Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Beszélgessünk a Hoxa portál receptjeiről fórum

Beszélgessünk a Hoxa portál receptjeiről (beszélgetős fórum)


187. gpetra
2007. febr. 2. 10:35
Igazán nincs mit :)
186. anduca (válaszként erre: 184. - Gpetra)
2007. febr. 2. 10:28
Jé, tényleg :) Köszi.
185. tinendo (válaszként erre: 184. - Gpetra)
2007. febr. 1. 16:14

Erre nem is gondoltam. :))

Ha abban is jó, akkor lehet,h. megpróbálkozom a közeljövőben.

184. gpetra
2007. febr. 1. 16:12
Miért nem vesztek legalább papírkapszlit, abban ugyanolyan jól megsül.
183. anduca (válaszként erre: 182. - Tinendo)
2007. febr. 1. 16:09

Szivesen, nincs mit :)

Nekem is ez a problémám :)

182. tinendo (válaszként erre: 181. - Anduca)
2007. febr. 1. 15:49

Köszi a receptet, jól hangzik, de sajna nincs muffin formám.

Azt hiszem, előbb avgy utóbb be kellene szereznem egyet. :))

181. anduca (válaszként erre: 180. - Tinendo)
2007. febr. 1. 15:02

Szia!

Itt, a receptek között találtam, nem tudom, hogy ilyenre gondoltál-e...:


Túrós-csokis muffin:


15 dkg margarin

30 dkg cukor

2 csomag vaníliás cukor

1 citrom reszelt héja

4 tojás

2,5 dl tejföl

50 dkg rétesliszt

1 csomag sütőpor

20 dkg villával áttört túró

csipet só

5 dkg csoki apró darabokra törve

+ csoki a mázhoz (kb. 10 dkg)


Elkészítés: A margarint habosra keverjük a cukorral, vaníliás cukorral, citromhéjjal, tojássárgákkal, tejföllel, túróval. A lisztbe keverjük a sütőport, beletörjük vagy belereszeljük a csokit. A tojásfehérjéket habbá verjük, beleforgatjuk a masszába. Végül a lisztes keveréket is belekeverjük. Muffinformákba kanalazzuk. Előmelegített sütőbe tesszük, közepes lángon kb. 25 perc alatt megsütjük. Amikor kicsit kihűlt, csokimázzal bevonjuk.

180. tinendo
2007. febr. 1. 14:48

Sziasztok!

Van vkinek valamilyen könnyen elkészíthető sütireceptje, amihez tejföl és túró kell?

179. Venes
2007. jan. 26. 08:49

Van olyan aki már megcsinálta az ,,Adri csokis sütije" című receptet?

Kíváncsi lennék, mert teljesen saját recept...:)

178. Mókica (válaszként erre: 177. - Gpetra)
2007. jan. 25. 22:16
;-))))))
177. gpetra
2007. jan. 25. 20:09
Na most már mindent tudok, nem csak a krémes intelligens :)))
176. Mókica (válaszként erre: 174. - Mókica)
2007. jan. 25. 20:09

Tenyleg 20perc utan megneztem..hm...most aztan passz...magam se tudom mit csinaltam:( :DDD


Hallgass Bercsire:DDD

175. f772199837 (válaszként erre: 173. - 'szti)
2007. jan. 25. 20:09

Nagyon gyorsan össze lehet ütni, kb 5 perc, és már teheted sütőbe. :)

Sütni én úgy szoktam, hogy először meleg sütőben, kis idő múlva leveszem közepes lángra.

174. Mókica (válaszként erre: 167. - 'szti)
2007. jan. 25. 20:06

Hello:D


1 orat sutottm ahogy irja a recept, es utana megneztem...sajna meg puhika volt, es ekkor tettem ra foliat:D


Sok sikert!

173. 'szti (válaszként erre: 172. - F772199837)
2007. jan. 25. 20:00
hurrá, ez kell nekem! macerás sütikhez béna vagyok :-)))))
172. f772199837 (válaszként erre: 171. - 'szti)
2007. jan. 25. 19:59
nem először sütöttem már, nagyon egyszerű megcsinálni, ezért szeretem :)) és igen, szuperintelligens lett :))
171. 'szti (válaszként erre: 170. - F772199837)
2007. jan. 25. 19:55
és olyan intelligens lett, amilyet vártál? ;-)
2007. jan. 25. 19:53
Éppen tegnap sütöttem intelligens krémest, én úgy csináltam, mint a piskótánál: beleszúrtam vmit, és ha már nem ragadt, akkor készen van. :) ebből adódik, hogy ki is nyitottam a sütőajtót egy kicsit :))
169. 93a74b44ea (válaszként erre: 168. - Gpetra)
2007. jan. 25. 19:50
Azt a krémesnek kell tudnia, biztos azért intelligens!!:)
168. gpetra (válaszként erre: 167. - 'szti)
2007. jan. 25. 19:49
Ez engem is érdekelne :) És az is, hogy sütők esetében mit nevezünk takaráknak? (nem vagyok régi motoros a sütés-főzésben)? Ja és még valami, honnan tdom, hogy kész van az intelligens krémesem?
167. 'szti
2007. jan. 25. 13:05

Mókicaaaaaaaaaaaaa

Intelligens krémes ügyben kérdeznék: azt írod, hogy nem szabad kinyitni a sütőajtót közben.

Aztán azt, hogy te letakartad fóliával, mert 20 perc után színt kapott. Azt hogy a manóba csináltad ajtónyitás nélkül?

2007. jan. 24. 10:30
anyááááááám, ez a fasírt recept...
165. spatifillum (válaszként erre: 164. - Spatifillum)
2007. jan. 23. 21:44

Bocs, indiszponált vagyok:(


Hideg vízzel öblítem le.

2007. jan. 23. 21:42

Talán benéz ide szaabina és mbriguc.

A zabpelyhet egy ideig tűrték és ették a lányaim.Nekem ízlett.

Ahogy én készítettem: 1-1,5 dl zabpelyhet felfőztem, hideg tejjel leöblítettem (nem bírom azt a "schleim"-ot rajta), belekevertem 1 doboz gyümölcsjoghurtot, 1 cs. vaníliáscukrot, kevés cukrot és gyümölcsöket.Almával nem szeretem, a legjobb eperrel, barackkal, banánnal.

163. anita72
2007. jan. 23. 15:23
A fogyi lepénybe csak parmezán sajt jó?
162. tinendo (válaszként erre: 161. - 'szti)
2007. jan. 21. 16:42
van 1-2 Stahl receptem már, csak nem tudom,h. kinek mi van meg
161. 'szti (válaszként erre: 159. - Tinendo)
2007. jan. 21. 16:10
ha mégse lesznek meg a receptek, a neten könnyű megtalálni stahlt és nála budayt
160. tinendo
2007. jan. 21. 15:29

Feltettem egy sütis receptet Banános- csokis szelet.

Ettem belőle és isteni. Csokimázzal, de anélkül is.

Elkészíteni is nagyon egyszerű

Kiváncsi vagyok a véleményetekre.

159. tinendo (válaszként erre: 158. - Gpetra)
2007. jan. 16. 12:20

Jaj, remélem nem törölted ki.

Megköszönném, ha megkeresnéd és elküldenéd email-be.

Köszi előre is! :))

158. gpetra (válaszként erre: 157. - Tinendo)
2007. jan. 16. 11:46
Nekem megvan az összes Stahl, legalábbis egy része biztosan. Elő kell keresnem, lehet, hogy kitöröltem.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook