Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)
Melyik kedvenc sport.
3: röpplabdáztam, úsztam, és body buildingeztem. Ilyen sorrendben csináltam őket, de a legkedvesebb mégis a body building volt. Nem összetévesztendő a fittnesszel! Ég és föld!
engem is idegesítenek a reklámok. egy-egy reklámblokk olyan hosszú, hogy néha el is felejtem hogy mit kezdtem el nézni...
ezért aztán nem is nézem sokat a tévét, amelyik sorozat v. film érdekel azt letöltöm az internetről, vagy megnézem a moziban, hírekről is a neten tájékozódóm.
Ja, mondjuk elég idegesítőek a reklámok!!!Amúgy ti mennyit fizettek havonta UPC-en? mert mi azért mondtuk le, mert 6000-et kellett fizetnünk a végén (4, és amikor megcsinálták a kábelt, átváltottunk, mert ott 4000 Ft-ot kell fizetni, és azért jobb, mert benne van az én kedvenc csatornám (Romantica), és apukám kedvenc csatornája(Sport1-2), amiért nem kellett külön fizetni. És amikor mondtuk a UPC-nak, hogy lemondjuk, akkor kezdték mondani, hogy ők még kedvezményt is adnak, és hogy havonta 2000-et kell fizetni.Érdekes módon előtte elfogadták a 6000-et.
Na, mindegy végülis nem akarom bántani őket,mert egyrészt jó volt addig, másrészt a kábeltévének is vannak hibái, ugyanis nem mindig tökéletes,néha csak úgy elmegy a képernyő, meg múltkor közelnükbe csapott a villám, és 2 napig hangyás volt a kép, utána javították meg.
De még mingig nincsenek benne reklámok! :). Nah mert azokkal ki lehet kergetni a világból, persze a hírek után közbetlenül (mert evvel elsősorban)
Igen, viccesen kötözködtem, nem azé' hogy tényleg belédkössek! :D.
Mi is UPCsek vagyunk... máshova költözött a TV Paprika, de van :).
HBO-t én is szerettem (amikor még előfizettük), de mostanában mintha kicsit elromlott volna.Egyre több régi filmeket vetítenek, amit már az Rtl Klubbon, vagy a tv2-ön leadtak már többször.Vagy csak én érzem így?Mondjuk abból szempontból jó, hogy nincsenek reklámok,hírek.
Mint írtam már,sajnos ennyi választ tudtam megadni.A CNN-t abszolút nem szoktam nézni,a TV paprika meg nem olyan régi adó, még eléggé új, azt hiszem 1-2 éves.Mondjuk, amikor UPC-re előfizetünk, akkor néha-néha belenéztem, de mostmár nem tudom nézni, mert kábeltévénk van.
Nah kötözködjünk! ;) Discovery? CNN? Deco? TV paprika? Naszóval a kedvencek nincsenek fent. De persze HBO az amit el bírok viselni a legjobban az említettek közül :) - nincsenek hírek rajta, és bugyuta sorozatok, beszélgetős műsorok.
A CNN az kivétel a sorban, mert valahogy a külföld hírei jobban lekötnek, mint a politikai acsar itthon.
Én is kekeckednék. Ami az én kedvencem, az nem magyar, de egyre gyakrabban feliratozzák magyarul. Na ilyenkor mi van?
Amúgy BBC Prime.
kedvenc MAGYAR Tv-d...
Mármint magyarul beszélő? Avagy magyarok által működtetett? Csak a kekeckedés miatt ;). Na jólvan, gondolom a magyarul beszélőkre gondoltál, mert pl az NG sem, a CN sem magyar... Csak magyarul beszél :).
Ezúton lejelentem hogy az Echo tv a kedvencem, még csak nemrég indult, így bele fér a valami másba. Sokkal objektívebb mint a hir tv, és nagyon jó interjuk vannak rajta.
Ez nem reklám csak nekem tetszik.
