Beszélgessünk a Hoxa portál receptjeiről (beszélgetős fórum)
egyszer egy barátom megkóstoltatta velem a búzakolbászt
háááááát...
EGYSZER megkóstoltam ;-)
Tatárbifsztek hús nélkül? Ááááááááá........
Mit süttök karácsonyra?
Én ma keresgéltem a receptjeim között és találtam 1-2 jó receptet. Majd teszek fel közülük párat.
nekem igy tökéletes:)...inkább nem kisérletezem vele!!!!:D
én hol teszek bele, hol nem (újabban maga a tök édeskésebb nemtom miért, úgyhogy nem szoktam)
szerintem kóstold meg és ha így is ízlik ne tegyél bele :-)
'szti akart lenni ...bocsika!:))
Ezt már én is többször hallottam...bár tegnap nem tettem a cukkinifőzibe;)
Tegyek bele 'szt????
Bocsi, én mindig igy röviditem:))) De látom 'szt már segitett!!!:D
tudod mi a furcsa, hogy az én anyukám mindig is sósra csinálja, de én ettől függetlenül az édes válatozatot alkalmazom:))
Ha visszaemlékszem még az iskolák menzáján is minidig édes volt...és nagyon finom!!!:P
Már régóta figyelem, csak eddig nem mertem rákérdezni... Mi az a tk. liszt? Valahogy nem értem a rövidítést, bocsi.
igen egy csipet kihozhatja az ízeket, ahogy csipet só kell édes kajába is, igazad van
Egyszer mikor itt evett egyik barátnőm borsófőzelék volt.Én nagyon imádom,és ő is úgyhogy jól beszedett.És mikor megkóstolta,csodálkozva kérdezte.hogy anyukád édesre csinálja?Én meg csak néztem,mert nem is gondoltam volna hogy van aki sósra:)
Állítólag egy csipet cukor jobban kihozza az ízeket, de nem lesz édes az étel tőle. Tényleg így van, alkalmazom!
örülök, ha finom lett, jóétvágyat :-))
Megcsináltam este, még csak belenyaltam, mert ugye tk.lisztes, de valami ISTENI lett:)))
Nagyon köszönöm a receptet:)))
Holnap és holnap uátn az lesz az ebédem:)
Namikaaaa:PPP
Puszika
ui: ezt biztos többször fogom csinálni!
mégse..holnap:) Mára más terv kerekedett ki:P
Na ma kipróbálom a cukkinifőzeléket `Szt módra:))
Majd mesélek!;)
Nagyanyám a világon mindent édesen készített. Mindegy volt, milyen lekvárt-szörpöt bontott fel, az íze ugyanaz volt. Ugyanígy a bableves, borsóleves, vagy a káposztás tészta, túrós tészta, stb.... De tényleg. Cukor cukorral. S mivel nekem édesanyám kicsi koromtól fogva nem élt, hát kénytelen voltam az ő konyháján felnőni. :) Aztán jött a párom az életemben, s kiakadt, hogy mennyire édesen eszek mindent. Egy darabig...., mert mellette valahogy észrevétlen le is szoktam róla. Ma már nekem is elképzelhetetlen nagyon sok minden édesen, amit régebben nagyon is úgy ettem. :)
Amúgy én se hallottam még édes tökfőziről:O
Nekem a sóskám,zöldborsóm édes max, a többit sósan készitem:))
Nagyon sokan édesre csinálják a főzelékeket, nekem is furcsa. Lencsét, babot, zöldbabot, zöldborsót sem édesítem, csak a paradicsomos káposztát és a sóskát. Másnak biztos ez az elképzelhetetlen :-))
Cukor? Hmm... én azt hittem, elírás.. Van, aki cukrosan csinálja? Én tökféle főzelékekbe sose rakok. Node, ízlések és pofonok. :)
Na közben láttam, hogy feltetted a tökfőzidet:)
Köszike!
És akkor teljesen ugyan igy csináljam csak cukkinivel?
Köszike mégegyszer!
Csók:D
megnézem, ha az enyém más, akkor felrakom, ok?
Leirod nekem pontosan hogy csinálod, vagy az jó amit itt találtam fennt az oldalon??
egy másik tipp: én lecsós alappal szoktam csinálni a tökfőzeléket és egyáltalán nem teszek bele cukrot vagy édesítőt
További ajánlott fórumok: