfontosabb. Ez így nekem nem jó, nem biztonságos, nem abszolút történt az, amit AKARTAM.
"kevesen tűrik a kisajátítást és birtoklást"
Szerintem ez teljesen korrekt. Tapasztalataim szerint a Bika tényleg tűri. Ezt értettem például az alatt, hogy papucs. Meg hogy nagyon könnyen tudja befolyásolni a párja. Amit mondd, az neki szent, még akkor is, ha bődületes nagy ökörség. :-S
:D Én is ilyen vagyok ám. És nem igazán tudják tolerálni. Nehéz egy bikától "megszabadulni" is :)
Mi a csillagjegyed? Mert kevesen tűrik a kisajátítást és birtoklást, talán csak a bikák és a rákok...
További ajánlott fórumok:
- Tillinek és Tutunak! Várunk vissza benneteket Lányok!
- Van még valami, ami motivál benneteket az életben ?
- Akik elvesztették a lakásukat, házukat, autójukat mert nem tudták fizetni várlak benneteket!
- Mi motivált benneteket, hogy sikerüljön fogyni?
- Zavar-e benneteket, ha rájöttök hódolótok/udvarlótok a barátnőtöknél is bepróbálkozott?
- A párotoknak hogyan és mivel sikerült levenni a lábatokról?