Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejfölös-citromos csirkecomb recept

Tejfölös-citromos csirkecomb recept

A Tejfölös-citromos csirkecomb hozzávalói:
4 db csirkecomb
4 dl tejföl
0,5 dl fehérbor
1 db citrom

őrölt bors
szerecsendió
majoranna
kakukkfű


A Tejfölös-citromos csirkecomb elkészítési módja:
A csirkecombokat ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerekkel, és egy kicsit állni hagyjuk, hogy az ízek jól átjárják. 3 dl tejfölt összekeverünk a borral, majd egy tepsibe öntjük. Ezután egymás mellé a tepsibe helyezzük a befűszerezett csirkecombokat, majd a maradék tejfölt a hús tetejére kenjük. A citromot gerezdekre vágjuk és a hús közé tesszük, majd a tepsi tetejét fóliával lefedjük. Előmelegített sütőbe helyezzük, majd közepes hőmérsékleten kb. 1 óra alatt puhára pároljuk. Amikor a hús már kellően megpárolódott, levesszük a fóliát, majd visszatoljuk a sütőbe, és szép pirosra sütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A tejfölös-citromos csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook