Beagle és barátai - örömök, bánatok, mindennapok (beszélgetés)
Szia!
Nálunk is szép idő van, igaz én dolgozom....
Gratula a fogyáshoz, én már csak a szülés után állok neki! :):)
Hogy állsz a kecóval, rend van?
Tegnap Robi befejezte a kennelt, szuper lett, lehet hétvégén jön az ács gyerek a kutyaházat csinálni, feltéve, hogy nem lesz szakadó eső...
Jó sétálást!
Napsütéses jó reggelt!!
Elmondom - bár ez nem a fogyis naplóm - hogy egy hónap stagnálás után újra fogyok:))))
Ma nagy sétát tervezünk a két lököttel:)
Ha ilyen szép idő lesz, akkor folytatnom kell az ásást... De jó lesz:)
Igen lesz de egy, mert ők egy házban laknak. Talán áprilisban az is elkészül...
Ügyes vagy, így tovább! :):)
Jól van, haladok azért... Marci szobájába végre mindent visszapakoltam. A nappali is kész és a fürdőszoba is. A hálószobánk ajtaját lemostam, aztán becsuktam:)) Így nyertem egy kis időt. Mármint a becsukással;)
A konyha brrrrr..... Estig majdcsak végzek.
Új kutyaházak lesznek végül?
akkor szedd össze magad! :):)
Kértem időpontot a győri építésügyi hatóságtól a banyámmal kapcsolatban és megteszem a szükséges és lehetséges lépéseket, nem fogom hagyni, hogy valaki ilyen bután viselkedjen velem és a családommal, elegem van belőle. Ha beigazolódik, amit sejtünk, hogy szabálytalanul épült a háza még le is bontathatjuk, de kártérítést is követelhetünk stb. Szóval most mindent megteszek hogy kellő és hiteles infóhoz jussak.
Napocska nálunk is süt! A jövő héten dolgozom utoljára, de a héten pénteken is szabin leszek, szóval a main kívül már csak 8 nap! Jó is lesz kicsit otthon lenni és készülődni, meg még sehogy sem állunk az átalakítással pont emiatt a hülye nő miatt, szóval ezt is be kell fejezni, de előtte még el is kell kezdeni! :)
Csajok kennelét megcsinálta tegnap a Robi, valamivel kisebb lett, de ez őket nem igazán zavarja, egész nap napoznak, alszanak, csak az esti sétára aktivizálódnak.
Ó, az idióta nő!!!
Örömmel jelenthetem hogy itt is süt a napocska, ennek örömére kiküldtem az ebeket napozni és gyorsan kimostam a plédjeiket, párnáikat. Már azok is kinn lengedeznek a szellőben.
Lassan megy a takarítás, pedig azt ígértem Zozónak hogy estére rend lesz.
Jó reggelt!
Nálunk már süt! :):)
Szegény kutyik, de akármennyire is közhely, ilyen előfordul, hamar rendbe jönnek, meglátod. Örülök, hogy Zemi javulgat!
Hát nekünk a tegnapi nap nem jött be, úgy néz ki a kerítés építés miatt és egyebek miatt egyszerűen feljelentem a szomszédot. Elegem lett belőle, tegnap olyan bunkó volt, kiabált és kikérte magának, hogy mi közöm ahhoz, hogy milyen kerítést épyt. Pedig mi csak azaért akartuk megtudni, hogy kutyabiztos-e és ha nem akkor inkább adunk bele pénzt, csak olyan legyen. Ú nagyon gáz a nő, de most elegem lett és bemegyek a polgármesteri hivatalba és megkérdezem mit tehetek.
Jajj lányok ez nem a mi napunk. Vittem a 3 fiút a dokihoz (Zemit a nyomisága miatt, Frodónak be volt gyulladva a füle és megnézni, hogy ok már, Samut meg csak úgy)
Zemi elöl jött a lábamnál, a másik kettő hátul. A múltkori nagy bevásárlából véletlenül a kocsiban meredt egy flakon hidegzsíroldó, amit valahogy véletlenül kinyitottak és szét folyt. Amint a rendelőbe értünk vittük őket a kozmetikába (ott dolgoztam régen), lemostuk, de így is megégett a bőrük. Frodinak csak kicsit, de Samának csupa sebes a golyója. Nagyon furdal a lelkiismeret.
