Koronavírus fórum (beszélgetés)
benned is nagyon sok vakcina van, azért tudsz itt baromságokat irogatni.... tiszta röhej. Értjük, be vagy fosva. De nem kötelező oltatni, nem oltattál ennyi.
el bírod fogadni, hogy más meg oltatott és annyi? érdekes, itt akik oltattunk, nem hozzuk a számtalan publikációt, stb, hogy az oltatlanok közt épp hogy terjed midenféle variáns. pedig hozhatnánk. El bírja azt olvasni midnenk. oltattunk, egyenlőre szabad választás, én tök elfogadom, hogy te nem oltatsz. orvos ismerőseim kicsit mérgeesebbek rátok, de ők is elfogadják. amíg nem kötelző mint más oltások ez van. aműgy meg szépen átmegy midnenkin, és annyi. lecseng mint más kroonavirusok. így kicsit hosszabban, de ez van.
örülj a privát üzeneteidnek, és nem írkált a baromságokat.
Most épp két hete a tengerparton “savanyodok” a párommal,de köszi ezt a részletes jellemrajzot.
Mivel gyerekkorom óta hipochonder vagyok,akkor lennék beszari,ha rohantam volna,ahogy hozzá lehet jutni az oltáshoz,
Ó rájöttem,igazatok van,mea culpa.
Az oltás csak jót tesz,már szégyellem magam,hogy kételkedtem.A gyógyszergyárak mindig és mindenkor a javunkat akarják,az az érdekük,hogy minden betegség megszűnjön a földön.
Müller Cecília is mgmondta még tavasszal:nem gondolkodni kell,hanem oltatni.
A gondolkodás,kételkedés,információ keresés káros az egészségre.Le is szokom róla,és egyből egy Astrát kérek,ha esetleg embóliám lesz utána,az csakis a sok vitamintól lesz,amiket felelőtlenűl szedek.Vagy rászokok a cigire addig,hogy legyen mire fogni,esetleg gyorsan elhízok,hogy legyen még egy érv.
Hihetetlen,hogy ti mennyire bölcsek vagytok.Szerintem a vakcinától van ez is.Aki megkapja,szent és sérthetetlen lesz.
Igen,felfoghatatlanok neked,azt elhiszem.Te is a koronavírus hosszú távú utóhatásától szenvedsz.Tudod,a kognitív képességek,koncentráció csökkenése is hosszú távú utóhatás.
Ez a fórum az oltáshívők kegyhelye,ez egyértelmű.Gyülekezzetek itt sokáig,osszátok csak meg,hogy még a hajatok is dúsabb mióta megkaptátok ezt a csoda elixírt.
Akik hozzám hasonlóan gondolkodnak,írtak nekem privátban.Ők,érthető okból nem osztják meg a véleményüket ebben a fanatikus,oltást istenként imádó,magába végtelen mennyiségű vakcinát beoltatni kész szupercsapatban.
Az én unokanővérem is embóliában halt meg januárban. Hogy covidos volt-e azt nem tudom, de oltást nem gondolnám, hogy kapott, mert nem tartozott azokba a célcsoportokba, akiket év elején oltottak.
Egyik kolléganőm anyja viszont a covidtól kapott tüdőembóliát tavasszal. Neki szerencséje volt túlélte. Oltást nem kapott.
Ja igen írtam már többször, hogy az én anyám stroke-ot kapott másfél héttel az első adag kínai vakcina után. Nem kizárt, hogy attól volt. Ugyanakkor vele szinte egyidőben volt az utcájukban egy másik stroke-os eset is, aki viszont meghalt. Ő sem kapott oltást.
Akkor most hogy is van ez?!
Mert amúgy eddig nem létezett tüdőembólia ugye? Elárulom, hogy eddig is az egyik vezető halálok volt, de sebaj tudjuk be ezt is az oltásnak.
Engem nem a média befolyásolt, hanem a józan paraszti eszem. Ja, az nincs, mert 2bites vagyok
Szóval aki oltatott az két bites?
De te nem minősítesz senkit, igaz?
Ez csak a véleményed. Nos akkor az enyém pedig az, hogy egy végtelenül besavanyodott, unalmas, beszari nőszemély vagy…..
