Koronavírus fórum (beszélgetés)
Ezt én értem, de, a különböző konzultációkra költött pénz helyett, miért nem biztosítottak mindenkinek két alkalmat arra, hogy valamelyik laborban megnézesse az ellenanyag szintjét ingyenesen? Egyszer a második oltás után három héttel, majd hat hónapot követően.
Akkor mindenki el tudná dönteni, hogy kell-e neki harmadik oltás, vagy nem. Illetve szerintem ez segítené annyiból a szakemberek dolgát is, hogy egyes oltások átlagban mennyi ideig védenek.
Szerintem a mi vezetőinknek fogalma sincs arról, hogy melyik vakcinának milyen hatása van.
Itt nálunk nem igen végeztek vizsgálatokat, ha lett volna, akkor nagy csinnadratta közepette invitálták volna az embereket, hogy elvégezhessék, de nem tették, így ők pont, ahogy mi, olvasgatnak valamit és abból összehoznak egy-egy értelmetlen cikket, tájékoztatót, amelyekből semmi nem derül ki.
Ha én készítenék egy kohászati tájékoztatót, akkor pont annyi szakértelem és hitelesség lenne benne, mint ami abban van, amit elénk tolnak, azaz semmi.
Nincs a világon olyan gyógyszer, ami 100 %-ig egyformán hatna mindenkire. Még a passzív immunizálás esetén adott kész ellenanyag is változó eredményeket produkál.
Az emberi szervezet nem olyan, mint a gép...sajnos. Pedig milyen jó lenne.
Pont ezért kellene az ingyenes ellenanyag mérés vagy mi, ami megmutatja, hogy hatékony e az oltás, illetve, ha rendszeresen néznének ilyet és nem azt várnák, hogy beteg lesz e valaki, akkor talán kiderülne, hogy meddig ad védelmet az oltás.
Én astrát kaptam márciusban a másodikat, ami elvileg nem rossz, na de meddig? Ezt honnan fogom megtudni? Vajon a negyedik hullámnál úgy október vége felé lesz még védettségem? Vagy akiket decemberben és januárban oltottak, azoknak?
A kínairól tudjuk, hogy nem jó semmire? Ezt honnan tudjuk vajon? Mennyire biztos ez? Hány embert vizsgáltak?
Vajon a laborok, ahol az emberek kifizetik a kb. 10 ezret, azt nézik amit kell? Tényleg ezt kell nézni?
Hát....nem tudom...
Én arra is gondoltam már, hogy rájöttek a 65 év felettieknél nem működik a kínai vakcinai, de ezt így konkrétan nem mondhatják ki. Kitalálták ezért ezt a harmadik oltást.
Mondjuk én sokkal jobban örülnék annak, ha elmondanák valóban tévedés volt és ne szúrassa meg magát mindenki feleslegesen, akinek van ellenanyag a szervezetében.
Hát persze!
Nehogy már megnézzék, hogy kell e egyáltalán!
Én azt is el tudnám képzelni, hogy a 2 oltással rendelkezők, mehessenek 6 havonta olyan vizsgálatra, ahol megnézik, hogy védettek e még...
Ez megint olyan mint az a mese, mikor a lány vitt ajándékot meg nem is, gyalog is ment meg nem is, volt rajta ruha, meg nem is.
Tegyük fel beadatom magamnak, aztán valami problémát okoz majd. Utána mossák a kezeiket, hogy nem volt kötelező.
Szintén ez a helyzet, ha valaki nem adatja be magának. Az lesz a válasz, ha esetleg meghal, hogy lett volna lehetősége.
A nagynevű virulógusoknak, immunológusoknak, és egyéb nagy koponyáknak akik, ezt a vírust tanulmányozzák nap mint nap, azoknak kellene döntést hozni és konkrétan megmondani, hogy kinek, mennyi idő és milyen oltás után kell harmadik.
Ez a ha akarja beoltathatja magát, megint csak a saját popójuk védelmének érdekében történt.
Egyetértek. Aki szeretné kapja meg a lehetőséget. Sőt azt is el tudom fogadni, hogy az egészségügyi dolgozóknak kötelező lesz.
Ha nagyon muszáj lesz én is adatok majd harmadikat be, de csak ugyanazt, amit kaptam.
Augusztus 1-től, aki szeretné, kaphat 3. oltást.
Ma jelentette be főni...
Mondjuk rohejes verni magad a tajekozottsagra ugy, hogy ilyen egyszeru dolgokkal se vagy kepben.
Az nem tajekozottsag hogy elhisz valaki mindenfele legbolkapott kitalaciot
Hulye vagy, dehogy furnak meg minden szert. Van pl egy tok olcso szteroid amit hasznalnak a kezekesben, mert sokat segit. Es filleres.
Igen azt jelenti. Ha bajod lesz a kormanyhoz fordulhatsz karteritesert.
A kormányok vállalják jogilag,ez azt jelenti, ha bármilyen nyavalyám lesz hosszú távon, akkor fordulhatok a magyar kormányhoz kártérítésért?
A többcsatornás tájékozódás meg nem hiszti.
Egyébként meg logikus, hogy minden szert megfúrnak, ami nem az oltás.Hova lenne a világ, ha valami már ismert, és nem horror árú szer hatásos lenne rá?Vagy esetleg támogatná az immunrendszert abban, hogy leküzdje?
Az égvilágon semmi nem hat erre a vírusra, csak és kizárólag az oltás.
Az ivermectin cividra hato adagban nagyon komoly idegrendszeri mellekhatasokat okoz. Nem egy ket szazalekban, hanem gyakorlatilag alkalmazhatatlan, mert m8ndig. Mennyire karosit,az a kerdes csak.
De ezt is tuti jobban tudjatok azoknal akik teszteltek. Sehol se alkalmazzak emiatt covidra, es arra tenyleg nem vallalja a felelosseget senki
Az oltasokra az engedelyezo kormanyok vallaljak jogilag. Van ra szabalyozas. De biztos jobb hisztizni meg mindig.
A kinait nagyon sok helyen mérték mar kínától független. A 40 es korosztalyban pl még bőven 90%felett van a hatékonysága. Szóval hatékonyabb pl mint az egydózisos janssen.
Mint minden ez se fekete fehér.
Amúgy szerintem ki foggja forrni magát az évek alatt, hogy melyik korosztály milyet, és hányszor kapjon. (Van más oltásnál is, h9hy korosztályonként más vagy máshogx ajánlott)