Április 1-én jövök utoljára, még két hét. Már jó lesz kicsit pihizni, tegnap voltama dokimnál, azt mondja már nem nagyon kellene dolgoznom.
Nekünk sincs nagy kertünk, 800 m2, de jó elosztású a telek és elég praktikusan rendeztük be, de majd nyáron meglátod, ugye?! :):)
Milyen virágod nyílik? Imádom a virágokat!
Nálunk esik és be is van borulva, sajnos...
Meddig dolgozol még? Irigyellek a nagy kertért, a miénk kicsike, legalábbis a terveinkhez kevés... Bár ez a kicsike sincs soha rendben:))
Mára újabb virágok nyíltak ki, de nem tudom mi a nevük. Mindjárt utánanézek:)
Kutyázáson túl vagyunk, nincs is annyira rossz idő, bár a szél fúj.
Mostmár neki kéne fogni a munkának:(
Megnéztem melyik ez, jól néz ki! Nekünk terepes a babakocsink, mivel sokat sétálunk a töltésen, elvégre a Szigetközben, a két Duna (Nagy Duna és a Mosoni-Duna) között lakunk. Jó nagy kerekeink vannak, ami elmegy mindenhol. És széles, Jackpool fazonú a kocsi, hogy még télen is beleférjen majd a kisasszony.
Fontos, hogy olyan kocsid legyen, ami megfelel az életmódotoknak, mert hát a gyereket vinni fogod magaddal mindenhová. szerintem a kis SB-nek is tetszeni fog a választás! :)
Azért féket szabok a rombolásnak, mivel nagyon szép udvarunk van, sok virággal, két kerti tóval, szóval abadlik is csak akkor lehetnek az udvaron, ha valamelyikünk kint van, ami azért jó időben az egész napot jelenti. Főleg, hogy én most sokat leszek otthon.
Robi szerint már most kicsi a kis ház, pedig még csak az alapja van meg és az ajzatbeton.... nálunk ő a problémás, mert szerinte minden jó lehet még valamire, én nem vagyok gyűjtögető típus, így alkalomadtán szanálom a dolgait, muszáj!
Nekem olyan érzésem van, hogy pár nappal én is túl fogom hordani, mióta tudom, hogy terhes vagyok, valahogy azt érzem, hogy máj. 10-én fog születni.
Graco symbiot fogunk végül venni. Eredetileg Brio Go-t akartam, de ez még jobb, mert magasabban van a mózes meg az ülőrész is és ha abelvárosba megyünk ez nem mindegy. Még a Stokke-t néztem, de az nekem nagyon kényelmetlen volt, de a Symbioba beleszerettem.
Mi is úgy 3-4 éve építettük hozzá a házhoz a hálót és a gyerekszobát, de ennyi időnként szerintem jót tesz egy kis frissítés. Nekünk is van egy faház a kertben a kacatoknak, előre borítékolom hogy bármekkorát is építetek, kicsi lesz:) Mi is állandó helyhiánnyal küszködünk, de ez annak is köszönhető hogy nem szeretjük a szekrényeket, tárolásra a gardrób és a faház áll rendelkezésre. Jobb ha elfogadjuk hogy egy ház sosincs kész. Mindig van mit javítani, átalakítani..
Örülök hogy végre készül a kerítés, biztos az ebkutyák is boldogok lesznek ha szabadon rombolhatnak;)
Ó 7 hét még nagyon sok idő, Rebekát túl hordtam egy héttel, szerencsére, mert a szülés előtt két nappal lett csak kész minden! :) Szóval ráértek még!
Nektek is szép neveitek vannak!
Milyen babakocsitok lesz?