Nem befolyásolni akarok,csak leírtam egy teljesen logikus gondolatmenetet,és hangsúlyozom,egyelőre -erről még-szabadon dönthetek.
Szintén nem befolyásolás,csak egy aprócska tény,hogy a páromék cégénél egy hatvanas,AZ-val oltott vezető épp most halt meg embóliában.
Persze,tudom,amúgy is meghalt volna,mert ez így működik:az oltást követően bármi bajod van,vagy meghalsz,köze nincs az oltáshoz,de ha Covidos voltál,akármi vajod van és akármikor halsz meg majd utána,azt csak és kizárólag a Covid okozhatta.
A kétbitrs embereket meg nem én befolyásolom,már megtette a fősodorú média,és rohantak is az oltásért.Aki hezitál,aki gondolkodik,nem kétbites.
Akkor ne olvasd el.Egyelőre ezen a fórumon még nincs diktatúra.
Vagy:te se írd le a véleményed,mert nekem nem tetszik.
"bármiféle vegyi anyag ... megtudná ezt a folyamatot akadályozni?"
Igyon sósavat!:D
Még nincs, de rajta vagyok...
Vasutastól:
"Szóval... a genom úgy másolódik, hogy az idegrendszer és a gyomor között ütemesen elektropotenciál különbség fluktuál, és két másolóenzim (rezonátor), egy multidimenzionális kettősszintű kódolású kottából lejátsza a genom énekét, ami a riboszómát megrezegteti, és az abban raktározott fehérjékből konvergencia és interferencia elvén, összerakja az új fehérjeláncot... a vírusoknak is van egy rezonátor enzimje... ami ha megkapja a megfelelő elektroinpulzust, elkezdi kicsomagolni az RNS-st.. és a sajtfalakon kívülről megtudja rezegtetni a riboszómát... Valaki mesélje már el... hogy miből gondolják, hogy bármiféle vegyi anyag ... megtudná ezt a folyamatot akadályozni?!"
Bármelyik poszt alatt, amiben oltásról, vagy covid megbetegedésről van szó.
Igyunk, dohányozzunk, ahogy a csövön kifér!
Falusias küllemű,otthonkás néni bejegyzése:
"Az alkohol, a nikotin biodegradàlja a grafént, ami a spanyolok szerint (az 5G segîtéssel vàltakozó elekromossàg révén betegîtett, oltàs körül màgnesességgel - de nem mindenkinél) a covidot, az oltàsokat, a màgnesességet megszünteti. Az FFP2 maszkokkal is belélegezték a grafént, ami kétoldali tüdőgyulladàst okozott. Tegnap este fél 11-kor bizonyîtottàk be. La Quinta Columma vizsgàlataik.) Se a dohànyosok, se alkeszok nem lettek covid betegek, az oltàs utàn sincsenek panaszaik. Hajléktalanok se betegedtek meg. Olvasni màr valahol biztos lehet róla."
"Aki beoltatja magát is elfogja kapni a vírust, ugyanúgy mint aki nem oltatja be magát, csak a végeredmény különbözik."
Sajnos, ebben is csak reménykedhetünk...
Lolly azt írta, hogy akinek nincs alapbetegsége, az nem kerül....
ami azt sugallja, hogy akinek van az meg kórházba kerül.
Ezért írtam, hogy nekünk van, de nem kerültünk kórházba...
Azért ebben a formában nem állja meg a helyét az írásod, hogy akinek nincs alapbetegsége nem kerül kórházba, mert DE...bekerül sajnos. Sok ismerősöm kapta el a vírust. Olyan emberek akinek erős volt az immunrendszere mégis kórházba került, mert nem kapott levegőt, sőt olyan is volt aki meghalt. Alapbetegséggekkel küzdő, pedig nem került kórházba. Ezt senki nem tudja megmondani mitól alakul így és hogy van ez.
Aki fél a vírustól úgy is beoltatja magát, aki nem, vagy nem bízik a kisérleti vakcinákban az nem fogja. Aki beoltatja magát is elfogja kapni a vírust, ugyanúgy mint aki nem oltatja be magát, csak a végeredmény különbözik.