Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)
:))))
Persze, hogy hallottam.
Átviszem a gondolatomat:
"Most kimegyek a konyhába, és nem verem be a fejemet amikor keresem a cuccokat a szekrénybe...utána mégsem a konyhában...inkább kimegyek a kávégéphez"
:)))
Kávézni akarok egy ideje!!!!!!
Te, hallottál arról, hogy ez a gondolatátvitel tényleg működik?
Gyakoroljuk már!
A hidegháborúban, Szovjetunióban lévő kémek gondolat átvitellel küldék az infót Amerikába az ottaniaknak és működött!!!! Na, akkor nekünk is, nem?
Te inkább gondolj most a capuccinomra ok?
Ha fáj a hátad, tessék pihenni ;)
Ki az a 19 ember, aki bejelentkezés nélkül van itt?
Egyébként nem, inkább arra gondoltam, hogy fáj a hátam, le kéne feküdni nyújtózni, csak marasztal ez a beszélgetés. :)
Köszi szívem :DDD
Honnan veszed, hogy már nem tudom? :P:P
Persze...
De fogadjunk hogy megy a láthatatlanság...és a gondolatolvasás is.
Fogadjunk, hogy tudom ki az a 19 ember aki bejelentkezés nélkül van itt...és fogadjunk hogy nincs sejtésed arról, hogy éppen mögötted állok :P
Amúgy a gondolatolvasás is simán megy, most tuti arra gondolsz, hogy mit kéne kivenned a hűtőből...
:)
Vak vagyok vagymi... szét vagyok már csúszva így csütörtök délután... :(.
Olyan luk nem lesz, hogy nem akarok ilyen mizéket kapni? :D
Ott van hogy cserepes virág...
nem látni? :D
Én arra szavaztam :))))
Nem feltétlenül kötéllel ugrásra gondoltam, pl. vitorlással vagy kisrepülővel, bármivel, akár sárkányrepülővel, ahol érzed a levegő igazi fuvallatát.
Ne tudd meg milyen tuti jó érzés.
Én repülnék.
Kérek szárnyakat :)))
No de téééleg kimaradt, hogy cserepes virág, meg miegymás :).
Szavazniiii akaroook :D.
Hmmm?
:))))
A mosti új szavazás kiíróját kérdezem (vágott virág stb) (bocs, de nem bírok most emlékezni ki is volt :( ).
Miért nincs ott, hogy cserepes virág, vagy nem szeretem, ha megemlékeznek rólam vagy ilyesmi?
Ez diszkriminációóóó irgum-burgum! Én egyiket senem szeretem, és szeretnék olyan lukat kérni arra a szavazásra, ahol szavazhatok, hogy nem szeretem :-))))))))))))).
Na jó vicceskedtem... de tényleg kimaradtak a passzolok :).
Repültél már? Úgy igazából?
Nem nagy utasszállítóval...
;)
én is ezt választottam... néha nagyon szeretném tudni, hogy a főnököm fejében mi zajlik le, amikor engem okol a saját hibája miatt...
Amúgy valóban emberi kapcsolatokban lehet nem lenne jó, mert csak vitát, féltékenységet, miegymást szítana...