Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hát én sem sokat láttam belőle. Meg a tegnapit sem láttam.
Klaudia Radnics segítségét kérte valamilyen ügyben, nagyon titkolóznak dokumentumokról.
Emma bőg a szobájában, mert lefeküdt a Vellaival.
Ricsi faggatta Tónit, hogy mi volt Emmával a bulin. Tóni bagózik ( :( ), Noémi meg Emmát faggatta, hogy mit kerestek Vellaival a hálószobájában. Zsuzsa gyanít valamit Emmával kapcsolatban, mert otthon furcsán viselkedett.
Kingáék elmentek bulizni, és összeszedett valami srácot a csaj. Zsolt erősen imponál Zsófinak, ezen meg az Erik ki van bukva, hogy mit isteníti Zsoltot...
Géza otthon tombol valamiért, és le akarja cseréltetni a bútorokat Anyussal. Anyus és Apus ezen jól összevesztek, mert Vilibá nem engedi a cserét.
Úgy kb. ennyit láttam belőe.
Na én megmondtam... :)
De úgyis kiderül, mint minden, aztán szívhatja a fogát.
sziasztok. én a munkám miatt csak ritkán tudom nézni a bk-t, de ha kihagyok pár részt, nem sokat vesztek - szerintem.
én a kingát utálom, vagyis inkább idegesít a nyávogása, a többiekkel nincs bajom, ja, még az Eriktől is kiráz a hideg
Abban a lepukkant raktárféleségben olyan papírok /"titkok"/ lehetnek, amik az ott felnőtt "árvaházban" lévő gyerekekre vonatkozik. Klaudia nem ott nőtt fel a Berényi testvérekkel, szerintem nem közvetve a rávonatkozó irás megtalálásától fél; ráadásul ha lenne valami eltitkolt gyereke akkor a ennyi ideig nem maradhatott volna titokban: pl. Magdi anyús :-) .
Kiváncsian várom a ma esti folytatást: érdekes volt tegnap a zárójelent -> Klaudai + Radics.
Biztos hogy kibékülnek!
Azt én sem értem ,hogy gondolta , hogy nem derül ki , hogy férjnél van?
Nekem csak az a bajom vele, hogy a diónyi agyával nem tudom mit várt, azok után, ahogy Gézát meg az egész hóbelebancot átverte. Azt hitte, mindenki a nyakába ugrik? Sokszor nem értek egyet Magdival, de ebben igen.
Ja, és egy alkalommal volt a fókuszban, hogy mégis lesz esküvő...
Lásd 27.
Egyébbként ebben a sorozatban mindenki úgy van kitalálva hogy valakinek szimpatikus , valakinek viszont utálatos legyen!!!
Ettől kerek a világ!
olyan ember nincs akit mindenki szeret , de olyan sincs akit nem!
Én is birom Vili bácsit mert az egész kertész családban ő a legnormálisabb!
A Kingát is birom hogy kitart a szerelme mellett , cxsak azt nem értem , hogy gondolta hogy nem derül kiaz hogy férjnél van!
A tildát én is utálom!
annyira poén, hogy úgy beszélünk "róluk", mintha létező emberek lennének és ismernénk őket személyesen is..:)))
és Nektek ki a legszimpibb, kik a kedvencek és a kevésbbé kedveltek közülük?
én Ricsikét, Gézát, Novák Lacit meg a Vili bácsit bírom és Tilda idegesít a leginkább..
Akkor pedig a Ricsi kiakad , mert ő meg milyen régen fűzi az Emmát!
Dehát kellett neki ezt a srácot ideszédíteni a Mátyás király térre!!
Hát ez az, hogy erre én sem tudok válaszolni... :(
Viszont a gyártástervező "bácsival" vagyok jóban, be szoktam hozzá járkálni, és mindig oltogat, és hülyeségeket talál ki, én meg mindig jól elhiszem, mert olyan jól tudja mondani. Pl, hogy Iza nem is terhes (Nóra), és ha legközelebb jön, hasbavágja, hogy lássam, hogy csak párna van a hasán. :D
Meg hogy a Kinga a sorozatban kézigránáttal felrobbantotta a tesóját, meg ilyeneket talál ki. Én meg elhiszem, mert már tényleg minden előfordult ebben a hülye sorozatban. :)
De annyit elmondhatok, hogy Emma a tetkósnyakú sráccal össze fog feküdni, amit nagyon-nagyon meg fog bánni...
De hát annyira hiányzik neki egy gyerek!!
Akkor miért nem veszi magához, ha úgyis van neki?
Fogalmam sincs, hogy honnan szedtem. Rémlik, mintha hallottam volna, de most hiába erőltetem az agyam. A forgatókönyv közelében sem voltam, úgyhogy biztosan nem első kézből tudom.
Majd kiderül, hogy tényleg mi az oka Clau idegességének. Ennél furcsább dolgot is tudtam már előre, úgyhogy nagyon csodálkozni nem fogok...