Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Bécsi csokoládés kávé recept

Bécsi csokoládés kávé recept

A Bécsi csokoládés kávé hozzávalói:
70 g étcsokoládé
1 csipet fahéj
1 csipet kardamom
100 g tejszín
350 ml forró kávé
1 ek méz
1 tk cukor


A Bécsi csokoládés kávé elkészítési módja:
Az étcsokoládét alacsony hőmérsékleten folyamatos keverés közben felolvasztjuk. A fahéjat, a kardamomot és 4 cl tejszínt a csokoládéba keverjük. A kávét a mézzel ízesítjük, majd szintén a csokoládéba öntjük, alaposan megkeverjük. A maradék tejszínt a cukorral keményre verjük. A kávét két csészébe öntjük, a tetejükre kerül a felvert tejszín. Végül fahéjjal és kardamommal megszórjuk.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A bécsi csokoládés kávé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook