Barna szülők- vörös baba?? (beszélgetés)
Az öröklés sokszor nem annyira egyszerű hogy így nyomokövethető, jósolható legyen :)
Ráadásul a születéskori hajszín egyáltalán nem biztos hogy végleges. Az én kislányom vörös hajjal született, most szalmaszőke :) Én tejfölszőkén születtem, most van benne egy kis vöröses, de sötétszőke, a testvérem feket hajjal született és most sőtétszőke...
Nálunk anyu, apu barna hajú, barna szemű, én meg vörös hajú lettem, zöld szemmel :-)); anyu apai dédnagymamája volt vöröshajú...
Apai nagymamám azt mondta, hogy nem is aputól vagyok, no comment...
Női postásunk van :)))
És nem ke*éltem félre, becsszóó :D
:)))
Nem kell támadni, nekem abszolút nem probléma..
Ellenben beszélgettünk a Férjemmel és megjegyezte, hogy "akkor lesz meglepetés, ha vörös hajú lesz"... Ezt természetesen poénból mondta, de azóta folyamatosan ezzel álmodom és kíváncsi vagyok ennek az esélyére.. :)))
Mi Bálintunk arany (szőkés vörös) haját a dédnagypapijától örökölte..de imádjuk:)
különleges:)
De, ebben igazad van :)
De nálunk a családban a déd szülőkig nincsen vörös haj egyik részről sem :)
Én sötétbarna hajú vagyok, a férjem világosbarna, ő szőke volt 2 éves koráig. A lányunk megszületésekor vörös volt, most 4 évesen sötétszőke. Ki tudja????
Ezen ne parázz.
Ezt kapd ki!
Apám apja fekete hajú volt, az anyja szőke, ő meg vörös :D
Sziasztok!
32 hetes kismama vagyok, egy hete folyamatosan azt álmodom, hogy vörös lesz a baba haja...
Ez nagyjából lehetetlen, hiszen a párom is és én is barna hajjal születtünk, a családban még csak nincs is vörös...
Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Milyen barna hajfestéket válasszak, hogy a végeredmény ne legyen vöröses árnyalatú?
- Vörös hajból lehet barnát csinálni?
- Szerintetek gesztenyebarna színű hajat át lehet festeni vörösre (hasonlóra, mint a Keleti Andinak)?
- Fekete, szőke, barna, vörös haj?
- Sötét barna haj leszivatása után szőke enyhén vöröses szine lett, a vöröset hogy lehet eltünteni?
- Wella Blondor szőkítőkrémet használt már valaki otthon? Kell hozzá hidrogén? vörösesbarnából szeretnék barnát.Leszedi?