Békés megyei kismamák (beszélgetés)
Soha!
Én úgy voltam vele,hogy inkább szenvedek x órát,mint lebénuljak egy félresikerült tűszúrástól..
Vagy fájjon hetekig a fejem..
Itt a gyulai kórházban nagyrészt azok gyerekeit viszik át a gyerekkórházba,akik epidurállal szültek.. Azoknak a gyerekeknek az Apgarjuk is rosszabb..
Én nagyon nem bírom a fájdalmat. A legkisebb fejfájásnál gyógyszerhez kell,hogy nyúljak,de egyik szülésnél sem kértem. Az elsőnél felajánlották,nem éltem vele, a másodiknál szóba sem került..
Sziasztok!
Én most decemberben szültem Macsárinál.
Nem volt fogadott dokim,de hozzá jártam mindig és pont ő volt ügyeletben. Sőt még egy kis probléma miatt szülés után felkerestem a mobilján és másnapra be is hívott és a lelkemre kötötte,hogy ha gond van hozzá menjek.
A szülésznő is nagyon aranyos volt!
Én 3 éve szültem, de még most is minden egyes pillanatra tisztán emlékszem,
Mint írtam Kiss volt a fogadott, naponta többször ugyan nem, csak egyszer jött, hogy mi van velem. De sok kismamihoz még a fogadott sem jött, nem hogy más :(
Két hetet feküdtem bent, végül ahogy a 40. hétbe léptem beindították a szülést. Először oxitocin, a szülésznő végig mondogatta, úgy sem szülök ma, majd csak pár nap múlva, kicsit mogorva volt. Aztán burokrepesztés, zöld magzatvíz, 6 órát vajúdtam, utána császár lett, rossz volt a baba szívhangja.
A szülésznőt nem sokat láttam, próbált kedves lenni, de nem igazán szimpatizált velem :D
Hát a csecsemősök azok nem odavalók... Mogorvák, nem segítenek, ha kérdezel is valamit akkor is mint a kutyával úgy beszélnek. Első babám volt, szoptatásról gőzöm sem volt, a 3. csecsemős nővér segített. Fiamnak a 4. napra vörös volt a popója, ő mindig szopi közben rottyantott, ők meg szopi előtt tették tisztába :(
De mesélhetnék, volt egy kismamai ő másfél napig vajúdott, mire Suhajda megcsászározta. Biztos csodára várt :(
Ó, szegényke :(
Az a baj, hogy halogatják, ha kell, ha nem :(
Ha belekakil a magzatvízbe sem császároznak, csak beindítják a szülést, burokrepesztés, oxitocin, meg a jóisten tudja még mi. Vagy ő eleve császáros lett volna?
A kisfiam is belekakilt, valószínüleg már az előző nap, szerencsére nem lett semmi baj belőle.
De ez a dolog nem orvos függő.
Az biztos, hogy sokan szülnek nála.
Viszonyítási alapom nem igen van, az elsőt Kissnél szültem... No comment...
Párom nagyon ellenezte, merthogy fiatal, bla-bla-bla... Aztán február 19-én voltunk nála, azóta megváltozott a véleméyne :)
Sziasztok!
Én is Gyulán szülök július végén, de nem Tóth dokinál.
Akkor jól választottam. :)
Bár még ráérünk ezzel, mert most vagyok bő 11 hetes, de már csütörtökön az uh-n megállapította, h vszínű, h kisfiam lesz... :)
Még nem is reméltem, h ilyet megtudok...
Sziasztok!Már nem vagyok kismami ,de szívesen segítek ,ha tudok:)
Tóth doki valóban csupa pozitívummal rendelkezik;)
nagyon jó kezekben vagyn
nagyon jó orvos
sok bnőm szült nála és nagyon elégedettek vele
én szülni nem, de hozzá járok
Én, most Tóth Józsefnél vagyok.
Jókat hallottam róla.