No jólvan :DDDDD
Akkó úgy mondom, hogy külső behatás nélkül (vagy nagyon kevéssel - némi telefonos segítségkérés) oldok meg mindent a gépen, géppel kapcsolatban :).
Persze nem vagyok programozó, azt aztán lehetne tanítani, semmi nem maradna meg...
Noh, hardverbuzi énsenem vagyok és jobban szeretem nem szétszedni, de ha a rendszergazdimra várok, akkor még mindig nem lenne a tavaly áprilisban behalt egy hónapos DVD író kivéve a gépből, nemhogy megjavíttatva és visszatéve. Igaz a gépet telepítette fel teljesen, de ettől sem esem kétségbe, ha valamit le/fel kell tenni, vagy rendszert újrahúzni. :)
Szerintem kb azt jelenti, jót pöttyöztél. :))
Olyan nincs is, hogy valaki mindenhez ért a géppel kapcsolatban. Nincs ember, aki mindent tud, ez olyan hatalmas terület.
Én pl inkább szopftveres beállítottságú vagyok, lévén helpdeskesként dolgoztam, ahhoz kellett érteni. Speedz meg inkább programozó lélek. :)
Egyikünk sem igazán hardverbuzi.
számítógép felhasználás...
kihagytuk, hogy nagyon értek hozzá :D. Szétszedem, telepítek, összerakom, programot felhasználok grafikusi szinten... naszóval, akkor jót pontoztam be? :))).
(csak html-t nem tok programozni, de az nem is grafikusi feladat, az már webgrafikus :))
Nahát kérem, én pontosan azért nem azt jelöltem meg, mert nekem a munkám a hobbim nagyrészt. Tehát gép előtt egész nap, persze a pénz is motivál, meg grafikus (és fotós) lévén ugye mi mással dolgozhatnék / szórakozhatnék, mint a számítógép.
Sport... jaj, ahogy marad időm, de kutya, macska, munka, háztartás mellett nem igen tehetem azt, amit szeretnék, nomeg aztán a párommal szeretném, aki meg most nincs mellettem. Szóval kedvenc sport kilőve! :(.
De ha azt veszem a kuty-séta is sport, legalább napi 1 óra séta :-)))
De amúgy a számítógépezés az ami minden nap ott van és közel és csinálom.
Különben értem én a bajt, hogy fogyi oldalon nem sportolnak az emberek.
Lehet sportolnak, de kényszerből, tehát máris nem kellemes időtöltés... ugye.
Hát ez az, sajna pont tegnap kellett rájönnünk, hogy ha megvettük a házat még egy festésre se nagyon fog telni, hát még egy kádcserére, burkolatcserére.
De nagyon elkanyarodtunk a témától, levonva a következtetést a szavazásokból, örülök, hogy a higiénia felé hajlik a többség.
Zazuka, hidd el, az sem mindig jó.
Filléres, gagyi alapanyagokból, tesséklássék módon megcsinálnak néha konyhát, fürdőszobát az eladás előtt, de nem jársz vele jobban. Az árat sokkal többel emelik, mint amennyibe került. Ráadásul általában ronda is. Jó az neked?
Inkább vedd meg lepusztultan és csináld meg olyanra, ami neked tetszik.
Pont benne járunk most a háznézősdiben, és tökre ki vagyok akadva, hogy milyen házakat árulnak horror összegért.
Engem nem érdekelne, hogy milyen a padló, vagy milyenek a falak, de hogy a WC és fürdőszoba, vagy konyha úgy néz ki, hogy hányni nem lenne benne kedvem, nemhogy enni, tisztálkodni!
Meg is beszéltük a drágámmal, hogy ha valaki el akar adni egy házat, lakást, akkor ugyan szánjon rá egy bizonyos összeget, hogy a fürdit, WC-t, esetleg konyhát rendbe tegye - nem kéne hónapokat, éveket várni az eladással, azonnal túl tudna adni rajta.
Na, ezt azért írtam, mert van olyan szavazás, hogy melyik helyiséggel kezdenéd a felújítást, és bizony a nagy részünk a fürdi-WC-re nyomott.