Bélférges lenne a gyerek? (beszélgetés)
Mondtam hogy mi nem látunk semmit a székletében. Arra alapozza hogy a köldök környékén fáj neki, ennyi.
Nekem is ez a bajom, hogy nem vitaminoról beszélünk...komoly gyógyszerek
Én elvinném más orvoshoz. A bélféregnek nyoma van a székletben, nem lehet csak úgy rámondani valakire, hogy az, ráadásul ezek a gyógyszerek nem veszélytelenek, nem olyan mint a c-vitamin, a májnak is meg kell bírkóznia vele, stb.
Csak indokolt esetben kellene szedni, nem "csak a biztonság kedvéért". Tehát megbizonyosodni, hogy tényleg bélférges-e.
De szabad szemmel is látható, ha igen. A doki mi alapján "döntötte" el, hogy az?
Bélférges lenne a gyerek?
A fiam 5 éves, és kb 3 hete panaszkodik köldök körüli hasfájásól. Más tünet nincs, se fogyás, se székrekedés, se hasmenés, nm viszket a végbél tájéka, és alvás zavara sincs. Rendszeresen van széklete, és nem látunk benn semmit. Viszont sok a gyomorsava
Ma elmentünk a dokihoz, és hozzá se nyúlt a gyerekhez, nem küldte el semmilyen vizsgálatra, nem kért székletmintát, s rávágta bélférges a gyerek, és 2 fajta gyógyszert irt fel neki (decaris, vermox)
S mikor kérdeztem mi van ha nem is férges, azt mondta nem baj, akkor is szedje be
Szerintetek????
További ajánlott fórumok:
- Csak egy Anya? Vagy a gyereknevelés munka lenne?
- Te mit tennél, ha az óvoda nem lenne biztonságos a gyerek számára?
- Ha lenne az oviban webkamera, benéznél, hogy mit csinál a gyereked?
- Mit vennél az egyetlen gyerekednek ha a bankszámládon kb 60 milliód lenne?
- Tanácsra lenne szükségem, a férjem gyereket szeretne, de én még nem.
- Egy szintes vagy két szintes ház lenne a jobb pici gyerekkel/gyerekekkel?