Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Bécsi bélszín recept

Bécsi bélszín recept

A Bécsi bélszín hozzávalói:
75 dkg vesepecsenye
só, bors
2 evőkanál vaj
1 hagyma
1 sárgarépa
1 póréhagyma
egy fél zeller kockára vágva
1 kanál paradicsom püré
2,5 dl tejföl


A Bécsi bélszín elkészítési módja:
A húst megsózzuk, borsozzuk, a vajat egy edényben megolvasztjuk, a zöldséget beletesszük és a húst rátesszük. Az előmelegített sütőben kb. 45 perc alatt ropogósra sütjük, közben gyakran öntözzük. Ha megsült a hús, kivesszük, melegen tartjuk. A zöldséget felöntjük egy kevés vízzel, hozzáadjuk a paradicsompürét, felfőzzük, majd hozzáöntjük a tejfölt. A húst csak 10 perc elteltével szeleteljük, hogy a leve benne maradjon.

Zöldborsóval tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A bécsi bélszín elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook